Keresés

Részletes keresés

GordonGekko Creative Commons License 2007.10.14 0 0 3984
mellbőség/derékbőség??? :)

Zolikát megkövetem, bár hulladék volt egész meccsen, a végén az ő 2ese kellett a tutihoz.

Geri=állat továbbra is.
Hanga meg szerintem kint volt az and1on...:)
Előzmény: sarkat5 (3983)
sarkat5 Creative Commons License 2007.10.14 0 0 3983

Borkót ne bántsátok! Pakson 25/15 lesz a neve mellett.

Redick Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3982
Ámen!
Előzmény: Törölt nick (3981)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3980
Ja,és holnap küldöm a telefonszámot amit beszéltünk!Nincsen elfelejteve...:)
Előzmény: Redick (3978)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3979
Sebaj,nem ez a lényweg.Hanem,hogy meccsen kitettünk magunkért! :)
Aztán vasárnap irány Paks!
Előzmény: Redick (3978)
Redick Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3978

Gabi, nagy G.

Meg van még egy csomó "ű" és "ő" betű, ami hibás, de ki nem szarja le. :-)

Előzmény: Redick (3977)
Redick Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3977

Őőő, izé...

Éktelenkedett, na.. Ez kicsit ékő..

Előzmény: Redick (3976)
Redick Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3976

Na, végül is 2-0, az meg nem is olyan rossz.

Jobban játszottunk, mint a Kaposvár ellen, mondjuk kellett is, mert ez a ZTE is jobb és sokoldalúbb csapat a somogyiaknál.

Dicséret illeti az egerszegieket, hogy ilyen szép számban megjelentek (mint megtudtam néhányuktól, ennek az az egyszerű oka, hogy nem volt focimeccs és unatkoztak volna otthon  :-) ).

Nem is emlékszem mikor voltak utoljára ennyien Fehérváron. (Talán még a múlt évezredben..)

Jól is szurkoltak viszont túl sokat tanultak a kaposváriaktól. Sebaj. legalább jól

felidegesítették Simit. Maradjunk annyiban, hogy nem ők  jöttek ki jól belőle. :-)

Volt egy kisebb incidens is. Néhány zalai átkeveredett a fehérvári nézők közé, de pár erős legény a helyükre irányította őket. Remélem tetlegességig nem fajult az ügy.

A védekezésünk eddig a legnagyobb rendben van (Mennyivel dobott kevesebbet a ZTE nekünk, mint a Nyíregynek? Negyven ponttal?? Khm..)

Ezzel hoztuk az eddigi két meccset, de ez Pakson 

biztos kevés lesz.

Jól, hallottam, hogy az egyik esetnél a kommentátor azt mondta, hogy idézem: "a két fehérvári crash-elt egyet"???

Jesszusom.. Követelem Sporit vissza a Fehérvár Tv-hez!! :-)

(Kéne erről egy népszavazás, asszem)

A meccs, ahogy mondani szokták, küzdelmes volt, néhány szép jelenettel tarkítva.

Simon: aki, mint eddigi két meccsünkön az ellen szurkolóitól megtudhattuk, egy pénzéhes kurva. Ezen felül kishazánk legjobb irányítója, és szerencsére már nálunk játszik, úgyhogy mindenki kinyalhatja! (Különös tekintettel Savicra és Kelleyre) :-)

Ma nem volt olyan ponterős, mint egy héttel korábban, de valahogy mindig azt csinálta amit kellett. És szemmel láthatóan lehiggadt korábbi önmagához képest. A baj (?) az, hogy még mindig nagyon Simi-függő a támadójátékunk.  

Dávid Kornél óta a legjobb magyar igazolásunk. Csak remélni tudom, hogy még sokáig nálunk játszik!

Brown szerintem nem volt ma olyan rossz. Jól kezdett, betörések, triplák, aztán többre nem is volt szükség. A meccset nézve azt hittem sokkal többet dobott. Sebaj, majd Pakson. Gyakran sajna olyan hibái vannak, mint egy ifistának (labdaeladások ugyebár) Potenciál az valóban van benne, kérdés, hogy ki jön-e ez belőle a szezon során.

Radovics: Nesze neked bazmeg euroliga győzelem, meg Maccabi...

Katasztrófa volt ma is. A dobásai nem sültek, gyakran belevezette az emberbe a lasztit. Amikor pályán volt, inkább ártott, mint használt. Lassú, körülényes. De még egyszer nem fog ilyen rosszul játszani. :-) (most méé', egyszer csak bejön!)

Amiben jó volt az a lepattanók gyüjtögetése.

