Ne húzd már fel magad ennyire.Ilyenen... Nem vagyuk 1általán boldogok azért mert megvertük a szenzációs Vásárhelyt.Miért is lennénk,kaptunk 86 pontot,a védekezésün k java részben katasztrófális volt és még sorolhatnám...
Remélem nem baj ha belepofázok a dolgaitokba de szerintem az a gond nálatok,hogy minden nyáron A TÖKÉLETES csapatot akarjátok felépíteni. Mindig úgy képzelik el a vezetőitek a csapatot,hogy jön valaki akinek lesz majd valaki a cseréje. Mindig "megalkotják" a tökéletes szerkezetű csapatot,aztán mégsem jön be. Ti is itt mindig erről beszéltek,hogy Simon - Nuber , Brown - Soós , Radovic - Hanga , Bencze - Dávid. Ez nekem túl szabályos. Ahogy látom sok ember már a Miljkovicban sem bízik...ez már durva,vele azért ennyire türelmetlennek nem kellene lenni. Örüljetek neki,hogy ő az edzőtök.Én a Nuber helyett azonnal keresnék egy olyan kisembert aki tud 1-2 poszton játszani a Simonnal,ilyen volt pl. Bradford,Davis,Bencze T. Nem igaz,hogy pénzzel a zsebben nem lehet egy jó csapatot építeni a Simon és a Bencze mellé.Miljkovic-csal a padon...
három kosarat dobott róla zsinórban alexic a második félidő elején. nem írtam, hogy nem így történt. az első félidőről beszéltem, amikor is tökéletesen, még egyszer leírom: tökéletesen őrizte. nem az ő hibája, hogy váltottak időben embert brown-nal.
Hát menjen a pi...ba az összes büdös bunkó aki kifütyüli a saját csapatának játékosát.Komolyan mondom majdnem elbőgtem magam annyira sajnáltam Radvicsot.Szerencsétlen szenved magától is rendesen mert nem megy neki, a sok tapló paraszt meg még ki is fütyüli.Az edző felelősége hogy kit játszat és hogy mennyit, le kellet volna cserélni, de ez a füttykoncert gusztustalan volt.Persze szurkolni nem akartok basszátok meg, csak kritizálni.Ezért szerintem sem kell kijönni a meccsre.Amúgy elég valószínű hogy a két bedobónkat (Brown,Radovics)el kell küldeni és meg kell próbálni helyttük jobbakat szerezni mert ezeken a posztokon nagyon gyengék vagyunk.
elfelejtettem két dolgot. először is redick: rendes voltál borkoval. kicsit féltem, hogy a sok hülye még meg is dobálja, jó, hogy vigyáztál rá! :-)
másodszor. hányan mondtátok el, írtátok le, hogy azok a játékosok az igaziak, akik sírni tudnak egy meccsen? sokan ugye? mcclendon volt erre mindig a példa, mindenki egyik nagy kedvence.
na, szeretném, ha tudnátok, hogy tegnap este borko radovicnak is könnyek csillogtak a szemében... :-(((
ivkovicnak igaza van és nem hiszem, amit spori írt, hogy ez csak szerbek közti szolidarítás volna. radovic igenis jó játékos. csak hála a közönségnek, valszeg ezt már nem fogjuk meglátni. :-(
a tavalyi szezon után és ismerve a vezetőségünket, akik nagyon szeretnek elkapkodott és méginkább rossz döntéseket hozni, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy őt fogják elküldeni. ezt nagyon sajnálnám, mert nem a hármas poszt a legnagygobb gyengénk, hanem a kettes és a négyes. brown és henderson olyan agyatlan játékosok, akik fejjel mennek a falnak, ezek nem segítenek ki bennünket a bajból. igaz, amit írt valaki: spivey és banks szintű emberek kellenek ezekre a posztokra, brown helyére minél előbb és akkor radovic is tudja azt játszani, amit tud.
nagyon remélem, hogy az edzőnk kiáll a játékosa mellett, akit ő hozott ide. ha ezt nem teszi, akkor óriásit zuhan a szememben. egyébként miljkovic-csal annyiban már megbékéltem, hogy ezzel a kerettel azt játszatja, amit lehet. csakis a védekezésen lehet a hangsúly, mert nincsen egyetlen olyan emberünk sem, aki képes lenne improvizatív támadójátékra. radovic ilyen lehetne. edzéseken ilyen is. csak idő és főleg némi türelemre lenne szüksége szerencsétlennek.
ilyen türhő, paraszt közönséget, mint tegnap a fehérvári, régen láttam... az ember szolnokon érezhette magát, ott szokás a "mi kutyánk kölykét" (ld. poór pár éve) kifütyülni, kórusban szídni.
