brigi és a dob?Hm,ez jól hangzik! :)Ő is tud erről? Ja,és én miért szidjam Szolnokot?Ők szeretnek minket,és nem szólnak ránk semmi rosszat!De Mathias-ban is szurkolhatunk nem?
Így a csapat, úgy a csapat és máris Mathias??? :D És a hangulata mi lesz??? :D Ott legalább nem tűnnénk fel a sok piás közt! :D Majd Brigi veri a dobot, mi meg kart karba öltve nótázunk, hogy hol a Szolnok. :))) :P
Kedves Rostas!Úgye-úgye én már ezt megjósoltam jó pár héttel ez előtt, bukta lesz edzőnek,vezetőknek Brownak,Radonak.Nem hittél nekem és továbbra sem hiszel,túlzóan optimista vagy.Ez utóbbi tíz év leggyengébb csapata el kéne már ismerned. Szerintem is komoly változásokra van szügség még nem késő!Farkas Sanyi,kell és 2 új gyors,erőszakos ponterős bedóbó.Szőrnyű gyengék vagyunk támadásban,semmi elképzelés ,semmi figura csak ,Simi betörései,Henderson példátlan küzdelmei a védőkkel talán egy-egy könnyen kiismerhető Bencze kosár és rengeteg eladott és elszórt labda.Nincs csapatjáték ,ha egyénileg nem oldja meg Simi vagy Henderson csődöt mondunk elől. Továbbra is azt mondom ez a játék és ez a csapat nem méltó egy 3-szoros bajnokhoz.Nem leszünk az első 8-ban.SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez nem színház ,hogy csak tapsolni szabad a mecsen,meg bologatni mint egy Jancsi. Mért ne lehetne mindenkinek saját belátása szerint akár kifütyülni a leszólni a milliós bérekért betliző játékosokat,vezetőket. Már mondtam mindenki vállalja döntéseiért a felelőséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jager!? Na,eddig erről nem volt szó!Illetve,lehet hogy írtam ilyet egyszer régebben...Hát én benne vagyok minden jóban,szal meccs helyett feőlem mehetünk akár a Mathiasba is... :)
Elég sok idegenbeli meccsen is voltam már ,de olyan szurkolókkal, akik a saját csapatukat bunkó módon kifütyülik és anyázzák , sehol nem találkoztam. Az ilyen "szurkoló" maradjon otthon. Szégyen! A csapat jelenlegi felállásán változtatni kell, nem kérdés. Brown semmire nem használható, nincs helye itt. Nála ezerszer hasznosabb Hanga. Radovicsot hagyni szenvedni közel negyven percen át, óriási hiba. Hol van Dávid Geri bátor játéka, rá sem mer dobni. Bencze és Simon nem elég a sikerhez.
Vak vezet világtalant??? :D A végén te a Capris táborban, én meg nálatok szurkolok... :) Na, akkor nézne nagyot a fehérvári, meg a kecskeméti nép! :D Azt nem gyözünk mentegetőzni, hogy a sőr, meg - esetleg - a Jager volt a hibás... :P
Pár sör??? :) Észnél vagy??? :D Akkor kidobol??? Te részeg, én részeg... :))) Ja, maradt a Los Cabrerosból Maxi Lopez :P Ha csak mogyi észhez nem tér addig...
Nem veszem magamra ne aggódj!Naná,novemberben találkozunk,és pár sör mellett megbeszéljük! :) De akkor viszont van egy rossz hírem mindenki számára:Továbbra is tenni fogom a dolgomat!!! :)
Ha nem kritizálod a többiek havarjait - játékost! -, akkor megúszhatod! :P Bár a fene tudja! Mindig azt a legkönnyebb megtalálni, aki mindenki szeme előtt van... Te meg vered azt az istenverte dobot, nem??? :D Ergo: megdöglesz!!! :))) Minek zajongsz??? Bakker, miattad nem lehet hallani, hogy milyen szépen csikorognak a cipők.... :) Feltünési viszketegséged van???? Viszkető por! Akkor nem lesz :)))) Remélem hamarosan találkozunk és nem szívtad mellere az ökörségeimet... :)
Szai! :) Én naon vigyázok! :) Vagy arra akrsz utalni,hogy eszem ágában se legyen megvédeni a csapatomat!?Pedig sajna megfogom!Sőt,én elvetemült,még fogok is menni meccsre... :)
Szia! Vigyázz, mert olyan "népszerű" leszel, mint én! :DDD Tavaly szar csapatunk volt, azt engem is megtaláltak! :))) Idén meg - egyenlőre elfogadható - és nem bánt senki! Micsoda változás... :D
Milyen szurkoló az, aki a saját játékosát szidja? Szarul éreztem magam a helyemen. Vegyük már észre, hogy a Radovics attól nem fog jobban játszani, ha teli torokkal üvöltik, hogy takarodjon le a pályáról. (A földön fekvő emberbe belerúgunk még egyet.) A divatszurkolóknak otthon a helyük!!! Lassan jobban szeretek az idegenbeli meccsekre menni, mint a hazaiakra. A környezetemben ülő "A" szektoros divatszurkolók is mély nyomokat hagytak bennem.
