Keresés

Részletes keresés

Eveke18 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4141

Nyílván!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (4137)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4140
Ez mind igaz amit leírtál.De ez "csak" egy rangadó.Majd ha Mafc otthonában és a többi idegenbelit is bukjuk,akkor majd én is elkezdek aggódni.De egy idegenbeli vereségtől nem dől össze a világ...Mondjuk az igaz,nem lett volna rossz 3-0-al állni,de nem jöhet össze minden.Majd a döntőben lesz 3-0 a végeredmény nekünk! :)))
Előzmény: Törölt nick (4139)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4139
Ja, de 2-1-gyel álltok és pocsék játékkal ugyan, de mégiscsak egy idegenbeli rangadót buktatok el.
Előzmény: #5dobos (4138)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4138
Ez igaz,de könnyebbé tehetjük magunknak folytatást,ha most behúzzuk az ilyen meccseket!
De nincsen semmi baj egyenlőre,koncentrálunk a következő derbire,amit majd lehozunk simán!Szóval mindent bele! :)
Előzmény: Törölt nick (4137)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4137
Nem októberben kell megnyerni a bajnokságot.
Előzmény: Eveke18 (4133)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4136

Erre csak azt tudom mondani, h. ÁMEN!!!!

Előzmény: #5dobos (4134)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4134
Azt már megalkottuk... :)))
Előzmény: Eveke18 (4133)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4133

Én a Paksi meccsről beszéltem, nem az eddigiekről.

És nem most kéne azon gondolkodni, kit is kéne hozni helyükre, hanem akkor a két hét alatt kellett volna egy látó ember, aki lát is, nem csak kapkod. De tudjuk, az Albacomp baromira gazdag, és van felesleges 1-2 miliiójuk újabb próbajátékosokra, igaz?! Na mindegy ez már a nagyok dolga, nem a mienk megítélni mire van pénz......csak azért ez a szomorú, h. megint kapkodás van, pedig lett volna idő rá, h. megalkossuk a bajnokcsapatot......

#5dobos Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4132
Új amcsi?Majd novemberben a Kpaosvártól "ellopjuk"... :)
Előzmény: pilafff (4130)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4131
Nem kapta meg a bizonyítási lehetőséget Brown???Az első FKC elleni edzőmeccs óta rengeteget játszott,és az összes felkészülési és a 2 bajnoki meccset is végigbetlizte...Ha egy amcsi játékosnak ennél is több lehetőség kell a bizonyításra...?Ez vicc!Én már régen kerestem volna helyette vki mást...
A Robi az,aki nem kapja meg a lehetőséget.Mondjuk ez érthető Simi mögött...
Előzmény: Eveke18 (4125)
pilafff Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4130
mikor repül már az edző?!?
az öltönyös úriemberek a kispad végén biztos sokkal okosabbak..
esetleg egy új amcsi vmelyik hazai csapatból?
albatis Creative Commons License 2007.10.22 0 0 4129

Üdv mindenkinek!

Végigolvastam a paksi meccs utáni hozzászólásokat és úgy látom sokan targikusabban látják a dolgokat mint kellene,de az tény vannak gondok és vannak érthetettlen dolgok.

Miért bénázik évek óta légiósügyben a vezetőség?Az egyik legtehetősebb Magyar klub miért nem talál az elődökhöz hasonló szintű játékosokat?

Miért igazoljuk le a légiósokat egy két edzés után?

Miért csak 7 edzőmeccset játszott a csapat a bajnokság előtt?

Halm roli azt nyilatkozta:"azért hoztuk Jacksont mert magasítani kell"

Miért két meccs után jönnek rá arra hogy Henderson túl alacsony?

Ja!!És ki volt eddig az egyik legjobb formában játszó játékosunk?Henderson!!

Akkor most miért kellett idehozni a helyére ezt Jackson gyereket?Szerintem az ilyen húzásokkal lehet szépen bomlasztani a csapategységet.Pedig az volt. Remélem lessz is.Szerintem centerposzton nagyjából rendben voltunk, mégis itt akarnak változtatni.Miért?Miért?Miért?

Bedobóposzton vannak gondok, mindenki látja még a laikus is.Radovics úgy néz ki kezd kimászni a gödörből, szerintem jó lessz vele nem lessz gond.De Brown helyére sürgősen kell szerezni egy Spivey szintű játékost.Ha sokba kerül akkor be kell áldozni Nubert, és olyat aki irányítani is tud.

Ezt miért nem látja a vezetőség?

Valaki válaszolja meg ezeket a kérdéseket!Nagyon kíváncsi vagyok.

