Tisztelettel írom neked,hogy Goran-t én is védem!És tuti nincsen semmi érdekeltségem a klubnál.Vagy csak nem tudok róla...De évek óta nem volt ilyen jó edzőnk szerintem! A vezetőségről meg nem nyilatkozok...Ezzel asszem elmondtam mindent...
Milyen építő mukáról szövegelsz,3 hónap kevés volt és más csapat mint pl.Mafc vagy Sopron,Falco utolsó pillanatban áll össze és mégis szórják a pontokat,figurákat mutatnak be ,20-30-as pontátlagokat pródukálnak légiósaik,és közönségszorakoztató és nem bosszantó megmozdulásaik vannak. Rostas agyadra ment a kosárlabda vagy érdekeltséged van a csapatnál, ezért védded az edzőt,vezetőket?
csekkold ezt a linket, ott írnak pár amcsit, akik most a napokban lettek szabadok, és van rá esély, hogy kicsit jobbak, mint a mi légiósaink...
Ja meg álítólag valami Banks nevű srác is szabad még.
Én alapvetően korainak érzem ezt a mai szurkolói vélemény kinyilvánítást.
Az elmúlt pár évben rendszeresen a szurkolók nyomására, tüntetésére történtek játékos-, edzőcserék, és ez nem helyes...
Ennek ellenére, ha a közönség így viselkedik, a vezetőségnek nem nagyon van más választása.
Most, hogy Radovicsot teljesen "kiutáltuk" (ami szerintem is full gáz volt, már csak azért is, mert Brown ma is bőven sokkal szarabb volt nála), meg amúgy is a nagyonsima 15 pontos hazai vereségek után nálunk általában, simán elképzelhető, hogy edző és légióscsere várható.
Én azt mondom kapja meg megint Matus a csapatot!
Küldjük el az 5 légióst egytől egyig, és hozzunk 2 nagyon kiemelkedő szintű amerikait. Egy Banks szintű 4-est, aki minden kategóriában, megbízhatóan képes a mezőny fölé nőni, és egy Spivey szintű kettest, aki támadásban bármikor azt csinál, amit akar, és ha kell védekezni is tud, és képes betölteni a csereirányító szerepét is.
(A Banks és Spivey szintű légiósok tőlem ők maguk is lehetnek, de bárki más is a fenti linkről, akinek az elmúlt héten derült ki, és egy hajszálon múlott, hogy nem az NBA-ben fog játszani az idén.)
Akkor aztán kiállhatunk egy olyan csapattal, ahol a fiatalokat is kénytelenek leszünk beépíteni, mert nem lesz más ember, de közben minőségileg is ott leszünk, hogy simán bajnokok lehetünk.
Z/SzTibi
Banks/DGeri
Soós/Keller
Spivey/Hanga
Simon/AntalSzabolcs
És ebben a keretben a Banks és Spivey nevek helyettesíthetők bármilyen más, a fenti linken található 4-es, 2-es poszton játszó játékossal.
Csodálkozol??? :D Itt mindenki hülye! :))) Még nem vetted észre, hogy a Messzi István Városi Sportcsarnok egy diliház??? :))) Becsukott szemmel jársz??? :D Pedig a falak is fehérek és még jól meg is világítanak bennünket! :))) Jó, az ápolók jól elbújtak, de meccs alatt bújocskázunk! :))) Ők nyernek, mert őke sose keresi senki! :))) Vagy okosak és hülye bírókkal terelik el a figyelmünket! :P
Sziasztok! Szégyenlem, de én azok között voltam akik kifügyülték Radovicsot a 3. elb*szott 3as kísélrlete után is és még azután is. Ez van. Egy szurkoló vagyok aki kimutathatja nemtetszését. Sajnálom ha ezzel megbántok olyanokat akik azt hiszik h minden happy. Az ellenszenvem nem Rado ellen szólt, mert tudom, hiszem h jó játékos de a mai meccsen nem kelltt volna ennyit játszania.Ennyi. Van más játékszisztéma is. Lehozzuk Radót beküldünk mást. Ez van. Tavaly is játszottunk 2 irányítóval stb... A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen. :-), Mijkovics nem tud alaklmazkodni a különböző helyzetekhez, ebből elég nagy problémáink vannak. Csak a Védekezés és kész. Lehet erre építeni de csak akkor ha van aki bedobja amit be kell dobni. Nemtetszett amit láttam MA na. De azért : HAJRÁ ALBA!!!!!!!
