Keresés

Részletes keresés

takacsi Creative Commons License 2005.08.15 0 0 750
Annyira, mint komcsinak.
Tudjuk, hogy Rákosi idejében millió feletti volt a komcsik száma, kádárék alatt is 800 ezer.
Te meg majd megmondod, hogy mennyi nyilas volt 1944-ben, 60 évvel ezelőtt és mennyi maradt, melyik bagázsból...
Előzmény: kiski (749)
kiski Creative Commons License 2005.08.15 0 0 749

Egy gyerektől nem is vártuk, hogy másképp reagáljon.

De ha nem nézel utána, mert nincs kedved, akkor hidd el nekünk, felnőtteknek, hogy a jó kis gyűlöletszigeted honlapja és az egész környezete olyan nyilas, hogy Szálasi megnyalná a tíz ujját, ha látná.

Mondd, takacsi lelkem! Szerinted ocsmány dolog nyilasnak lenni? Csak úgy akademice kérdem.

Előzmény: takacsi (747)
figyelő Creative Commons License 2005.08.15 0 0 748

1. Ne vedd készpénznek, amit mond.

2. Lehet, hogy tényleg nem olvassa azokat a lapokat. Nincs is rájuk szüksége: olyan szövegeket magától is tud lökni, mint amilyeneket ama honlapokon olvashat.

Nem eltévedt bárány ő: a maga szintjén meggyőződéses.

Előzmény: méregkeverő (746)
takacsi Creative Commons License 2005.08.15 0 0 747
Megteszem, ha lesz hozzá kedvem.
Előzmény: méregkeverő (746)
méregkeverő Creative Commons License 2005.08.15 0 0 746

"megjegyzem, hogy én konzekvensen nem néztem körül azon a honlapon, mivel kizárólag a Magyar Sziget rendezvényét próbáltam a köztudatba emelni"

Akkor légy szíves nézz körül, olvass bele a Témázóba, különös tekintettel az "érdekes honlapok" című ajánlom szíves figyelmedbe, és utána nyilatkozz:

Vállalod-e még mindig azoknak az eszméknek a propagálását, vagy továbbra is megjátszod a szűzlányt!!!

Előzmény: takacsi (734)
barbo Creative Commons License 2005.08.15 0 0 745

"Magyarok ellen uszítottak. Nem tagadható.
Magyarok ellen ellenszenvet, gyűlöletet keltettek. Nem tagadható.
" - nos, kb. 7 millió magyar NEM szavazta meg a KÁP-ot. Hogyan lehet a magyarok többségét magyarellenesnek nevezni?

Egyébként meg ha valakit lenáciznak, az a nácik elleni gyűlöletből fakad, nem magyarellenességből. Kivéve, ha a magyarokat te a nácikkal azonosítod.

Alhazred Creative Commons License 2005.08.15 0 0 744
Hm, te kis riposztkirály.
Előzmény: takacsi (730)
soltika Creative Commons License 2005.08.15 0 0 743
Érdekes, a művészetek völgyében voltak a te általad hiányolt rendezvények, kultúrműsorok.
Igaz hogy ezt nem magyar szigetnek hívták, de balhé sem vol ott efféle.
Az is igaz hogy zsíragyú kopaszok sem járnak efféle helyekre, talán attól félnek hogy ragad rájuk valami műveltség, modern vagy régi, ősi, népi kultúra.
Előzmény: mb3rgyulolo (742)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2005.08.15 0 0 742
Tudod, csak az a baj, hogy ha lenne egy "magyar sziget", ahol nomrális emberek, akár fiatalok tartanának bemutatókat, előadásokat erről-arról, lehetne lovagolni, bőrt varrni, meg miegymás, senkinek nem lenne semmi problémája. Ha azonban kopaszok serege ilyen-olyan hatalmi jelvényekkel a seggükön leáll osztani az észt, akkor ott már nem lehet szó semmilyen "magyar szigetről", az már csak az elit faj bulija, ahová betévedt néhány normális ember is.
Mielőtt kérdezed, nem, nem mentem el a másik szigetre sem, mert nincs kedvem ennyi pénzt kidobni az ablakon.
takacsi Creative Commons License 2005.08.15 0 0 740
Próbálj változni...:).
Előzmény: Törölt nick (738)
soltika Creative Commons License 2005.08.15 0 0 739
Ki uszított magyarok ellen édesegycimbora?