Egyébként az edzőt ne bántsátok ő nagyon jó, én nagyon bízok benne.És ne nézzetek ilyen negatívan a jövőbe, még ne.

Eveke18 Creative Commons License 2007.10.22 0 0 4125
Az edzővel, aki ide hozott két embert. Aláírom, h. Borko rutinos, ésszel játszik.  Azt viszont, h. Nuberben mit látott fogalmam sincs.  Kapott 2 faultot Chris, az csak kettő, aztán megkapta a harmadikat. De ha lehetőség sincs rá, h. bizonyítson, akkor mit várunk??????????Egyébként az tudod,h. hány percet játszott összesen? És ha elhúz a csapat vagy hét ponttal akkor minek van az időkérés, nem arra, h. megállítsuk az ellenfelet?????
#5dobos Creative Commons License 2007.10.22 0 0 4124
Az edzővel kezdenéd???Az lenne a legnagyobb hülyeség!Évek óta a legjobb edző itt Fehérváron...
Brown gyorsan kapott 2 faultot,meg hihetetlenül gyenge egy amerikaihoz képest...Szal én sem játszattam volna.Abszolút nem volt használható véleményem szerint.És ha ez így van,akkor már inkább Sosit nézem a pályán,és nem egy külföldit...
Előzmény: Eveke18 (4123)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.22 0 0 4123

Sziasztok!

Ez az első hozzászólásom. Lenne egy két kérdésem, amit baromira nem értek. Tegnap ott voltam Pakson, láttam az egészet. Ott kezdeném, h. szerintem a Paks jelenlegi állapotában verhető lenne simán. (számítsuk le Gulyást) Amit a csapatunk alakított,  nem mondanám rossznak de jónak sem. 2 ember vitte a csapatot a hátán. Simi és Zé. Végre látszik, h. Borko éledezik szóval őt nem sorolnám ide. DE! Nem tudja véletlen valaki, h. Chris miért nem játszott? És, h. miért Sóskát kell beállítani bedobónak egy ilyen meccsen, holott Chris ült? Nem értettem az egészet. Ami pedit Jacksont illeti  jó lesz ha haza küldik, mert semmit sem produkált, és ne fogjuk már rá az idő eltolódásra, sem arra, h. új a csapat, mert ezt egy profinak fejben tudni kell kezelni. Szóval küldjék haza, ennél még Kenny is jobb, sőt. Fogadnék rá, h. játszott volna ez nem így történik. Nem bántani akarom a csapatot, mert elvileg drukker vagyok, de hogy lehet, h. ott hagyják a végén a Gulyást 3-ast dobni?????Felelőtlenség!! Van min változtatni, és lehet én az edzővel kezdeném....köszi a lehetőséget.

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.22 0 0 4122
Az a szerencse, hogy ti tudtok veszteni a vitákban.
Az, hogy te nem fogod fel, hogy miről beszélek, arról nem tehetek.
De mégegyszer leírom, no nem azért, hogy szimpi legyek, mert az aztán sosem érdekelt, de hátha megérted.
Azt próbáltam valahogy kiköhögni, hogy az utóbbi évek rossz szereplését nem a játékosállomány, köztük a légiósok gyengesége okozta, hanem egyéb okok.
Most viszont a légiósaink kis túlzással nullák.

(A honlapos számonkérést poénnak szántam, bár szmájli nélkül, de úgy látszik nem vetted az adást. Na nem mintha bármi magyarázattal tartoznék neked. Meg igazán azt se értem, hogy jön ide.)
Előzmény: Törölt nick (4119)
clone7 Creative Commons License 2007.10.22 0 0 4121
"A Paksnak se íze, se bűze, ja igen, Gulyás. Még az is lehet, hogy a magyar bajnokságban az ő klasszisa egyedüli értékként alkalmassá tesz egy csapatot, hogy elöl végezzen, de nagyon szomorú lenne, ha így lenne. Az amerikaiak megkülönböztethetetlenek, és nem egyformán jók... Tíz perccel a meccs után már nem tudam visszaemlékezni, melyik milyen volt és mit csinált. Mucsics? Lehet, hogy annyira jól védekeztünk, de ha mégsem, akkor ő sem egy extra.

Hogy ennyire simán vezettek ellenünk, az rólunk árulkodik. Viszonylag normális csapatjátékkal egy ennyire egyemberes ellenfelet akárki bedarál. De nálunk is egy ember volt, illetve a Gulyással küzdő Zé is persze, de azt azért nem értem, hogy a védekezni nem akaró, lassú Gulyással szemben miért nem dobtunk ötven pontot. Zé lábon akkor is megverte volna, ha az óriás akar valamit, de difenzben nem akar ő semmit."