őszintén szólva elment a kedvem az egésztől. :-( nem érzem magam olyan állatok közé valónak, mint a tegnap esti fogalmatlan, kosárlabdához mit sem értő barmok.
radovicról. pakson kifejezetten tetszett a játéka. tegnap az első félidőben szerintem a csapat legjobbja volt. dobott 9 vagy 10 pontot, lepattanókat szedett és nem mellesleg úgy fogta meg alexicet, hogy az labdához sem ért... ezen felül bármilyen lassú is, a 35 éves kora ellenére ő volt az első, aki felért a támadásokhoz és volt az első, aki visszaért. nem alaibizik, küzd és akar. és én éppen az ilyen embereket szeretem, ők tudnak "meghalni" a pályán.
arról nem ő tehet, hogy a dobásokkal nincs szerencséje, mint ahogy arról sem, hogy kedves sztárirányítónk balra nem ad labdát és radovic, ha nem szed magának, akkor nem ér labdához. ez az első meccs óta így van, vissza lehet nézni.
azt meg a sok ökörnek üzenem, hogy nyissák ki a szemüket, mert radovic messze nem a legrosszabb játékosunk...! és akik a tegnapi utolsó negyeddel hozakodnak elő, azoknak két dolog:
1. brown többet dobott rá és mellé, mint borko, ráadásul ő az egész meccsen nagy nullát teljesített.
2. van egy edző is, aki cserélget. nem véletlen, hogy végtelenül megbízik radovicban, hiszen ismeri. az sem véletlen, hogy a döntő szitukban rá bízza a befejezést. nálunk picivel többet látta játszani.
végül egy kérdés, mert biztos voltak, akik egyetértettek a barom, acsarkodó emberekkel:
kinek segít az, ha az önbizalmát teljesen elveszíti egy játékosunk (aki hangsúlyozom, hogy messze nem a leggyengébb láncszem) és ha úgy jön ezentúl ki a pályára, hogy remeg keze-lába?
Hát ez a fórum eléggé vicces. Már a Paks meccs előtt is szétröhögtem magam, hogy mindenkinél Radovic az isten, csak éppen nem jön ki neki a lépés. De majd jó lesz türelem, nem tom mit vártok, lassan 40 évesen majd felgyorsul , meg ruganyosabb lesz? Szerintem ő már nem ide való, de akkor is amit ma műveltek a nezők (fütyülés) az azért minősíti őket rendesen. Meccs közben persze mindenki full kussban ül. Szóval erről ennyit, nagyon szar lehet úgy játszani itthon, hogy a vendégszurkolók lekiabálják a hazaiakat.
Másik amitől padlót fogtam az, hogy a qrva nagy szakértő leírja, hogy mindenki takarodjon, hozzunk új légiósokat és az általa tervezett keretbe Simon cseréjének beírja Antal Szabolcsot.... Asszem ezen még jó sokáig röhögni fogok amikor csak eszembe jut. Ha ennyire tájékozott valaki a csapatról, akkor inkább maradjon kussban. Ennél csak az lett volna a jöbb, ha a Szabó Tibit írja oda....
Ez a csapat semmivel nem fog hátrébb végezni, mint a tavalyi Albacomp. SŐT!!! Kell egy kis idő még a fiúknak, de olyan dolgot vélek felfedezni ezekben a játékosokban, ami a tavalyi fiúkból hiányzott (küzdőszellem)
És ha mindez párosul majd a későbbiekben a győzni akarással (bár szerintem már ennek a jelei is látszódnak) akkor nem lesz itt gond. Véleményem szerint alapszakasz végére az első helyezet legalább 5-6 vereséggel fog állni. Ez az idei még a tavalyinál is kiegyensúlyozottabb bajnokság lesz. Ivkovic nagyon nagyot meccselt, ez a győzelem nagyrészben az ő érdeme, de Kicsi is odatette magát, és minden egyes "sapkát" egy triplával bosszulta meg.