Olvasgasd csak a topicodban azt a sok szemetet, mocskot, fenyegetést amit összehordtatok.
takacsi Creative Commons License 2005.08.15 0 0 737
Nem mondasz igazat.
Előzmény: Törölt nick (736)
takacsi Creative Commons License 2005.08.14 0 0 735
hozzájuk
takacsi Creative Commons License 2005.08.14 0 0 734
Nézzük gyurcsányékat december 5.-e előtt.
Magyarok ellen uszítottak. Nem tagadható.
Magyarok ellen ellenszenvet, gyűlöletet keltettek. Nem tagadható.
Nemzetárulást követtek el azzal, hogy a nemzetet szembefordították önmagával.
Ez sem tagadható.
Az sem, hogy ez a honlap hozájuk tartozik.

Melyik honlapnak van több szégyellnivalója.
(megjegyzem, hogy én konzekvensen nem néztem körül azon a honlapon, mivel kizárólag a Magyar Sziget rendezvényét próbáltam a köztudatba emelni- tudom, nevetséges itt a szándék).
Ide meg elég régóta írogatok és itt tenyészek, mint ti, nem ott.

Természetesen nem határolódom el tőlük, miként ti sem....
Mivel náci szerintem nincs ebben az országban 20-nál több, de kommunista százezerszám akad.
Esszerint súlyozok.
Előzmény: Thor der Gott (732)
figyelő Creative Commons License 2005.08.14 0 0 733
Igazán fölösleges az a "kedves": meggyőződéses alakról van szó. (Már persze a maga szintjén.)
Előzmény: Thor der Gott (732)
Thor der Gott Creative Commons License 2005.08.14 0 0 732
Kedves takacsi !

Próbálj elgondolkozni, mit beszélsz ! Ne keverd az érzelmeid az ítéleteiddel !!
Miben is nyílvánúl meg itt az ún. "magyargyűlölet" ? Abban, hogy van egy rendezvény, ami bizonyos súlyos kérdéseket is felvet ?
Mert nem az a kérdés, hogy a félvér kiscsaj felléphetett-é, avagy nem. Az már egy tünet, de nem ez a lényeg.
A kérdés: Hogy lehet az, hogy egy állítólag nagy szeretettöltésű rendezvény honlapja nyíltan uszító honlapokkal vállal szellemi közösséget ?
Olyan eszmékkel, amelyek Magyarország XX. századi történelmének egyik legsötétebb fejezetét írták !
Olyan eszmékkel, melyek nevében ártatlan emberek ezreit, tízezreit gyilkolták brutális kegyetlenséggel ! Olyan eszmékét, melyek hellyel-közzel csak jelen lehettek a szigeten.

Mi, svábok megtanultuk a leckét ! Ti magyarok megtanuljátok ?
Előzmény: takacsi (701)
takacsi Creative Commons License 2005.08.14 0 0 730
Pontosan annyi van benne, mint a Magyar Szigeten náci.
Előzmény: Alhazred (729)
Alhazred Creative Commons License 2005.08.14 0 0 729
Ebben hol a magyargyűlölet?
Előzmény: takacsi (728)
takacsi Creative Commons License 2005.08.14 0 0 728
715.
Előzmény: méregkeverő (718)
Röné Creative Commons License 2005.08.14 0 0 727
Egen, anno jót röhögtem, hogy megint milyen hitelesen háborodnak fel a haladó értelmiségi oldalon, mikor felhívták Csepregi Évát, aki már évek óta Londoban élt, hírét sem hallotta a Pannon RÁdiónak, meglepetéssel értesült, hogy ő is letiltotta a számait a PR-ban :) Vagy a Romantic, akik szerint "semmi kivetnivalót nem találunk a Pannon Rádióban" :)))

Hiteles baloldali felháborodás. Kórusban. Mint a birkáááák... :)))

Előzmény: barbo (726)
barbo Creative Commons License 2005.08.14 0 0 726

Nagyon jó a kérdésed, elbéjé. Tényleg, miért mondják a szélsőjobb bírálóira az ilyenek, hogy magyargyűlölők? Nos, olvtársunk egy-két hozzászólásának utánanéztem, hátha kapunk valami fogódzót. Hát, ezt találtam például:

Amikor 60 zenész letiltotta a felvételeit a Pannonrádióból, takacsi ezt írta:

"A 60 újabb kirekesztő magyarellenessége nem kérdés.
Magyarellenesek. (Mindegy, hogy annak születtek:), vagy anyagi érdekük diktálja) "

Vagyis magyargyűlölőnek szerinte úgy születik az ember, mint magyarnak. És ha nem ért egyet bizonyos politikai elképzelésekkel, akkor magyargyűlölő és kész. Ez ilyen egyszerű :-(

Előzmény: elbéjé (696)
n0ri Creative Commons License 2005.08.14 0 0 725
Tudod, ha nem olvastam volna bele a honlapjukba, még hinnék is ennek a jóembernek. Ócska mosakodás...
Előzmény: barbo (724)
barbo Creative Commons License 2005.08.14 0 0 724

Toroczkai a HírTV-ben: akik beszóltak Szonjának, minden bizonnyal ballib provokátorok voltak.

Nos, ennek fényében egy tanú leírása: "Sajnos a rendezők nem kezeltek megfelelően bizonyos helyzeteket.Sokan voltak tanúi "túlkapásoknak",pl.több" rendező "rúgdos egy embert,aki kb.csak 15 éves,stb.Úgy gondolom a rendzavarókat finomabb módon is le lehet szerelni!" arra enged következtetni, hogy ezzel a maroknyi provokátorral is el tudtak volna bánni... :-)

Miért nem tették?

Előzmény: spenótzöld proletár (717)
P.I. Creative Commons License 2005.08.14 0 0 723

Úgy gondolom a rendzavarókat finomabb módon is le lehet szerelni!Remélhetőleg jövőre ez a probléma is megoldódik. "

Ciklon-b?

Előzmény: barbo (720)
barbo Creative Commons License 2005.08.14 0 0 722

"Szikora elmondta, hogy hatalmas sikerük volt, semmi nem zavarta őket, háromszor tapsolták vissza és szükség van az ilyen táborra, mint a Magyar Sziget."

A HírTV riportere meg elmondta, hogy a csikidám ezúttal nem jött be a Magyar Szigeten.

Ki hazudik?

Előzmény: takacsi (682)
n0ri Creative Commons License 2005.08.14 0 0 721

ugyan, ugyan, ugyan...

nem kell lehazudni a csillagokat is az égről

Előzmény: spenótzöld proletár (717)
barbo Creative Commons License 2005.08.14 0 0 720

A Magyar Sziget honlapján írja az egyik részvevő:

z z adatok | 2005.08.13 20:08

"Sajnos a rendezők nem kezeltek megfelelően bizonyos helyzeteket.Sokan voltak tanúi "túlkapásoknak",pl.több" rendező "rúgdos egy embert,aki kb.csak 15 éves,stb.Úgy gondolom a rendzavarókat finomabb módon is le lehet szerelni!Remélhetőleg jövőre ez a probléma is megoldódik. "

Helyes

Megnéztem a HírTV riportját a Magyar Szigetről:

http://www.hirtv.net/filmek/050812celpont.wmv

Ebben Toroczkai úr azt mondja: Szikora Robival megbeszélte, hogy tekintve a kialakult helyzetet, jobb lesz, ha a néger kiscsaj nem lép fel.

Mintha Szikora nem ezt mondta volna a Napkeltében... Hanem azt, hogy Szonja feleslegesen beijedt, és erre azzal nyugtatta meg, hogy ha nem akar, ne lépjen fel.

Ki hazudik?

méregkeverő Creative Commons License 2005.08.14 0 0 718
Na, hol vannak a "magyargyülölő" idézetek???
Előzmény: takacsi (714)
spenótzöld proletár Creative Commons License 2005.08.14 0 0 717
Lehet hogy az új degeneráció volt?:))))))))))
Előzmény: zálycsik (716)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.14 0 0 716
Ahol vkik bepánikoltatták a néger kiscsajt ( vkik hallották vkitől, hogyha fellép balhé lesz ) és ezért nem énekelt. Csak hogy tisztázzuk.
Előzmény: Törölt nick (715)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!