:-)))))))))))))))

De a legnagyobbat a "Zé lábon akkor is megverte volna, ha az óriás akar valamit" szösszeneten nevettem.

sporttárs, eddig azt hittem, egy kicsit azért értesz a kosárlabdához, de hogy Benczét bármilyen téren is össze akarod hasonlítani Robival. Hát, hát....

Előzmény: Törölt nick (4105)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.22 0 0 4118
A bajnoki címünk óta minden évben hurráoptimista voltam, mert az ELEJÉN, az LG, Hervis, mittudomén kupák során látottak alapján bajnokesélyesnek láttam a csapatot.
Főleg úgy, hogy néhány forduló során összehasonlítottam a többi gárdával.
Az hogy aztán ebből sosem lett bajnoki cím, sajna minden évben magyarázható egyesével, kezdve a Farkas vs Nagy G. vitával kezdődően, lehetne sorolni.
DE, magából a játékosállomány erősségéből akármi is lehetett volna, és lettek is második, harmadik helyek, no meg hatodikak is.
Ha most körülnézel a többi csapatnál, a nyolcba nem fogunk beférni. Sorolom:
Falco, Olaj, Univer, Paks, Pécs, Dombóvár, Körmend, NYKK, Zete, Mafc!!, Sopron!!
Ezeken a helyszíneken jelenleg esélytelenek vagyunk, sőt itthon is többségükkel szemben.
Nem is lenne szükségünk szuper légiósokra, mert ha lenne négy erősen közepes kegészítve a mostani magyarjainkkal, akkor nem aggódnék.
Leszóljuk pl. a Kaposvár "sztrítbólos" fekáit, miközben ketten együtt 40-50 pontokat szórnak, és azért kapnak ki, mert hótgyenge magyarokkal vannak megáldva.
A tavalyi Körmendet a szintén "sztrítbólos" Leslie vitte a döntőig.
Nálunk jelenleg egyesül Simi szokott betörni, csak saját magának kéne kijátszania, hogy esély legyen a trojkára.
A gyengeségünket a vezetőség is látja, nemhiába hozott ide új játékost.
Más kérdés, hogy nem arra a poszt(ok)ra ami a legégetőbb, nem azt az embert akire nekünk szükségünk lenne. Nevessünk vagy sírjunk?
RJ tegnap végigalibizte a meccset: általában továbbpasszolta a lasztit, ha nagy néha rászánta magát a "betörésre", soxor a lassúsága miatt már lent kiszedték a kezéből, vagy betakarták nála fejjel alacsonyabb emberek.
Tőle vártuk a megváltást ...
A védekezésünk lehet, hogy jobb mint a tavalyi, de nem extrajó.
Az eddig látottak alapján egyedül a Zete elleni tetszett, hozzátéve, hogy Miskovics ott is megszórta magát, és végig partiban voltak. Sőt ha a centerüket korábban igazolják, baj is lehetett volna.

