Keresés

Részletes keresés

redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4228
Menj vissza a diliházba, vaze! :) Ki volt, aki kiengedett??? :D A baromarcú! :) Azt a kosárbuzi mindenit! :))) A hülye rászabaditja a szerencsétlen játékosokra azt az átkozott dobszolódat! :) Tudtam, hogy sok hülye van, de még nálatok is??? :))))
Előzmény: #5dobos (4222)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4227
És a Ciczát sem láttad? :DD
Előzmény: redmiller (4223)
Simi az Ász Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4226
Szégyen az hogy ide süllyedtük ,hogy te mecsre jársz és közben színházba érzed magad,ébredj már fel!Jártál te már igazi mérkőzéseken hangos szó taps nem zavar?
Menj el egy-két spanyol,olasz,török,görög,német,bosnyak,szerb vagy Szolnok,Körmed,Falco stb.mecsre.
Aki már megélt jó pár kemény találkozót nem lepődik meg a bekiabálásokon,fütyszón stb.
Vedd már észre ezért utálnak minket a bírók,más szurkolótáborok mert kúsban ülünk,és
színházban érezük magunkat,20-30 ember szurkol a többiek meg csak ülnek,és a győzelemre várnak!!!EZ KEVÉS!!!HA ÉN SZURKOLOK,AKKOR MÉRT NE ILLETHETEM KRITIKÁKKAL A CSAPATOT?,HA NEM TETSZIK VALAMI!!!
Előzmény: pepe0006 (4206)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4225
Hu de jó!Majd kérek tanácsot tőled,hogy mit is kell ilyenkor tennem.Volt 1 éved rá,hogy megtapasztald,hogyan is kell kezelni a hirtelen jött népszerűséget! :)
Előzmény: redmiller (4221)
redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4223
Hagyjá má! Dob mögül nem láttam semmit! :D Egy egeret sem, nem hogy a bikát! :))) Azt viszont láttam, hogy a rácok milyen udvariasak voltak a betöréseknél... Ezek nem tudták, hogy nem lányokkal játszunk??? :)))
Előzmény: #5dobos (4218)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4222
Hát igen,Tudod Peti mi mindannyian "betegek" vagyunk!
Előzmény: redmiller (4219)
redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4221
Vigyázz, rohadt népszerű leszel!!! :D Anyukád csuklani fog :) Tudod, ez nálunk hagyomány :D Állj ki, azt kapsz a pofádba. :)))
Előzmény: #5dobos (4217)
redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4219
Miért??? Mindenki itt fúja a noziát??? :))) Mindenki náthás? :D Akkor nem kéne Fehérvárra mennem... :P
Előzmény: #5dobos (4214)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4218
Mi az? Csak nem játszották a bikát most is? M.R. akkor nem változik semmit! :)
Előzmény: redmiller (4216)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4217
Hát ha ennyire ragaszkodsz hozzá,akkor menjünk meccsre is.Ha muszály... :D
Végülis úgysem voltam még soha Capri oszlopos tagja!Itt lesz az ideje ezt is kpróbálni,akár egy meccsre is :)
Előzmény: redmiller (4213)
redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4216
Azt a büdös qurva!!! Kit kell szidni??? :D No, azt elfelejtettem.... :))) Pedig mis is kikaptunk... Akkor a fene enné meg azt a qrva bikát! :))
Előzmény: fefe22 (4211)
Feffo Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4215

A mai meccs a Körmend elleni PO-ot idézte. A második félidőben egy pillanatig sem volt benn a meccsben a győzelmünk. Pedig Alekszics sportszerütlen hibája és Ivko technikaija miatt 7 pontot dobhattunk volna, de kimaradt a hármas. A meccs egyetlen pozitívuma Hanga sapkája volt Wittmannak. Bár ezt Krisztián a végén már biztosan nem bánta.

A mai meccsen éreztem először, hogy Goran rosszul meccsel. Egy ilyen meccsen, ahol az utolsó negyed előtt 5-tel égtünk, felállunk a 4 külföldinkkel. Majd egyszerűen végig nézi Radovics és Brown erölködését. Ivkovics hozzá képest egy zseni volt ma.

