Keresés

Részletes keresés

Boomer76 Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4176

Sziasztok!

Freemant szabadlistára tették Hódmezővásárhelyen: "A legeredményesebb játékosnak a 28 pontos Eric Freeman bizonyult, de 24 pontjával a próbajátékon lévõ 22 éves amerikai Kenny Izzo is kitett magáért. Freemannek egyébként muszáj csipkednie magát, lévén a vásárhelyi klubvezetõk szabadlistára tették, azaz akadály nélkül távozhat, ha talál magának csapatot."

Ha nem tévedek, anno mintha le kartuk volna igazolni, nem?

GordonGekko Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4175
hirdetett már keretet a mester???
13bodiferi Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4172

Kezicsókolom, jó reggelt, szervusztok.

Szerintem nem lesz változás a keretben. Most olvastam a megyei sajtóterméket, abból arra következtettem, hogy nem lesz változás.

Miért is lenne: Braun jó és okos, remek csapatember, mosolyog, lányokkedvence,blablabla.

Jackson (a vadállat): ma bebizonyítja, hogy mennyire jó játékos. Mer az. Nem értek a kosárlabdához, de minden megmozdulásán látszik, hogy milyen képzett. Egy kezében legalább 6-7 lapattanó benne van meccsenként. Nála egy gond van, nem csapatember, nem mosolyog (meg még nem is jóképű. ha az volna, biztos sok kedves hozzászólást kapott volna) 

Egyébként sok hasonlóságot vélek felfedezni vele kapcsolatban, Banks-hoz hasonlóan. Banks az első hónapban edzésen nem volt hajlndó még a labdáért sem felugrani, végig alibizte az edzéseket. (bár abban az időben pár seggrepacsi és buksi meghozta az eredményét).

Ezek a gyerekek (mármint az NBA szele által megfútt istenek)  úgy jönnek el hozzánk, mint a sztárok a vidékre, a falusi legények közé, elöszőr felmérik, ki mit tud, utána vagy megmutatják ők is, vagy nem (ez alól kivétel az, aki csak mosolyog, edzésen űzi-hajtja a többieket, megdícséri a fiatalokat, stb., továbbá kevés a tudása: ezt nevezzük csapatembernek). Nagyon nehéz felpörögni a tespedtségből, mert ahogyan Dzsekszon-on is látszott, kissé megsértődött az ellenfélre és a játékvezetők illusztris társaságána kivételes tudású és emberi tartással megáldott, végig korrektűl bíráskodó, a testi épséget szem előtt tartó tagjaira.

Jackson profin nyilatkozik, az már biztos, szerencsétlenségére nem sok nyilatkozási lehetősége van, mert ha ma nem menne neki (EZ FEL SEM MERÜLHET! 17/3-31/12 pont között várok tőle. JA, DZSEKSZONT NEM ÉN HOZTAM IDE!), akkor már több okosságot nem hallunk tőle. (egyébként ismereteim szerint Henderson abszolút profin áll a dolgokhoz, nem látni rajta, hogy mellőzik, ugyanúgy hajt és odateszi magát edzéseken).

Ja, egyébként (Dévu) Nuber(a) is a kedvencem, csak dobingálhatna pontokat. Ő olyan olcsó játékos, hogy tagdíjat fizet, egyedül a NO THANKS együttessel kötött reklám megállapodást, senki mással.

Ma egyébként 65:47-re legázoljuk a Pécset, ebből Dzsekszon a pontok felét dobja, rajta kívül Simon dob még 22 pontot.

Guczi Creative Commons License 2007.10.26 0 0 4170

Hali!

A albakosar szerint Goran mester ma hirdiet keretet. Tudja valamelyikőtök, hogy ki lesz benn?

Henderson - Radovics - Brown???????? Vajon ki fog kihullani a rostán? :)

Redick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 4169
Lehet kéne neki adni meccs előtt egy Mars-szeletet..
Előzmény: Redick (4168)
Redick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 4168

Manute Jackson-Bol (ha-ha-ha) én is többet néztem ki, de Pakson a labda megfogása is komoly gondot okozott neki.

Hja, az időeltolódás..

Az erősségeiből nem sokat láthattunk, viszont magas.

Előzmény: 13bodiferi (4167)
13bodiferi Creative Commons License 2007.10.26 0 0 4167

Én meg azt, hogy a kelebala Jackson megmutatja, hogy tud játszani. Ilyen ügyetlenül csak is jó játékos tud játszani!

Azt meg nagyon remélem, a lányok kedvence, Krisztiján Braun meg harapni fog. Szerintem van benne legalább egy jó meccs, miért ne lehetne a holnapi az? Akkor legalább nem Simonon múlna minden. Na, meg ha arra gondolok, hogy Radovics is felgyorsult a héten, akkor nyert ügyünk van.

Redick Creative Commons License 2007.10.26 0 0 4166

Nem tudom miért félünk (tartunk?) annyira ettől a Pécstől. Öregek, lassúak.

A két csapat stílusából adódóan pontgazdag meccs lesz és 47-44-re nyerünk.

( Még azt várom, hogy Brown 13 dobott ponttal megdönti saját idénycsúcsát. ) 

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.26 0 0 4165
Nagy neveknél a csapatnevekre céloztam.
Előzmény: Törölt nick (4164)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.26 0 0 4163
Kivárok :-)
Ahogy elnézem a tippelős topicot, a többség a "nagy neveket" tiszteletben tartva, rutinból tippelget. Szerintem pedig most kezdenek jönni majd a kellemetlen vereségek.
Majd meglátjuk, remélem tévedek.

Dénes nem fog játszani (kicsi szerencse ránk nézve).
Előzmény: Törölt nick (4161)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.25 0 0 4160

Ötleted is van, h. kit?????????