SZERINTEM ha Nuber és Brown helyett nem hozunk valakiket, sehol se leszünk.
Nem annyira, mint az elmúlt években, hanem sokkal jobban.
Én így látom, aztán persze lehet, hogy tévedek. Jó lenne.
Előzmény: Törölt nick (4117)
Simi az Ász Creative Commons License 2007.10.22 0 0 4114
Teljes mértékben egyetértek ALBaPaPi-val!!!Jókat írt,és tökéletessen látja a jővőt,ez a mai és előző mecsekből kiindulva sok jóra idén ne számítsunk talán 8.hely de még az is nehéz lesz.Látszik ő ért a kosárlabdához.
Milyen mecset néztél te kedves Rostas?Fél ország nézte a tv-t és fogta a hasát,hogy az alba-vezetőség eztidén is idézem"Elku..ta!"Szarul igazoltun és kész.Nézzd végig az eredményeket és rájössz milyen gyenge a támadó játékunk,50-60 pontokat dobunk,míg més csapatok 90-100 pontot ,alig tudunk egy-egy triplát elsűllyeszteni mecsenként,gyenge,egyszemélyes csapat vagyunk. Ha nincs Simi meghaltunk ,nincs aki dobjon védekezen rajta kivűl ha a Kaposvári mecsen kintvoltatok láthatátok megéri a pénzét Simi,először feltörölte a pályát Simi( térdelve a kisgyerek helyett) ,majd néhány perc múlva a levegőből felejthetetlen győztes kosarat szórt.Hát rajta kívűl Henderson játéka tetszik nagy butaság volt őt kihagyni a csapatból.Jó lelkű,kedves,nagy szívvel ,bátran játszó ,megbizható játékos ő , nincs szeme az edzőnknek ha őt elküldenék.Szerintem edző buktató hiba lenne.
Menjen inkább -Radovics-Brown-Jakson meg az évek otta kisérletezés után Szabó-Vincz-Soós.Évek otta eszik a klub kenyerét de eredmény szinte semmi.
Maradjon meg a mag: Simi-Nuber-Hanga-Henderson-Bencze-Dávid G.
Wittmant Krisziánt vissza várjuk,na meg kénne 2-3-om: Spivey,Williams,Banks,Younger,Shannon,Walker,szintű amerikai játékos.
Kellene egy-két pozítiv személy mint pl.Farkas Sanyi.Akár edzőváltást is kilátásba helyezve.De hogy a felelőséget ne csak egy személy vigye a hátán mert nem ő írja alá a szerződést a játákosokkal hanem az elnök.Úgy érzem Nagy Gábor lefáradt lassan 2évtizede irányit.Ez a klub modell már elavult mért kell nekünk négy emberrel megoldani a vezetést(klubelnök,szakosztályelnök,szakosztály igazgató,szakosztály vezető)szűkíteni kell az aparátuson ahogy a közszférában is történik több pénz maradna a keret megerősítésére.Minőségi légiósók érkzhetnének és felvehetnénk a versenyt a Falcoval,Szolnokkal.A több néző több bevétel,több szponzor.
Figyeljetek arra a példára miotta Halm Roland beszáltt az egyesület vezetésébe egyre gyengébb légiósok érkeznek és mi egyre lejebb csúszunk.
Megoldásként tanácsolnám még az idény előtti edzőtábort,ami összekovácsolná a csapatot,egy jó pszihologust,illetve az idény előtti sűrűbb edzőmecseket kellenének,ahol tesztelhetők lehetnének a próbajátékosok.Fontos lenne hogy az új játékosoknak 1 hónapos próbaszerződést kínáljunk először majd ha mindenkit meggyőztek éles mecseken csak akkor maradjanak.Önbizalomhiányos,tehtségtelen játékosokat felesleges tesztelgetni ,hogy majd belejön.Újabb menedzserekkel kell felvenni a kapcsolatot hátha ők jobb játékosokat tudnak ajánlani.Nem az utosó pillanatban kellene kapkodni ,úgye már mondtam egy hónappal ez előtt is baj lesz.3 hónapja gyakorolják a védekezést és a támadások gyakorlására nem maradt idő.
Gyors megoldás kell,most még nem késő!H
HAJRÁ ALBACOMP!!!
Előzmény: Törölt nick (4109)
pepe0006 Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4113
Ma ott voltam Pakson. A csapatszellem tetszett. A védekezés évek óta nem volt ilyen lelkes, mint ebben a szezonban. Nuber védekezési fanatizmusa példás, támadásban gyorsabban forgat mint Simi, de nem tud betörni. Simi sokat pumpál, betörései remek jók, a figurák összeállását pontosan, de még lassan vezényli. Radovics egyre hatékonyabb, Simitől sokszor túl későn kapja az osztást, ezért ütemtelenek a dobásai, védekezése néha szellős, de elég sok pattanót szerez. Zé ebben az évben fejlődött legtöbbet. Sok pattanót szed, ha többet palánkozna még hatékonyabb lehetne.
Henderson ma nagyon hiányzott !! Nem Őt kellett volna kihagyni. Borwn meccsen nagyon leszürkül, szerintem magyar társai többet tesznek a játékhoz, ezért meggondolandó itt tartása. Jackson nagyon képzett, de még sem az edző, sem maga nem találja helyét és szerepét. Játékritmusa egy nagyságrenddel lassabb, mint amit a magyar bajnokságban játszanak, de extra jó adottságairól egy meccs alapján nem szabad lemondani. Semmiképpen nem küldeném el !! Hangáért piszkosul tudok lelkesedni, de sokszor rutintalanul túlpörög. Geri egyszerüen kell !! Sóska masszív és kötött- látszik a súlyzóterem, de dobásai emiatt merevebbek, és pontatlanabbak, mint tavaly voltak. A csapat összességében jó irányba halad, a fő vonalakat nem szabad változtatni. Türelem, türelem...
Ma a közönségünk egy részéről nem tudtam eldönteni, hogy miért jött el. Ocsmány módon hajrá Paks, hajrá ASE bíztatásba kezdtek, mikor a Paks elhúzott, majd hajrá Albába váltottak, mikor kezdtünk feljönni. Ez gerinctelenség !
Végül Mijkovics tudásában, tapasztalatában kell bízni és hinni. Örülök, hogy végre ilyen qualitás dolgozhat nálunk.
Ha kell korrekció, azt úgyis megteszik akiknek ez a dolguk. Addig örüljünk a lelkesedésnek, a befektetett munka eredménye elöbb, vagy utóbb megjön.