Mindenki azt mondogatja cseréljünk  külföldit. Gondoljatok bele, így szezon közben milyen külföldi az amelyik szabad, nem kelt el eddig? Véleményem szerint Brownnak és Radovicsnak meg kell köszönni és el kell kezdeni a fiatalokkal játszani. Legfeljebb nem jutunk  8-ba. Én nem látok biztosítékot, hogy a jelenlegi kerettel odajutunk. Tudom Rostás szerint  még az elején vagyunk, de láttam minden eddigi meccsünket, ez a csapat nem tud támadni. 3-szor maradtunk 70 alatt. Nem vagyok vészmadár, de a MAFC meccsnek nem mi vagyunk az esélyesei. Aztán meg jön a Sopron, akik nyertek Kecsón és Szolnokon.

Azt nem értem, hogy mi miért veszünk ilyen gyenge külföldieket. Goran tavaly láthatta Richard Leskót, akár ismerhette Ciricet is, mint honfitársát, erre hozza Radot és Nubert. 

#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4214
El kell ütnünk addig az időt,amíg nem jönnek a fikázós írások! :) És sajna muszály megbeszélni a meccs helyetti programot... :D
Előzmény: fefe22 (4211)
redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4213
Mathias??? Nemá! Ott nincs hangulat :D Legfeljebb, ha kidobnak... :)
Különben is! Akkor nem látják, hogy a hülye kecsós miért veri a dobot a fehérváriaknál, te meg a Capriban... :D
Előzmény: #5dobos (4210)
norris21 Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4212
Hogy miért kell neked valakit mindig megtalálnod??? De mindegy is, ha szerinted nem eléggé vicces az az állítás, hogy az Albát minden bíró utálja... hát lelked rajta. Szerintem legalább annyira vicces, mint hogy a Dombesz mindig a bírók miatt kap ki, egyszinten van vele.

És igen, nálunk az állatkertben vernék a bírókat a parasztok. Hát hogyne.
Előzmény: Törölt nick (4203)
fefe22 Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4211
Redmiller és Dobos, mosmá vegyetek vissza, nem ám itt bratyizásba fordítjátok az általam zseniális módon megjósolt fikázást... :D
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4210
brigi és a dob?Hm,ez jól hangzik! :)Ő is tud erről?
Ja,és én miért szidjam Szolnokot?Ők szeretnek minket,és nem szólnak ránk semmi rosszat!De Mathias-ban is szurkolhatunk nem?
Előzmény: redmiller (4209)
redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4209
Így a csapat, úgy a csapat és máris Mathias??? :D És a hangulata mi lesz??? :D Ott legalább nem tűnnénk fel a sok piás közt! :D Majd Brigi veri a dobot, mi meg kart karba öltve nótázunk, hogy hol a Szolnok. :))) :P
Előzmény: #5dobos (4207)
Simi az Ász Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4208
Kedves Rostas!Úgye-úgye én már ezt megjósoltam jó pár héttel ez előtt, bukta lesz edzőnek,vezetőknek Brownak,Radonak.Nem hittél nekem és továbbra sem hiszel,túlzóan optimista vagy.Ez utóbbi tíz év leggyengébb csapata el kéne már ismerned. Szerintem is komoly változásokra van szügség még nem késő!Farkas Sanyi,kell és 2 új gyors,erőszakos ponterős bedóbó.Szőrnyű gyengék vagyunk támadásban,semmi elképzelés ,semmi figura csak ,Simi betörései,Henderson példátlan küzdelmei a védőkkel talán egy-egy könnyen kiismerhető Bencze kosár és rengeteg eladott és elszórt labda.Nincs csapatjáték ,ha egyénileg nem oldja meg Simi vagy Henderson csődöt mondunk elől.
Továbbra is azt mondom ez a játék és ez a csapat nem méltó egy 3-szoros bajnokhoz.Nem leszünk az első 8-ban.SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nem színház ,hogy csak tapsolni szabad a mecsen,meg bologatni mint egy Jancsi.
Mért ne lehetne mindenkinek saját belátása szerint akár kifütyülni a leszólni a milliós bérekért betliző játékosokat,vezetőket.
Már mondtam mindenki vállalja döntéseiért a felelőséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (4197)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4207
Jager!? Na,eddig erről nem volt szó!Illetve,lehet hogy írtam ilyet egyszer régebben...Hát én benne vagyok minden jóban,szal meccs helyett feőlem mehetünk akár a Mathiasba is... :)
Előzmény: redmiller (4205)
pepe0006 Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4206
Elég sok idegenbeli meccsen is voltam már ,de olyan szurkolókkal, akik a saját csapatukat bunkó módon kifütyülik és anyázzák , sehol nem találkoztam. Az ilyen "szurkoló" maradjon otthon. Szégyen!
A csapat jelenlegi felállásán változtatni kell, nem kérdés. Brown semmire nem használható, nincs helye itt. Nála ezerszer hasznosabb Hanga. Radovicsot hagyni szenvedni közel negyven percen át, óriási hiba. Hol van Dávid Geri bátor játéka, rá sem mer dobni. Bencze és Simon nem elég a sikerhez.