Henderson: Valószínüleg utolsó magyarországi fellépésén egy félidőn keresztül iskolajáték. Tripla, dupla, büntető 100%-kal. Kicsavarodva, felugorva, háttal, szóval mindenhonnan mindent bedobott. Szép egy-egyezések, emellett irgalmatlan mennyiségű mezőnymunka és kőkemény védekezés. A másodikban inkább hasznos volt, a dobásai sem mentek be. Összegezve nem egy rossz játékos, ha nálunk nem marasztalják, akkor bármelyik magyar csapatnak nagy hasznára válhat. Sajnálnám, ha nem maradna.

Bencze Zoli: Silye megint jól beharangozta, hogy Zé egész héten beteg volt, ráadásul ma a könyökén is égtelenkedett egy szép nagy kötés. Na mondom, lesz indok az alibizésre. Ehelyett harc és küzdelem a palánk alatt. Jó védekezés!!!!

Az első néhány dobása nem ment be, ennek ellenére sem vesztette el a kedvét, sőt! Volt több szép labdaszerzése és támadó lepattanója! Egyszer Gramát úgy tüntette el a festékből a pályán kivülre, hogy az még Boldizsárnak is becsületére válna! (Jó, befújták a faultot, de kit érdekel!) Zolika kemény! Zolika hajt! Zolika küzd! 

Az ő kosarával nyertük meg végleg a meccset. Hej, ha mindig igy harcolt volna.  

Bravó és így tovább. A jövő héten jöhet a puding próbája!

Cserék:

Nuber: az első negyedben hamar jönnie kellett Simi helyett (2 gyors fault) és ekkor fordítottunk egy 10-0 run-nal (:-) ). Akkor jól irányított. A második félidőben amíg pályán volt csak a hibáira emlékszem. Labdát vesztett, lesapkázták, védekezésben is el-elkésett. Tőle is több kell, még akkor is, ha csak percekre áll be a mérkőzés különböző periódusaiban. Nehéz feladat így felpörögni és jól teljesíteni, remélem megoldja majd.

Soós: Akár kiváló minősítést is kaphatott volna, ha még egy trojkát bever. Így is jó teljesítmény nyújtott. Sok "piszkos munka", védekezés és pontokat is dobált. Kb ezt is várjuk tőle. Rosszabbul élünk  Sokkal bátrabb, mint két éve.

Szép volt gabi!

Dávid Geri: Tessék megkövezni, de a pályán mutatott lelkesedése, agresszivítása erősen emlékezet névrokonára. Hasznos csere (jó védekezés). keményen megy a pattanókért is. Jó keze van, és pozícióban is ügyes. Ponterős (ma a triplái nem sültek) . Kiváló igazolás volt. 

És végül, de nem utolsó sorban:

ÁDÁM KIRÁLY (King James után szabadon)! Az utóbbi 50! év legnagyobb magyar tehetsége. Ismétlem TEHETSÉGE! Ha ez a 18 éves gyerek elbírja ezt a nyomást, ami már most rá nehezedik m(és a későbbiekben még rá fog), kellően alázatos lesz a játék iránt , akkor nemzetközi klasszis VÁLHAT belőle!

Kedves Walters kollega, hát hol a labda??? :-))

Ádám(ka) megkapja a lasztit, balra indul, levédik, jobbra indul levédik, aztán egy testcsel és Walters kiszalad a büfébe, betörés, még egy csel, követi őt a az egész zalai csapat és ziccer bepöttyintve.HÚBAZMEG!!  

Utána labdaszerzés (a látványosabb fajtából), talán Simon Lacitól (?), labda megmentése az oldalvonal előtt, majd egy hatalmas zsák. Ja, az egyik zalai is kapott egy szép sapit. No nem egy olyan "kiütöm a labdát a világyegyetembe" stílusut, mert elég magas ívbe tette fel ZTE játékos, Ádám éppen csak elérte a levegőben, de hogy bevonják a repülési engedélyét, az tuti. :-)

(Két fehérvári beszélget:

-Megjött, az új center?

-Meg.

-Jónak tűni?

-Jónak.

-Szerinted melyik amerikait kellene elküldeni?

-Szerintem? A Radovicsot!)

Jóccakát mindenkinek!

#5dobos Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3975
"Hangi" sapija és zsákolása.áááááááááá!Ilyen nincs is! :)))Nagyon jó lehet,de nem szabad elbíznia magát,mert még sokat kell fejlődnie.De az tuti hogy nagy tehetség... :)
Előzmény: Törölt nick (3973)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3974
Hát érdekes kis meccs volt ez!Nyertünk!
Támadásban van mit javítani még,viszont a védekezés egész jó volt sztm.Rado télleg fog nekünk még rengeteg meccset nyerni (Pakson?).Barnával viszont naon nem vagyok kibékülve továbbra sem.Nem ő az akit el kellene küldeni...De úgy összességében gratulálok a csapatnak.És nagyon tettszik az idei évben a küzőszellem!Jó ezt látni.
Mondjuk a hullámvölgy ma is megvolt,és ismét felhoztuk az ellent,és szorossá tettük ezt a derbit is.Mostmár jó lenne egy simább meccs is.Remélem Pakson az lesz.:)De majd meglátjuk!Bízom a csapatban... :)
Feffo Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3972

Jól játszottunk, főleg védekzésben. Kody most láttam az MNK-n, hogy nem voltál kint? Pedig Zé a Te kedvedért vetődött, mindkét palánk alatt szedte a lepattanókat és még pontokat is dobott.