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4112
Rostas, azért gondolkodj, mielőtt hülyeségeket írsz! (felszólító mondat, tehát felkiáltójel)

Ennyire szarul támadó csapatunk még sosem volt. Katasztrófa.
Ennyi, semmilyen légiósunk sosem volt, pedig állítólag a pénzes csapatok közé tartozunk.
Az általad felsoroltak, igen még Phillips is, álomjátékosok a mostaniakhoz képest.
Az egyedül vmilyen teljesítményt nyújtó Henderson nyakára hozunk egy vékony, lelassult "NBA sztárt", akit hülyére búráztak az egy fejjel alacsonyabb paksiak.
Nuberben nincs pont, szóval hiába "pótolhatatlan", amikor Simi pihen, csak négy emberünkre kell vigyázni. (kicsit túloztam :)
Brownnak betörni kéne, ugrani mint állat, mint minden normális "kettes négernek", ezzel szemben ha tök üresen áll, bedob 1-2 triplát. Emberfogásnál esélytelen a serác.

Hidd el, hogy láttam életemben annyi kosárlabdát, hogy meg tudom ítélni mire elég ez a társaság.
Olyan dobószázalékkal dobtunk, mint egy gyenge ificspapat.
Baszki, ezek a palik többszázezres fizukért nyújtanak értékelhetetlen teljesítményt.
Már a Hervis kupán is látszott, de a Kaposvár elleni bajnokin is, hogy nagyon, de nagyon vékonyak vagyunk. A MAFC három elfogadható fekát talált az utolsó pillanatban, a Körmend a napokban igazolta le Occitit, szóval valakinek nálunk ehhez nagyon nincs szeme, mert meglepődnék, ha ez a Jackson sokkal többet mutatna a Pécs ellen. Eleve a felépítése a gyereknek meghatározza, hogy centernek túl vékony, bedobónak nem elég jókezű, se nem gyors, se nem zsákolta szét a gyűrűt, szóval nem derült ki, mit tud igazán. Ja tényleg, nyilatkozni ...
Ne gyertek ezzel a "de legalább jól védekezünk" semmitmondó panellel, mert erről szó sincs. Van egy átlagos védekezésünk, meg egy extraszar támadójátékunk.
Az előző évek csapatai, a tavalyi is (még a végső verzió is) minimum dobogóesélyes volt.
Most? Hirtelen nem tudok olyan várost mondani, ahova győzelmi eséllyel mehetünk, még az általad lesajnált Vásárhelyre sem.
A 8-ba kerülés nem biztos, sőt!, nemhogy a négybe.

De ha téged megnyugtatnak a látottak, akkor nem szóltam.
Előzmény: Törölt nick (4109)
Simi az Ász Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4111
Ha Simi drága volt,ez még elhiszem,de hogy nem voltak jóbb légiósok ez már nem!Sokkal szerényebb költségvetésű csapatoknak mért sikerült igazolni minőségi légiósokat az utolsó pillanatban.Pl.Zte-Garma, Pécs-Williams, Mills-Dómbóvár, Mafc-Thomas vagy Young,Kecskemét-Blair.Mi meg ide hozzunk egy fakezű 5-ös"világjárot",meg egy"nyugdíjas 3-as csigát",és Brownt aki minden idők legszerényebb tudású és felfogású amerikai bedobója a magyar ligának.Sok éve járok mecsre de ilyen amerikai játékost még nem láttam aki lámpalázas,ideges,és félve lép pályára és 1-1-ezni nem tud,palánk alatt nulla.Hát ennél bőven jobb volt Horvát Ákos.
Előzmény: Boomer76 (4102)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4110
Szerintem a magyar piacon is van, a külföldin meg pláne van olyan, aki egy hangyalehellettel jobb nála.
A pótolhatatlan szót jelenleg max. Simire merném használni (persze az se lenne igaz).
Előzmény: fefe22 (4107)
fefe22 Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4107
Nuber pótolhatatlan, mert ha elküldjük, nincs a csapatban senki, aki képes csereirányítót játszani, és a magyar piacon sincs szabad megfelelő minőségű csereirányító.
Előzmény: AlBaPaPi (4104)
Simi az Ász Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4106
Tisztelt Vezetőség!!!
Szégyen és gyalázat ez a produkció és ez a légiósteam egyszerűen nevetséges,vicc
milyen gyengék vagyunk támadásban!!!Jakson,Brown,Radovics,Nuber-t azonnali hatállyal el kell küldeni!