És igenis hajrá ALBA!
redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4205
Vak vezet világtalant??? :D A végén te a Capris táborban, én meg nálatok szurkolok... :) Na, akkor nézne nagyot a fehérvári, meg a kecskeméti nép! :D Azt nem gyözünk mentegetőzni, hogy a sőr, meg - esetleg - a Jager volt a hibás... :P
Előzmény: #5dobos (4204)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4204
Oké,nálatok megoldva.És nálunk? :)
Nem baj,akkor majd én iszok,te vezetsz... :)
Előzmény: redmiller (4202)
redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4202
Pár sör??? :) Észnél vagy??? :D Akkor kidobol??? Te részeg, én részeg... :))) Ja, maradt a Los Cabrerosból Maxi Lopez :P Ha csak mogyi észhez nem tér addig...
Előzmény: #5dobos (4201)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4201
Nem veszem magamra ne aggódj!Naná,novemberben találkozunk,és pár sör mellett megbeszéljük! :) De akkor viszont van egy rossz hírem mindenki számára:Továbbra is tenni fogom a dolgomat!!! :)
Előzmény: redmiller (4200)
redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4200
Ha nem kritizálod a többiek havarjait - játékost! -, akkor megúszhatod! :P
Bár a fene tudja! Mindig azt a legkönnyebb megtalálni, aki mindenki szeme előtt van... Te meg vered azt az istenverte dobot, nem??? :D Ergo: megdöglesz!!! :))) Minek zajongsz??? Bakker, miattad nem lehet hallani, hogy milyen szépen csikorognak a cipők.... :) Feltünési viszketegséged van???? Viszkető por! Akkor nem lesz :))))
Remélem hamarosan találkozunk és nem szívtad mellere az ökörségeimet... :)
Előzmény: #5dobos (4199)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4199
Szai! :)
Én naon vigyázok! :) Vagy arra akrsz utalni,hogy eszem ágában se legyen megvédeni a csapatomat!?Pedig sajna megfogom!Sőt,én elvetemült,még fogok is menni meccsre... :)
Előzmény: redmiller (4198)
redmiller Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4198
Szia!
Vigyázz, mert olyan "népszerű" leszel, mint én! :DDD Tavaly szar csapatunk volt, azt engem is megtaláltak! :))) Idén meg - egyenlőre elfogadható - és nem bánt senki! Micsoda változás... :D
Előzmény: #5dobos (4191)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4196
Gyere közénk,mi szívesen látunk... :)
Ja,és én is inkább idegenbe szeretek jáni... :)
Előzmény: Boomer76 (4194)
Boomer76 Creative Commons License 2007.10.27 0 0 4194

Milyen szurkoló az, aki a saját játékosát szidja? Szarul éreztem magam a helyemen. Vegyük már észre, hogy a Radovics attól nem fog jobban játszani, ha teli torokkal üvöltik, hogy takarodjon le a pályáról. (A földön fekvő emberbe belerúgunk még egyet.) A divatszurkolóknak otthon a helyük!!! Lassan jobban szeretek az idegenbeli meccsekre menni, mint a hazaiakra. A környezetemben ülő "A" szektoros divatszurkolók is mély nyomokat hagytak bennem.

Hajrá Albacomp!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!