Hosszú még a bajnokság, és nagyon az út elején járunk, ne felejtsük el, hogy alig pár hónapja állt össze ez a gárda, még kell egy kis idő amíg teljesen összeszoknak a fiúk, de már most nagyobb az összhang, mint 1 éve...
ma szégyelltem magamat fehérváriként... nagyon. aki kifütyüli a saját játékosát az húzzon haza. dobja ki a bérletét és menjen a Haki Tamás fan club-ba!
attól h kiutáljátok radovicsot nem fogja bedobni. nem szándékosan hagyta ki. nagyon is akart. a sportban van olyan h nem esik be a dobás...
szánalmas volt... ahelyett h segítettük volna a fiúkat... össze is vesztem pár emberrel emiatt
amúgy a meccs nem volt rossz. védekezésben pár oltári hibát leszámítva jók voltunk, csak a támadás volt nagyon vékony, meg a Kicsi volt túl jó odaát. :(
Zét dícsérem. tovább ezen az úton!!!
a jv-k: bizony más csarnokokban ezzel a produkcióval élve nem úszták volna meg. én fizetek 100 fröccsöt annak az úrnak aki annak idején szamost lerúgta a vok-ban, egy bizonyos szolgáltatásért. ha valaki ismeri, adja át.
a fütyülőknek: akkor miért nem volt fújolás mikor évekig ment az alibizés nálunk?? mikor abból csináltak sportot a volt játékosaink hogy mennyi meccs alatt tudnak edzőt buktatni? nem emlékeztek? Farkas, Kruscsics, Fodor. most végre van egy hajtós és szerintem szerethető csapatunk, ászok nélkül, akik győzni akarnak. 2 streetballer feka nem oldja meg a gondjainkat...
Akkor ki a felelős ,én?ÉN igazoltam a csapatot ,és készítettem fel erre az idényre, Úgye? Senki nem felelős?Lehet ,hogy jó edző volt, de ezt most elszúrta ,egy jó edzőnek szemének is lenni kellene.Rado-t,Brown-t,Nuber-t ő szorgalmazta leigazolni,ő készítette fel a csapatot a bajnokságra,ő fordított kevés időt a támadások gyakorlására,ő hagyta ki Hendersont a csapatból,és ő áll tanácstalanul a kispadoknál. Lehet ,hogy nem fogalmaztam pontossan ,nem Minárovics szúrja a szememet,hanem a vezetőkőn én Nagy Gábort és Halm Rolandot értem.Ők már nem megfelelőek,kiégtek,sokat hibáztak,elfáradtak.Ennyi!!! Hajrá Minárovics!!!!Hajrá ALBACOMP!!!!
Én nem iszok!Szal nem fogod megtudni!Na jó,most lehet nem írtam igazat!Majd Kecskeméten meglátod,hogy mit fogok úgy összehozni... :) De az kizárt,hogy borzalmas legyen majd!Én profi munkát fogok végezni úgy is! :DDD
Bakker! Ma olyan száraz a gyomrom, mint a Szahara!!!! Már víz sincs benne, nem hogy sör!!! :))) Jut eszembe, megnéznélek te mit dobolsz úgy! :))) Állítólag mi borzalmasak voltunk a Gabányiban... :)))
Tisztelettel írom neked,hogy Goran-t én is védem!És tuti nincsen semmi érdekeltségem a klubnál.Vagy csak nem tudok róla...De évek óta nem volt ilyen jó edzőnk szerintem! A vezetőségről meg nem nyilatkozok...Ezzel asszem elmondtam mindent...
Milyen építő mukáról szövegelsz,3 hónap kevés volt és más csapat mint pl.Mafc vagy Sopron,Falco utolsó pillanatban áll össze és mégis szórják a pontokat,figurákat mutatnak be ,20-30-as pontátlagokat pródukálnak légiósaik,és közönségszorakoztató és nem bosszantó megmozdulásaik vannak. Rostas agyadra ment a kosárlabda vagy érdekeltséged van a csapatnál, ezért védded az edzőt,vezetőket?
csekkold ezt a linket, ott írnak pár amcsit, akik most a napokban lettek szabadok, és van rá esély, hogy kicsit jobbak, mint a mi légiósaink...
Ja meg álítólag valami Banks nevű srác is szabad még.
Én alapvetően korainak érzem ezt a mai szurkolói vélemény kinyilvánítást.
Az elmúlt pár évben rendszeresen a szurkolók nyomására, tüntetésére történtek játékos-, edzőcserék, és ez nem helyes...
Ennek ellenére, ha a közönség így viselkedik, a vezetőségnek nem nagyon van más választása.