A vezetőségnek rossz döntéseiért felelniük kell, azonnal szurkolói fórumot kell összehívni!Halm Roland,Nagy Gábornak megköszönjük az eddigi munkát, mert ez türhetetlen , a mi csapatunkat ne járassák le az ország,világ előtt ilyen botrányos gyenge játékosokkal,játékkal.
Ezt a játékot nem egy személynek kell játszani ,Simon Balázst megszakítani nem lehet.Bármelyik csapatot nézzük légiósok kiemelkedőt nyújtanak,utobbi tíz év leggyengébb csapata amit feherváron láttam.Nincs bedobonk aki betörne a palánk alatt pontokat szórna,hármasokat dobna.Egysíkú kiismerhető a játékunk!Megint az edző lesz a hibás mint tavaly,vagy tavaly előtt?Ő is hibás hisz nincs támadójáték,Henderson kihagyása óriási hiba volt.Henderson maga a pozítív energia ,mentálissan ,tudásban Simon után a legjobb,hogy is lehetett kihagyni?Egy félidő alatt 23pontot dobtunk ez világrekord!Emlékeztetem a vezetőséget ,hogy Farkas mester idején 8-10 perc alatt dobtunk 25 pontot és a végén 100 pont szinte mindig megvolt.Élmény volt meccsre járni Spivey,Jounger,Walker ,Bódi,Góbi látványos kosarait láttni,vastaps fogadta és zárta a meccseket.Nagyon jó hangulatú mérkőzések voltak,örök emlék marad mindez.Most meg mi van,szenvedés,gyenge játék,kevés kosár,nem élmény már alba mecsre járni,egyre kevesebben vagyuk a csarnokban pedig mindig azt ígérik év elején most nagy durranás lesz,döntőbe leszünk.Helyette idén sajnos szerintem nem fogunk az első 8-ba kelülni.Én hetekkel ez előtt megírtam baj lesz Brownnal,nem hittek nekem,de most már hisznek,rermélem nem késő.
A vezetőség nem áll már a helyzet magaslatán,váltani kell,új elnők,új edző,új légiósok,új szemlélet kellenek,szinte azonnal ,ha idén szeretnék a 4-be végezni.
1.-10.Falco,Szolnok,Körmend,Dómbovár,Kecskemét,Paks,Pécs,ZTE,MAFC,Nyíregyháza jobb mint mi vagyunk!,
Sajna egy szinvonalon vagyunk a 11.-14.Kaposvárral,Sopronnal,Vásárhellyel.
Hajrá Albacomp!!!
Nézzünk körül egy kicsit!!!
FALCO KC-SZOMBATHELY - ZALAKERÁMIA ZTE KK 93–83 (16–23, 23–28, 27–18, 27–14) A mérkőzés osztályzata: 4
Szombathely, 3200 néző
V: Földházi, Hegedűs, Szilas
SZOMBATHELY
KÁLMÁN 25/9, DOYNE 29/3, VÁRADI K. 5/3, KAZLAUSKAS 21/12, ALIAKSZEJEV 11
Csere: Will, Borszéki, Feigl 2, Szanati
ZALAEGERSZEG
MISKOVICS 21/6, Simon L. 2, Kámán 14/3, Hoffmann, GARMA 31/9
Csere: Walters 11/9, Baki, Gáspár 2, Tóth Á. 2
Az eredmény alakulása. 3. p.: 4–7. 7. p.: 7–18. 13. p.: 21–32. 16. p.: 23–40. 23. p.: 44–53. 28. p.: 59–64. 33. p.: 66–73. 37. p.: 81–77
Kipontozódott: Hoffmann (24. p.), Kámán (35. p.), Gáspár (39. p.), Váradi K. (40. p.)
