"Most még azt sem tudom leírni, hogy hajrá Alba" Hát én meg le tudom!Mert hogy szarok voltunk és kikaptunk,attól ez az én csapatom!És továbbra is ugyanilyen lelkeseddéssdel fogom tenni a dolgom!!!Amit neked is kellene!Szal le is írom szépen,hogy elhidd nekem: HAJRÁ ALBA!!! :) A másik,hogy nem kellett volna szidalmaznod a játékosunkat.Persze ez nemcsak rád vonatkozik,hanem a csarnok 3/4-ére.Rado szar volt,eddig nem mutatott semit ez tény,de attól ez nem megoldás...De ez csak saját vélemény persze
KATASZTRÓFA!!!! Aki ott volt és látta a meccset, az gondolom egyetért velem. Lehet itt akármilyen edző, bízhatunk is benne, de be kell látnunk, ez a mostani befuccsolt megint. Nem csodálkoznék még azon sem, ha lapátra tennék. A játék nulla amit kitalált. Nincs védekezés, támadás pedig még annyi se. A támadásban semmi elképzelés. Hiába mutatnak figurát semmi, csak mennek eszetlenül. Eddig nem volt bedobónk, volt viszont rádobónk. A mai meccsen már az is alig akadt. Az edző mellé még simán lehet a küldők listájára tenni Velibor Radovicot is. Az eddig látottak alapján nulla. Ráadásul úgyis ő a spanja. Mehetnek egy új csapatba együtt megint. A lényeg, ne itt vegyék el a helyet mástól. Már írtam a Paksi meccs után is, hogy gyengék vagyunk, de ez a mai ez volt a csúcs. Ha nem lesz hamarosan változás, szarba leszünk mégjobban. Már így is ott vagyunk, és innen nehéz lesz kimászni, ha nem változtatunk. Az, hogy a bírok szartsem érnek, és mindíg ellenünk fújnak, nem lehet hivatkozási alap. Minket minden bíró utál. Vajon miért? Gondolom sokan tudják a választ, de ebbe most ne menjünk bele. A lényeg. Ha lenne egy jó csapatunk, akkor elbírnánk még azt is, hogy a bírok ilyenek.Így viszont már nem fér bele még ez is.
Változtassunk, ha kell drasztikusan. Szégyen gyalázat, hogy egy hazai mérkőzésen a saját csapatunkat kell szidalmazni. Pedig jogosan. Aki már nem bírta, mérkőzés közben ment haza. A végén kiderült, jól tette. A következő mérkőzéseken rendre legyaláznak az ellenfelek, és ez már biztos ezek után. Kérdem én: meddig várunk még? Kiderült, amit a Paksi meccs után írtam, igaz lett. Mégpedig:Keneth Henderson, ha akkor Ő játszik és nem a Jakson, simán nyerünk.
Változást, változást, ez most a kulcsa az egésznek. Még az is benne van, hogy a vezetőket is tüntessék már el. Velünk vagyunk nullák már évek óta.
Első felindulásból ennyi. Remélem nagyon sokan látják még így a most kialakult helyzetet. Most még azt sem tudom leírni, hogy hajrá Alba, mert nem érdemlik meg. Persze van kivétel, de ezt mindenki tudja. Vége!!!! Azért remélem: mielőbb lesz feltámadás is!!!!
Freemant szabadlistára tették Hódmezővásárhelyen: "A legeredményesebb játékosnak a 28 pontos Eric Freeman bizonyult, de 24 pontjával a próbajátékon lévõ 22 éves amerikai Kenny Izzo is kitett magáért. Freemannek egyébként muszáj csipkednie magát, lévén a vásárhelyi klubvezetõk szabadlistára tették, azaz akadály nélkül távozhat, ha talál magának csapatot."
Ha nem tévedek, anno mintha le kartuk volna igazolni, nem?
Szerintem nem lesz változás a keretben. Most olvastam a megyei sajtóterméket, abból arra következtettem, hogy nem lesz változás.
Miért is lenne: Braun jó és okos, remek csapatember, mosolyog, lányokkedvence,blablabla.
Jackson (a vadállat): ma bebizonyítja, hogy mennyire jó játékos. Mer az. Nem értek a kosárlabdához, de minden megmozdulásán látszik, hogy milyen képzett. Egy kezében legalább 6-7 lapattanó benne van meccsenként. Nála egy gond van, nem csapatember, nem mosolyog (meg még nem is jóképű. ha az volna, biztos sok kedves hozzászólást kapott volna)
Egyébként sok hasonlóságot vélek felfedezni vele kapcsolatban, Banks-hoz hasonlóan. Banks az első hónapban edzésen nem volt hajlndó még a labdáért sem felugrani, végig alibizte az edzéseket. (bár abban az időben pár seggrepacsi és buksi meghozta az eredményét).
Ezek a gyerekek (mármint az NBA szele által megfútt istenek) úgy jönnek el hozzánk, mint a sztárok a vidékre, a falusi legények közé, elöszőr felmérik, ki mit tud, utána vagy megmutatják ők is, vagy nem (ez alól kivétel az, aki csak mosolyog, edzésen űzi-hajtja a többieket, megdícséri a fiatalokat, stb., továbbá kevés a tudása: ezt nevezzük csapatembernek). Nagyon nehéz felpörögni a tespedtségből, mert ahogyan Dzsekszon-on is látszott, kissé megsértődött az ellenfélre és a játékvezetők illusztris társaságána kivételes tudású és emberi tartással megáldott, végig korrektűl bíráskodó, a testi épséget szem előtt tartó tagjaira.
Jackson profin nyilatkozik, az már biztos, szerencsétlenségére nem sok nyilatkozási lehetősége van, mert ha ma nem menne neki (EZ FEL SEM MERÜLHET! 17/3-31/12 pont között várok tőle. JA, DZSEKSZONT NEM ÉN HOZTAM IDE!), akkor már több okosságot nem hallunk tőle. (egyébként ismereteim szerint Henderson abszolút profin áll a dolgokhoz, nem látni rajta, hogy mellőzik, ugyanúgy hajt és odateszi magát edzéseken).
Ja, egyébként (Dévu) Nuber(a) is a kedvencem, csak dobingálhatna pontokat. Ő olyan olcsó játékos, hogy tagdíjat fizet, egyedül a NO THANKS együttessel kötött reklám megállapodást, senki mással.
Ma egyébként 65:47-re legázoljuk a Pécset, ebből Dzsekszon a pontok felét dobja, rajta kívül Simon dob még 22 pontot.
Én meg azt, hogy a kelebala Jackson megmutatja, hogy tud játszani. Ilyen ügyetlenül csak is jó játékos tud játszani!
Azt meg nagyon remélem, a lányok kedvence, Krisztiján Braun meg harapni fog. Szerintem van benne legalább egy jó meccs, miért ne lehetne a holnapi az? Akkor legalább nem Simonon múlna minden. Na, meg ha arra gondolok, hogy Radovics is felgyorsult a héten, akkor nyert ügyünk van.
Kivárok :-) Ahogy elnézem a tippelős topicot, a többség a "nagy neveket" tiszteletben tartva, rutinból tippelget. Szerintem pedig most kezdenek jönni majd a kellemetlen vereségek. Majd meglátjuk, remélem tévedek.
Dénes nem fog játszani (kicsi szerencse ránk nézve).
Nah hát ez meg a másik a bírók sportszerűsége. Nekem nem is volt bajom Gulyással, az egy dolog, h. "Herkulesről" lepattan mindenki. Nyílvánvaló volt, h. védik a bírók.....tényleg hány faultja lett végül?