Angliát és Lengyeleket megverték idegenben, Észak Írek ellen döntetlen, most még elmentek Austriába is. Mind a négy meccsüket idegenben nyomják. Franciáktól otthon kiszoptak.
Persze Marci14 ámokfutásával nincs gond a válogatott topikban, ő írhat hülyeségeket, hogy majd 200 Ft-ért fogják árulni a 105 eurós jegyet. :) Őt nem kell helyre tenni, csak engem?
Németek kiplakátolták az autójukat otthon, Németországban? :) Ez aztán a teljesítmény. Képzeld, most itt, Budapesten, a VIII. kerületben én is magyar sapkában nézem a meccsünket. De ha német, nézze otthon. Persze mindenki oda megy, ahova akar, ki vagyok én, hogy felkérdezzem.
A magyar-szlovák vendégszektorában lévő magyar zászlókat persze nem übereli senki. :)
Ezt a kèpet 2 ève a VB idejèn kèszìtettem Nèmetországban persze, ès tudtam volna mèg több tucatot hasonlót fotòzni. Már most rengeteg autò feldìszitve, boltokban, lakások ablakaiban kint lògnak a zászlòk, mindenki futball lázban! Nem èrtem mièrt nagy dolog, ha 3 nèmet emberke nèmet mezben megy meccset nèzni.
azért közelítettem meg két oldalról a dolgot, mert nem értettem, mi a gondod-ezzel még most is így vagyok-de egyébként nincs ellentmondás a két felvetés között.
Először azt írtad, a németeknek nem akkora buli a kijutás, mint nekünk. Aztán azt, hogy lehet, hogy mindhárom meccsen ott lesznek. Ezen nevettem.
Nincs problémám, furcsa volt, hogy itt bóklásznak Pesten, miközben biztos vagyok benne, hogy Németország egészét sem ismerik, tipikus turista, mint a magyar, hogy ha Londonban jár, akkor British Museum, Pesten a Nemzeti Múzeumban meg még sose volt.
Ezen az EB-n is a bírók, partjelzők lesznek a főszereplők, lesgólok, megnemadott szabályos gólok, kamutizik, műesések, "kéz volt vagy nem volt" viták, stb. Amit ma művelnek a leshelyzeteknél, annál talán csak Kane törökök elleni lesgólja volt durvább. És még csak 1 év múlva kezdik tesztelni a videóbírót...
éppen Magyarországon vannak-még az is lehet, hogy itt tanulnak, nyilván nem láttam, hány évesek-meg akarják nézni a meccset, ha már épp van. nem tudom, mi olyan érthetetlen ezen.
Akkor egy semmitmondó barátságos meccsre (tehát nem "vb-visszavágó", mint mondjuk 2014 őszén az argentinok ellen) miért vesznek fel mezt, és keresnek kocsmát Pesten portyázva?
3 német mezes turista csóka Corvin-negyednél ment meccset nézni. Ezek is okosok, ilyenre költik a pénzüket a hazai (!) meccsük napján, egy héttel az eb előtt. Tudom, én vagyok a földhöz ragadt.