PVSK-EXPO CENTER PÉCS–MARSO-VAGÉP NYÍREGYHÁZI KK 108–90 (21–23, 32–24, 25–20, 30–23) A mérkőzés osztályzata: 4
Pécs, 2000 néző. V: Ádám, Kiss L., Vétek
PÉCS
Wittmann 10/3, ALEKSZICS 27/12, HOSSZÚ 17/9, TÓTH N. 14, Lapov 7/3
CSERE: WILLIAMS 17/3, Grebenár 4, Czigler 4, Kutasi 6/6, Lepsényi 2
NYÍREGYHÁZA
Savic 5/3, LÁSZLÓ 19, MOUTON 24/6, Helbich 8, SITKU 21/15
CSERE: Trepák 8, Krasznai 5/3, Farkas A.
Az eredmény alakulása. 1. p.: 6–0. 5. p.: 11–8. 6. p.: 16–8. 7. p.: 16–17. 12. p.: 28–23. 16. p.: 33–35. 19. p.: 49–39. 20. p.: 53–47. 23. p.: 65–49. 26. p.: 67–60. 32. p.: 87–67
Kipontozódott: Grebenár (38. p.)
BODROGI BAU VÁSÁRHELYI KOSÁRSULI - PLANET LEASING DOMBÓVÁR KC 95–100 (20–18, 26–23, 24–29, 25–30) Hódmezővásárhely, 700 néző. V: Papp P., Cziffra, Gál J.
VÁSÁRHELY: DRAHOS 31/21, Brooks 17/6, Kováts 6, Freeman 5/3, Gémes 17. Cs: Kukla 7/3, Böszörményi 8/3, Máté M. 4, Szögi. Edző: Czuprák László
DOMBÓVÁR: MILLS 33/6, Bódi 10, English 17/6, Simon 2, Wiley 13/3. Cs: Molnár M. 5, dr. Deák 16/12, Sanders 4. Edző: Dzunics Braniszlav
Az eredmény alakulása. 4. p.: 6–5. 8. p.: 17–13. 15. p.: 34–28. 19. p.: 45–39. 21. p.: 51–41. 26. p.: 58–58. 28. p.: 67–60. 34. p.: 74–79. 39. p.: 87–95
Kipontozódott: Brooks (35. p.), English (36. p.), Kováts (36. p.), Freeman (40. p.), Molnár M. (40. p.)
SZOLNOKI OLAJ KK - SOPRONI SÖRDÖGÖK 80–86 (23–19, 18–25, 28–13, 11–29) Szolnok, 2300 néző. V: Bodnár, Györffy
SZOLNOK: Kelley 15, Cziczás 3/3, HOLLINGS 22/12, Jurkunas 7/6, LOPATKA 21. Cs: Molnár A. 11/9, Harazin, Cseh Gy. 1. Edző: Pór Péter
SOPRON: Bradley 1, Lakatos 7/3, VIGIANO 19/6, LESKÓ 27/12, FRÁNA 15. Cs: Vesztergom 2, Boldizsár 5/3, Pojbics 7, Körtélyesi 3/3. Edző: Meszlényi Róbert
Az eredmény alakulása. 5. p.: 9–7. 8. p.: 23–17. 14. p.: 29–29. 18. p.: 39–40. 25. p.: 60–49. 29. p.: 68–57. 35. p.: 74–71. 38. p.: 77–75
Kipontozódott: Jurkunas (40. p.), Vigiano (40. p.)
MAFC - UNIVER-KECSKEMÉT 103–98 (23–25, 25–23, 25–26, 18–17, 12–7) Gabányi Sportcsarnok, 700 néző. V: Hartyáni, Gorka, Makovsky
MAFC: Draughan 11/3, YOUNG 27/6, THOMAS 25/9, Góbi 5, Fülöp 6. Cs: Kecskés, VAVRA 18/3, LIKÁR 7/6, Kolarics 4. Edző: Dinnyés Attila
KECSKEMÉT: Sigurdarson 6/6, HORVÁTH Á. 28/12, Blair 18/3, JEFFERSON 28/12, Fiegi 8. Cs: Csorvási 4, Tóth P. 3/3, Halmai, Szabó Zs. 3/3. Edző: Zsoldos András
Az eredmény alakulása. 5. p.: 12–8. 9. p.: 22–25. 17. p.: 41–40: 26. p.: 60–62. 30. p.: 71–71. 37. p.: 83–87
Kipontozódott: Góbi (26. p.), Fülöp (36. p.), Young (40. p.), Horváth Á. (40. p.), Blair (45. p.)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4104
"Nuber pótolhatatlan"
Ezen két perce röhögök.