Előzmény: Redick (4159)
Redick Creative Commons License 2007.10.25 0 0 4159

Nagyon pörög a topik. (és mennyi új "arc" lett hirtelen)

Kellene igazolni egy NBA-s hátvédet is.

solita Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4158
hát, tőlem meglepő módon, gratula Zének, mert amit most láttam tőle, az nagyon ott volt :) kellemesen csalódtam benne :)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4157
Csak :-))
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4155
Azért tegyük hozzá gyorsan, hogy volt olyan eset, amikor egyáltalán nem ütött oda Benczének, mégis faultot fújtak rá.
Előzmény: Törölt nick (4152)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4154
Nah hát ez meg a másik a bírók sportszerűsége. Nekem nem is volt bajom Gulyással, az egy dolog,  h. "Herkulesről" lepattan mindenki. Nyílvánvaló volt, h. védik a bírók.....tényleg hány faultja lett végül?
Előzmény: Törölt nick (4152)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4151

Látod azon én is meglepődtem rendesen, holott akkor azt hittem, h. lent marad. Szegény Simi is kapott, az durva volt....

Előzmény: GordonGekko (4149)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4150
igen ezt a húzást én sem értettem Miljokvicstól, de ő az edző, majd ő azt tudja
Előzmény: Törölt nick (4148)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4149
plusz a Gulyás könyökös után sem sírt (pedig szokott..:)) hanem kötés után ment vissza és még jobban hajtott. komolyan csak lestem, öröm volt egy ilyen Zét nézni (na persze let's not start sucking each other's dick...)
Előzmény: Eveke18 (4145)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4146
Teljesen igazad van!!!!!!!!!!!!Maximálisan egyetértek. A különbség az, h. kicsit kevesebbet kap ezért Hanga, és kicsit többet kap Chris, h. üljön.....
Előzmény: Törölt nick (4144)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4145
Nah igen, mondjuk azért ami jó azt dícsérni is kell, mint Pl. Zééé. Meglepett teljesen, látszott végre rajta az akarás, leszámítva, h. az elején szerintem eléggé látszott az arcán az aggódás Gulyással szemben. Szóval bár voltak hibák, de Zoli jó volt, és akart végre, szóval így kéne minden meccsen!!!!
Előzmény: GordonGekko (4143)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4143
szerintem túlaggódjátok a paksi meccset. Pakson ki lehet kapni. senki sem fogja elbírni azt hogy két amerikai (ahogy körmenden írják: színesbőrű) nullázzon.
Brown 10 perc alatt nyilván nem váltja meg a világot de 10 percig se csinált semmit. Jacko meg nemtom mitől képzett, nekem nagyon nem volt szimpatikus a játéka. egy Hendersonnal nyerünk szerintem.

amit szeretnék kiemelni: ZÉÉÉÉÉ!!! ezt a játékot vártam tőle régóta. annak ellenére hogy Gulyás 28-at dobott szerintem teljesen jól fogta, támadásban végre tökös volt (ütéssel együtt történő zsákolás pl...) bravó Zolika, csak így tovább!!! télleg!!!

a légiós mellényúlásokról:
Taylor nem volt olyan szar, üresből szinte mindent bevágott, csak mi hozzá voltunk szokva Trusin meg Szizov emberrel együtt cikázó játékához.
voltak azért évközben is fogásaink pl Maroney!!!

az viszont valóban idegesítő, hogy más csapathoz odamegy egy repcsiről épphogy leesett feka (Mészöly után szabadon és korrektebben.:)) és dob 30at. nálunk meg keresi a pályát. Jacko-val nem várnám meg a Pécs meccset. Kenny többet ér.

anyázni meg nem kell, van egy jó edzőnk (Farkas óta a legjobb) és egy alakuló csapatunk. nekem kifejezetten tetszik a játék. (lehetne több pont is persze..:))
sarkat5 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 4142

én minden felsoroltra emléxem! kire ezért, kire azért... mccord különösen szimpatikus volt a számomra az első, szolnoki meccsével... :-)))

abban azért kötekednék, hogy karner nem volt klasszis. szerintem nagyon jó kis játékos volt, az sem véletlen, hogy utána más magyar csapatnak is kellett. (az albacomp után mondjuk már nem alakított nagyot.)

Előzmény: Törölt nick (4135)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4141

Nyílván!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (4137)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4140
Ez mind igaz amit leírtál.De ez "csak" egy rangadó.Majd ha Mafc otthonában és a többi idegenbelit is bukjuk,akkor majd én is elkezdek aggódni.De egy idegenbeli vereségtől nem dől össze a világ...Mondjuk az igaz,nem lett volna rossz 3-0-al állni,de nem jöhet össze minden.Majd a döntőben lesz 3-0 a végeredmény nekünk! :)))
Előzmény: Törölt nick (4139)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4139
Ja, de 2-1-gyel álltok és pocsék játékkal ugyan, de mégiscsak egy idegenbeli rangadót buktatok el.
Előzmény: #5dobos (4138)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4138
Ez igaz,de könnyebbé tehetjük magunknak folytatást,ha most behúzzuk az ilyen meccseket!
De nincsen semmi baj egyenlőre,koncentrálunk a következő derbire,amit majd lehozunk simán!Szóval mindent bele! :)
Előzmény: Törölt nick (4137)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4137
Nem októberben kell megnyerni a bajnokságot.
Előzmény: Eveke18 (4133)
Eveke18 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4136

Erre csak azt tudom mondani, h. ÁMEN!!!!

Előzmény: #5dobos (4134)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.23 0 0 4134
Azt már megalkottuk... :)))
Előzmény: Eveke18 (4133)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!