Nincs kizárva, hogy a bruttó 36 percből a nagyrésze el c ment a menüpontokban levő navigációra, meg Örömóda, Ragtime és egyéb dalművek meghallgtására az ügyintéző kapcsolásáig, aki azután már ukcve nettó 1 percben megadhatta a kívánt információmennyiséget. Amint az jellemző manapság az ügy/2 szolgálatokra...
Mindenestre feltételezem, hogy mindezt nem mindegyik állatorvos tudja, lévén hogy ukcve 36 percnyi telefonálgatás után sikerült ezt a promlémakört tisztázni. Bisztos hiányoztak erről az előadásról, a többiek meg irigyek voltak és nem világosították fel őket, vagy gyengék kutyanyelvből. Nincs nyelvérzékük.
Megvizsgálják az élőlény szemét. A retinában vannak színérzékelő sejtek, csapok. Az ember három féle színt érzékel, vörös, sárga és kék az L, M és S betűvel jelölt csapokkal. Vannak olyan állatok, pld a pókok, hüllők, madarak, halak akiknek 4 színérzéeklő csap áll rendelkezésre és sokkal több színárnyalatot érzékelnek, viszont más eélőlényeknek csak 2 vagy van amelyiknek csak 1 színérzékelő működik.
A kutatók kivették a kutya szemét és a retinában látták, hogy nincs, vagy gyengén fejlett a vörös színt érzékelő L csap, így állapították meg, amit azután a kutya szóbeli nyilatkozattal el is ismert.
Ez kifejezetten előnyös vonásokat eredményez a Gömbfejű személyeknek.
Szép-szép, de árulja el a Gömbtárs, hogy a férfiaknak mér van szükségük a sminkre és a szemöldöktetoválásra? Énszerintem az őserő domináljon saccperkábé.
Színekben gazdag szép napot! Hűha, télleg, érdekes vetett fel a Gömbhölgy. Még a kutya hagyján, mer ugye ugatva véleményt nyilváníthat, hogy kultiválja-e az adott színt, és ezt az egyetemet végzett állatorvos ezek szerint képes értelmezni, de a hangya???
Az állatorvos személy honnan tudja, milyen színt lát a kutya. Mert őneki nincs kutyaszeme, oszt kénytelen blindre elhinni mindent, amit az eb mond neki.
Kérdés szempontja az is, hány kutyát vont kérdőre a szagszerű szociológiai merítés tekintetében.
:-)) Ezt a viccet nem ismertem, köszönöm, alkalmasint felhasználom.
Hölgyszemély frizurájával próbáljon a G, kimenni az utcára és learatni az elismerő pillantásokat. De van másik is pl.:
Gyuri Boy-hoz : nem is tudtam, hogy ez Gyuri Boy és azt sem hogy van Katica nasi is. Mi felénk csak Katica Pékség van. De azért ugye szép az a fiú ott a képen !??
Nem biztos, hogy a férfi személyek nem veszik észre néha az új frizurát egy hölgyön, csak nem biztos, hogy mindig van hozzáfűzni valójuk is. Pl. ha Csilluka egy ilyen hajkölteménnyel tért vissza mint az alábbi kép, akkor eltudom képzelni, hogy Béláék egy ideig köpni-nyelni nem tudtak hozzá.
Amúgy én meg ilyesmi hajat szeretnék csináltatni magamnak melóidőben, hogy biztosan tessek a hölgyeknek amikor vissza érek a dógozóba és lelkesen megemlítsék, hogy milyen jól nézek ki.
Úgy gondoltam, tenyük kérdővé a gogol keresőprogramot is és az állatorvos fején találta a szöget. Azt is megtudtam, hogy a hangya igen kultiválja a zöldet. Ezt megpróbálom megjegyezni, hátha fontos lehet.
Esküszöm holnap azzal kezdem a napot a melóhelyen, hogy felteszem a kérdést a kollégáknak, hogy vajon melyik színárnyalatot nem látja a kutya. Aztán amíg ezzel a kollégák elvannak, mint a befőtt, addig én irány a fodrász. (Vagy más.) Legalább a kérdésre most már tudom a választ is, nem úgy mint Csilluka ma. Bár ha izgalmas napot akarok magamnak, akkor azt is feltehetném kérdésnek, hogy a macsekok melyik színt nem látják. Gömbtársak szerint??
Most már értem hogy miért ugatja meg a kutyám ezerrel a mikulást. Mert nem látja csak hallja és ez gyanús neki ! Azt még nem nem értem, hogy a postást miért ugatja meg, de majd a naplóból erre is választ kapok talán előbb utóbb. Megvan a megoldás a kutya macska ellentétre is. Pirosra kell festeni a cicákat, akkor nem látja meg a kutya és nincs probléma.
Lefogadom, hogy a Nagyfőnök az EUban van, ha a kollektíva cincog, mint az egér, azaz a munkaidő rovására foglalkoztat mindenkit az emberi érdeklődés. A fodrász pláne. A férfiszemély kollégáknak szavazolnék egy pirospontot, mert észrevették Csilluka hajaváltozását, még akkor is, ha lavinaveszéj miatt elfelejtették megdícsérni.
A mai nap jókora vitatkozással telt el. Merthogy még reggel 9.36-kor Csilluka megkérdezte, hogy melyik színt nem látják a kutyák? A kék vagy a piros árnyalatait. Na ezzel akkora lavinát indított el mint a Himalája. Merthogy a helyes választ Csilluka sem tudta. Mi meg azt hittuk, hogy tudja. Amikor visszajött Csilluka ebédre a fodrásztól kérdeztük is, hogy mi a helyes válasz. Ő meg akkor tudatosította bennünk a felismerést, hogy ő sem tudja. Még a haját is elfelejtettük megdicsérni. Akkor már a postázóban is az internetet vadászták a dolgozók, mert őket is lázban tartotta a kérdés. Délután 3-kor jutott eszébe Helgácskának, hogy hívjunk fel állatorvost és tenyük kérdővé. Igy aztán mintegy 36 perc telefonálás után megtudtuk, hogy a kutya a piros árnyalatait nem látja, úgyhogy végül is dolgunk végeztével tudtunk hazamenni, mert ha nem tudjuk meg, szerintem még éjszaka is ezen dolgoztunk volna. Ezért is jó ez a kollektiva. Az emberi érdeklődés nagyon foglalkoztat valamennyiünket.