"Most még azt sem tudom leírni, hogy hajrá Alba" Hát én meg le tudom!Mert hogy szarok voltunk és kikaptunk,attól ez az én csapatom!És továbbra is ugyanilyen lelkeseddéssdel fogom tenni a dolgom!!!Amit neked is kellene!Szal le is írom szépen,hogy elhidd nekem: HAJRÁ ALBA!!! :) A másik,hogy nem kellett volna szidalmaznod a játékosunkat.Persze ez nemcsak rád vonatkozik,hanem a csarnok 3/4-ére.Rado szar volt,eddig nem mutatott semit ez tény,de attól ez nem megoldás...De ez csak saját vélemény persze
KATASZTRÓFA!!!! Aki ott volt és látta a meccset, az gondolom egyetért velem. Lehet itt akármilyen edző, bízhatunk is benne, de be kell látnunk, ez a mostani befuccsolt megint. Nem csodálkoznék még azon sem, ha lapátra tennék. A játék nulla amit kitalált. Nincs védekezés, támadás pedig még annyi se. A támadásban semmi elképzelés. Hiába mutatnak figurát semmi, csak mennek eszetlenül. Eddig nem volt bedobónk, volt viszont rádobónk. A mai meccsen már az is alig akadt. Az edző mellé még simán lehet a küldők listájára tenni Velibor Radovicot is. Az eddig látottak alapján nulla. Ráadásul úgyis ő a spanja. Mehetnek egy új csapatba együtt megint. A lényeg, ne itt vegyék el a helyet mástól. Már írtam a Paksi meccs után is, hogy gyengék vagyunk, de ez a mai ez volt a csúcs. Ha nem lesz hamarosan változás, szarba leszünk mégjobban. Már így is ott vagyunk, és innen nehéz lesz kimászni, ha nem változtatunk. Az, hogy a bírok szartsem érnek, és mindíg ellenünk fújnak, nem lehet hivatkozási alap. Minket minden bíró utál. Vajon miért? Gondolom sokan tudják a választ, de ebbe most ne menjünk bele. A lényeg. Ha lenne egy jó csapatunk, akkor elbírnánk még azt is, hogy a bírok ilyenek.Így viszont már nem fér bele még ez is.
Változtassunk, ha kell drasztikusan. Szégyen gyalázat, hogy egy hazai mérkőzésen a saját csapatunkat kell szidalmazni. Pedig jogosan. Aki már nem bírta, mérkőzés közben ment haza. A végén kiderült, jól tette. A következő mérkőzéseken rendre legyaláznak az ellenfelek, és ez már biztos ezek után. Kérdem én: meddig várunk még? Kiderült, amit a Paksi meccs után írtam, igaz lett. Mégpedig:Keneth Henderson, ha akkor Ő játszik és nem a Jakson, simán nyerünk.
Változást, változást, ez most a kulcsa az egésznek. Még az is benne van, hogy a vezetőket is tüntessék már el. Velünk vagyunk nullák már évek óta.
Első felindulásból ennyi. Remélem nagyon sokan látják még így a most kialakult helyzetet. Most még azt sem tudom leírni, hogy hajrá Alba, mert nem érdemlik meg. Persze van kivétel, de ezt mindenki tudja. Vége!!!! Azért remélem: mielőbb lesz feltámadás is!!!!
Freemant szabadlistára tették Hódmezővásárhelyen: "A legeredményesebb játékosnak a 28 pontos Eric Freeman bizonyult, de 24 pontjával a próbajátékon lévõ 22 éves amerikai Kenny Izzo is kitett magáért. Freemannek egyébként muszáj csipkednie magát, lévén a vásárhelyi klubvezetõk szabadlistára tették, azaz akadály nélkül távozhat, ha talál magának csapatot."
Ha nem tévedek, anno mintha le kartuk volna igazolni, nem?