Most, hogy Radovicsot teljesen "kiutáltuk" (ami szerintem is full gáz volt, már csak azért is, mert Brown ma is bőven sokkal szarabb volt nála), meg amúgy is a nagyonsima 15 pontos hazai vereségek után nálunk általában, simán elképzelhető, hogy edző és légióscsere várható.
Én azt mondom kapja meg megint Matus a csapatot!
Küldjük el az 5 légióst egytől egyig, és hozzunk 2 nagyon kiemelkedő szintű amerikait. Egy Banks szintű 4-est, aki minden kategóriában, megbízhatóan képes a mezőny fölé nőni, és egy Spivey szintű kettest, aki támadásban bármikor azt csinál, amit akar, és ha kell védekezni is tud, és képes betölteni a csereirányító szerepét is.
(A Banks és Spivey szintű légiósok tőlem ők maguk is lehetnek, de bárki más is a fenti linkről, akinek az elmúlt héten derült ki, és egy hajszálon múlott, hogy nem az NBA-ben fog játszani az idén.)
Akkor aztán kiállhatunk egy olyan csapattal, ahol a fiatalokat is kénytelenek leszünk beépíteni, mert nem lesz más ember, de közben minőségileg is ott leszünk, hogy simán bajnokok lehetünk.
Z/SzTibi
Banks/DGeri
Soós/Keller
Spivey/Hanga
Simon/AntalSzabolcs
És ebben a keretben a Banks és Spivey nevek helyettesíthetők bármilyen más, a fenti linken található 4-es, 2-es poszton játszó játékossal.
Csodálkozol??? :D Itt mindenki hülye! :))) Még nem vetted észre, hogy a Messzi István Városi Sportcsarnok egy diliház??? :))) Becsukott szemmel jársz??? :D Pedig a falak is fehérek és még jól meg is világítanak bennünket! :))) Jó, az ápolók jól elbújtak, de meccs alatt bújocskázunk! :))) Ők nyernek, mert őke sose keresi senki! :))) Vagy okosak és hülye bírókkal terelik el a figyelmünket! :P
Sziasztok! Szégyenlem, de én azok között voltam akik kifügyülték Radovicsot a 3. elb*szott 3as kísélrlete után is és még azután is. Ez van. Egy szurkoló vagyok aki kimutathatja nemtetszését. Sajnálom ha ezzel megbántok olyanokat akik azt hiszik h minden happy. Az ellenszenvem nem Rado ellen szólt, mert tudom, hiszem h jó játékos de a mai meccsen nem kelltt volna ennyit játszania.Ennyi. Van más játékszisztéma is. Lehozzuk Radót beküldünk mást. Ez van. Tavaly is játszottunk 2 irányítóval stb... A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. :-), Mijkovics nem tud alaklmazkodni a különböző helyzetekhez, ebből elég nagy problémáink vannak. Csak a Védekezés és kész. Lehet erre építeni de csak akkor ha van aki bedobja amit be kell dobni. Nemtetszett amit láttam MA na. De azért : HAJRÁ ALBA!!!!!!!
Mekkora baromság, hogy menjen a vezetőség. Ha Minárovics kiszáll vége mindennek. Nézzetek már körül a "Sport városban". Fc Fehérvár szánalmas viták arról ki nyúlt le nagyobb lovét a Pénzes-Gaál-Szieben arany háromszögben, Kunos árulja a Cornexi céget, ez látszik is a kézilabdán, lové nuku, komoly csapat ellen zakó, gyenge ellen küszködés, Ocskayék túl vállalták magukat az Erste ligával, hiányzik még 50 milla, de 2 pontra -12 pont hátrányra ki fog pénzt adni? Az Albacomp az egyetlen csapat Fehérváron ahol 10 éve van lové. Nem Nagy Gábor vagy Minárovics játszik ilyen szarul.
Tudom, hogy ez szentségtörés lesz, de ha Béres Timi befejezi Brnoban a játékot, mi is hivatkozhatnánk a családra és idecsábíthatnánk Sztojant. A jelenlegi edzők közül Ő, Farkas Sanyi és Patonay tudná felrázni ezt a csapatot.
Ma a meccs után beszéltem Sztojannal pár szót, és poénból felajánlottam neki egy Radovics-Alekszics cserét (nem mintha rajtam múlna). Azt mondta higgyem el neki, Radovics jó játékos és bele fog jönni. Ez most vagy a szerb szolidarítás vagy ért hozzá és Radovics két hét múlva Leskot 5 ponton tartja és 38/21-et dob róla.