eszközölném valami szabályrendszer felállítását...már csak azért mert imént sértődött be egy játékos miután kijelentette hogy: "Nincs szabály, Nincs rinya! " Blitzeltem ...és ezen besértődött...amikor amúgy kikapásra is állt...szov mindegy...valamit érdemes lenne kiszögezni a további RINYÁLÁSOK elkerülése érdekében http://www.hml.hu/hmlb/rules.php
Atlanta at Pittsburgh N.Y. Giants at Indianapolis New Orleans at St. Louis Dallas at Miami Seattle at Chicago Baltimore at Oakland San Diego at New England Washington at Philadelphia
Aki tud hozzon már légyszi ventillátort este.(Varró Gábor kérése)
Vasárnap edzés Keszthelyen, 30.-án meccs Zagradban. Vasárnapra nincs már hely a kocsikban de 30.ra lehet hogy lessz. Ha minden jó akkor az össz benzinköltség kb 10.000 ft +autópálya matrica de ez attól függ hogy mennyien ülünk a kocsikban.
Hello!Bocs de hagykérdezzem már meg hogy ez a Zágráb hogy lenne?Az megy aki akar?Ha igen akkor mennyibe kerül?2 napot leszünk ott? Valaki valamilyen infot lökjön máár ide fel a fórumba mert ha lehet menni én szivesen mennék.Köszi
Mivel úgy tudom Te vagy a főszervezője a szombati összejövetelnek. Érdekődnék kivitelezhető lenne-e ha valakik elhoznák a gépüket (PC vagy PS) és pl. tudnánk LANban maddenezni. Ha jól tudom van projektor is tehát ki is lehetne vetíteni az állatságot. :)
14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátn"om... 16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, hogy életem hátralev"o részét egy szenvedélyes n"o mellett töltöm el... A f"oiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emocionálisnak bizonyult. Olyan volt mint egy királyn"o egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyeget"ozött. Elhatároztam, hogy egy olyan n"ore van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem... 25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta "ot lázba. Az életem egy nagy pangássá vált, úgy gondoltam, hogy izgalomra van szükségem... 28 évesen találkoztam egy izgalmas n"ovel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, soha sem állapodott meg semmi mellett. Zabolátlanul m"uvelt mindenfélét és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambíciózus hölgy jót fog nekem tenni... 31 éves koromban rátaláltam erre a n"ore. "O valóban a földön járt. Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált t"olem és mindenemet elvitte... Most 40 éves vagyok és úgy érzem, lelkileg is érett férfivá váltam. Egészen egyszer"uen egy olyan n"ot keresek, akinek jó nagy mellei vannak...
A skót és a fia mennek a piacon, megszólal a gyerek: - Apa, kaphatok narancsot? - Nem. - De apa, nagyon szeretnék! - Jól van fiam, köpd le az árust, talán hozzád vág egyet!
A székely felszól a padlásra: - Ott vagy, fiam? - Igen, édesapám. - Azt mit csinálsz ott? - Én semmit. - Hát az öcséd hol van? - Itt fönn velem. - És ő mit csinál? - Segít nekem.