Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Sziasztok! Szeretnék tőletek tanácsot kérni mocsári hibiszkusz ügyben! szóval: még nyáron kaptam bordóról magokat, azok ilyen kicsi kb 1Ft-os nagyságúak és feketék! most meg fehér magokat, de azok kb 50Ft-os nagyságú és zöld még! melyikkel érdemes próbálkozni? mindenki mást mond!!! tiszta szomorú leszek ha azt mondjátok, hogy egyikkel sem, mert akkor kb még egy évig nem lesz még magom sem :(:(:(:(:( nemhogy növényem :(:(:(:( könyörgök segítsen valaki!!!! Előre is köszönöm a választ!!!
Nekem van kána gumóm, magasra növő, sötétlevelű, piros virágú. Csak kicsit várnod kell még rá, mert csak később szedem fel őket, november elején. Így is szeretnéd:)?
Szia! Azért írok, mert Kána gumóm nincs. De az imént írtam Mici.3- nak üzenetet, hogy milyen magvaim vannak cserére. Kérlek nézd meg, hátha megfelel valami azok közül. Ha nem, akkor írj más lehetőségről.
Bocs, ha esetleg valakinek álmatlan éjszakái voltak Cissus ügyben, de sajnos elszállt az netem, úh. azért nem válaszoltam, mindenesetre aki eddig szólt, hogy kell neki, az küldjön címet is, mert anélkül nem fogom tudni feladni... vagyis feladhatom, de mindössze egy nicknév alapján nem biztos, hogy oda is fog érni... :)))
A bokor kb. 40-60 cm magas lehet, de megmérem, ha pontosabb adatot szeretnél. Az anyabokor terem, biztos ez is fog pár év múlva. A termése egyébként nagyszemű, nem kell keresgélni a csokiban! Cserébe kerti növényt szeretnék vagy tavaszi hagymásokat. Írok néhány példát: kasvirág, harangvirág, bőrlevél, kékszakáll, tulipán (nem piros) és nárcisz (nem sárga), te is írd meg mit és neked egy kis mogyibokor, biztos megegyezünk.