Tavaly írtam Drahost, aki idén is stabilan fogja hozni a 15 pontos átlagot, legutóbb
31-et szórt. Nem, nekünk egy előtte sohasem látott csávót kell leigazolnunk.
Azért abban ugye egyetértünk, hogy nem bűn, ha a csereirányító is dob néhány pontot.
És akkor még szóba se került, hogy Simi esetleg rossz napot fog ki, vagy ne adj isten lesérül.

A Bankses sztori ha igaz, akkor pláne felejtsük már el azt a palit. Látható, hogy teljesen öntörvényű és kezelhetetlen. Idehoznánk, két hónap múlva megint megsértődne valamiért, aztán újra lelépne.

Brown tényleg vicc.

Radovic szerintem egyelőre soxódával elmegy.

Az a röhej, hogy valaha mi voltunk a legprofibb klub Mo-n. Most viszont légiósválasztásban rendkívül amatőrök vagyunk. A sokkal kevesebb pénzből gazdálkodó csapatok találnak megfelelő játékosokat.
Ez a videokazetta-nézegelősdi semmit se ér, bármelyik feka csináltat magának olyan "portfóliót", mintha ő lenne a király ebben a sportban.
Vagy az előző szezonban, más csapatnál extrát nyújtó játékosnak kínáljunk visszautasíthatatlan szerződést, vagy csak többhetes (közte bajnoki meccsek) próbajátékok után igazoljuk le végérvényesen. Légiósokról írtam, mielőtt jönne Sportárs a Kámis-HÁkis példájával.
Előzmény: fefe22 (4101)
Boomer76 Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4102

Sziasztok!

Egy idézet jut eszembe: "Kis pénz, kis foci." Esettünkben: kis kosár. Tudomásul kell venni, hogy Simi olyan sok pénzbe került, hogy nem maradt a kasszában elég lóvé minőségi légiósok igazolására. Vagyis igyekeznünk kell átlagos bérezéssel az átlagosnál jobb képességű légiósokat találni. Valamelyik újságban azt olvastam, hogy átlagos képességű amerikai játékosokból annyi van, hogy Dunát lehet rekeszteni velük. A baj csak az, hogy mi valahogy nem tudunk választani, más csapatoknak - például: Dombóvár - ez jobban megy.

RJ-től sokat vártam, hiszen a felvezetés elég jól sikerült (NS, FMH, stb..), szóval a csapból is folyt, hogy "NBA sztár érkezett az Albához"... Vártam egy amolyan Banks szintű teljesítményt, ami most nem jött ki a srácból... talán a Pécs ellen itthon...Remélem akkor úgy lesz ahogy gondolom é Brown fog pihenni a padon. Így lenne korrekt... aztán lesz, ami lesz.

Hajrá Albacomp!

fefe22 Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4101

Olyat hallottam, hogy azért lett Banks helyett Jackson, mert (bár tény hogy Banksnek nincs csapata) mikor hívtuk, azt mondta, hogy már késő, miért nem kellett akkor, amikor jönni akart.

Valami bennfentes megírhatná, hogy ebben mennyi az igazság.

A mostani légiósokról meg nekem a következő a véleményem:

Brownnak itt semmi helye nincs, nagyon helyes, hogy ma majdnem végig Hanga és Soós volt pályán helyette.

Radovics tényleg nagyon öreg. Amikor a végén, mínusz négynél Simontól kapta azt a teljesen jó indítás-passzt, és kb 5 méter hiányzott neki, hogy elérje, akkor erről végérvényesen meggyőződtem.

Tőlem maradhat, ha ennyire fontos az edzőnek, de 15 percnél többet nem kéne játszania. Kell egy jó amcsi, aki 2-es és 3-as poszton is jól tud játszani.

Henderson, tényleg nem rossz, és nagyon hajtós, nagyon szimpatikus.

Csak ha tényleg bajnokok akarunk lenni, akkor egy Bencze-Dávid centerpár mellé egy sokkal de sokkal kimagaslóbb légiós kell.

Mert tény, hogy Z és Geri nem rosszak a magyar mezőnyben, de ha csak egy Kenny jön hozzájuk a magas poszton, akkor nem sok csapat lesz az NB1-ben, akinél jobbak leszünk a palánk alatt.

Nuber tényleg semmi extra, de megismétlem, pótolhatatlan.

Irányító csere kell. Simi rendszeresen túlpörög, és akkor le kell hozni.

Ő EU-s, és állítólag olcsón is jött, tehát akár ne is tartsuk számon légiósként.

Amire használjuk, arra meg szerintem megfelel.

Jacksonról egyelőre nem igazán mondanék véleményt, de szerintem tuti, hogy nem egy Banks, sőt egyelőre úgy tűnik, hogy mégcsak nem is egy Henderson...

#5dobos Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4100
Egyszerűen ilyen gyenge légiós sort nem tudom hogyan lehet állandóan kifogni...Barni halál gyenge,Jack nevetséges,Nuber legalább jó védő,de támadásban semmi...Egyedül Radoban bízom még továbbra is.Bár ő meg nagyon lassú támadásban és védekezésben is.De labdaszerzése legalább volt...De egyenlőre nagyon kevés...
#5dobos Creative Commons License 2007.10.21 0 0 4099
Zé ma tényleg jól játszott!Mint edig végig a szezonban.Ezt vártam volna tőle már évek óta,ezt a harcos,és küzdős játékot...Bravó Zoli!Csak így tovább!!!
Előzmény: sarkat5 (4094)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!