Azt nem lehet, hogy ha jó az új amerikai akkor Brownt küldjük el és Henderson bedobót játszik? Brown szegénykém nagyon gyengus volt ma is. Radovics is, de benne valahogy még bízom. Centerbe jók vagyunk és irányítóba is, ha bedobó poszton feljavulunk még lehet valami az idén.

Goran teljesítette a nép óhaját és merte játszatni Hangát. Aki meg is hálálta  ezt. 

Lecso11 Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3971
Én már 6 napja azt iszom, de hát paraszt lévén nem tudom megunni!
Előzmény: stellerzs (3970)
stellerzs Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3970
Nálunk mostm van szüret,gyere van még kis savanyúszölő.
Előzmény: Lecso11 (3969)
Lecso11 Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3969
Bevallom igen, meg is vagyok sértődve!
Előzmény: stellerzs (3967)
Lecso11 Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3968
Óriási megtiszteltetés, hogy egy ekkora média-sztár, mint Te ennyit foglalkozik velem :) 
Előzmény: Törölt nick (3965)
stellerzs Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3967
Az a baj,hogy nem parasztnak hívtak?
Előzmény: Lecso11 (3962)
stellerzs Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3966
A rendeződött valószinüleg annyit jelent,hogy időben megkapják a fizetéseket.
Előzmény: Törölt nick (3960)
Lecso11 Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3963
Na látod rostika, pont erről beszélek, "Lecsóék" :) Készen vagy, de nagyon :)
Előzmény: Törölt nick (3961)
Lecso11 Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3962

Jajjjaj, volt itt cirka 30 kaposvári hsz, miután egyet írtam, de te már rögtön reagálgattál is itt parádésakat, pedig neked aztán nem címeztem semmit, hidd csak el még csak eszembe sem jutottál :) Aztán lett belőle Lecsózgatás, mondjuk nem vágom miért pont belém kötöttél, de te biztos tudod :) Ha neked az arcoskodás volt, akkor meg gratulálok :)

Előzmény: Törölt nick (3960)
BeniTheBig Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3959

Jó évjárat...
stellerzs Creative Commons License 2007.10.13 0 0 3958
Tudod,szegény ember vizzel főz.
Előzmény: Törölt nick (3942)
norris21 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 3957
Day sokkal jobb annál, amit szombaton produkált, ez biztos. :(
Nuber viszont nem biztos. :)
Előzmény: Törölt nick (3955)
norris21 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 3956
Hát nem, tényleg. Annak biztos nem! :)
Előzmény: alba13 (3941)
norris21 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 3954
Pedig ha tudnád, hogy mekkora PARASZT!
Előzmény: Törölt nick (3953)
norris21 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 3952
Day nem volt semmilyen viszonylatban rosszabb Nuber(-)nél, szerintem. De neked elhiszem, hogy ő egy használható légiós, és még fussa is nektek rá. Soha jobbat Fehérvárra! :)
Előzmény: Törölt nick (3949)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.10.12 0 0 3950
Pedig tényleg nem kössünk belének szántam,meccs után is említettem a Nuber-t.
Csak nem értem,hogy ezért miért kell légióst tartani.
Ha leigazoltátok volna a Krasznait nem csámcsogtam volna.
Nem értem miért kell minden kaposvári szó mögött bántó szándékot feltételezni.
Na jó,a cselszkit szívesen bántom.
Előzmény: Törölt nick (3949)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.10.12 0 0 3947
Somogyban őshonos szőlőfajta. Magunk termesztjük akkora parasztok vagyunk! :)))
stellerzs pl. traktorral jár idegenbe,azzal viszi az ifit is meccsekre.
Előzmény: Törölt nick (3943)
Lecso11 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 3946
Szegény helyére Alex Zanardi is beférne, hiába no, választani tudni kell, meg 1-2 forduló után már cserélni is :)
Előzmény: _Bazsy_ (3944)
Lecso11 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 3945
Na, mizu rosti, ma sem bírod nélkülem? :) Remélem te is nekilátsz majd az IRL-ezésnek, aztán mindjárt sporti sorsára jutsz :)
Előzmény: Törölt nick (3943)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.10.12 0 0 3944
Na,csak nem kinéztétek valamelyiket a Brown helyére?
Előzmény: Törölt nick (3942)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!