Mekkora baromság, hogy menjen a vezetőség. Ha Minárovics kiszáll vége mindennek. Nézzetek már körül a "Sport városban". Fc Fehérvár szánalmas viták arról ki nyúlt le nagyobb lovét a Pénzes-Gaál-Szieben arany háromszögben, Kunos árulja a Cornexi céget, ez látszik is a kézilabdán, lové nuku, komoly csapat ellen zakó, gyenge ellen küszködés, Ocskayék túl vállalták magukat az Erste ligával, hiányzik még 50 milla, de 2 pontra -12 pont hátrányra ki fog pénzt adni? Az Albacomp az egyetlen csapat Fehérváron ahol 10 éve van lové. Nem Nagy Gábor vagy Minárovics játszik ilyen szarul.
Tudom, hogy ez szentségtörés lesz, de ha Béres Timi befejezi Brnoban a játékot, mi is hivatkozhatnánk a családra és idecsábíthatnánk Sztojant. A jelenlegi edzők közül Ő, Farkas Sanyi és Patonay tudná felrázni ezt a csapatot.
Ma a meccs után beszéltem Sztojannal pár szót, és poénból felajánlottam neki egy Radovics-Alekszics cserét (nem mintha rajtam múlna). Azt mondta higgyem el neki, Radovics jó játékos és bele fog jönni. Ez most vagy a szerb szolidarítás vagy ért hozzá és Radovics két hét múlva Leskot 5 ponton tartja és 38/21-et dob róla.
Menj vissza a diliházba, vaze! :) Ki volt, aki kiengedett??? :D A baromarcú! :) Azt a kosárbuzi mindenit! :))) A hülye rászabaditja a szerencsétlen játékosokra azt az átkozott dobszolódat! :) Tudtam, hogy sok hülye van, de még nálatok is??? :))))
Szégyen az hogy ide süllyedtük ,hogy te mecsre jársz és közben színházba érzed magad,ébredj már fel!Jártál te már igazi mérkőzéseken hangos szó taps nem zavar? Menj el egy-két spanyol,olasz,török,görög,német,bosnyak,szerb vagy Szolnok,Körmed,Falco stb.mecsre. Aki már megélt jó pár kemény találkozót nem lepődik meg a bekiabálásokon,fütyszón stb. Vedd már észre ezért utálnak minket a bírók,más szurkolótáborok mert kúsban ülünk,és színházban érezük magunkat,20-30 ember szurkol a többiek meg csak ülnek,és a győzelemre várnak!!!EZ KEVÉS!!!HA ÉN SZURKOLOK,AKKOR MÉRT NE ILLETHETEM KRITIKÁKKAL A CSAPATOT?,HA NEM TETSZIK VALAMI!!!
Hu de jó!Majd kérek tanácsot tőled,hogy mit is kell ilyenkor tennem.Volt 1 éved rá,hogy megtapasztald,hogyan is kell kezelni a hirtelen jött népszerűséget! :)
Hagyjá má! Dob mögül nem láttam semmit! :D Egy egeret sem, nem hogy a bikát! :))) Azt viszont láttam, hogy a rácok milyen udvariasak voltak a betöréseknél... Ezek nem tudták, hogy nem lányokkal játszunk??? :)))
Hát ha ennyire ragaszkodsz hozzá,akkor menjünk meccsre is.Ha muszály... :D Végülis úgysem voltam még soha Capri oszlopos tagja!Itt lesz az ideje ezt is kpróbálni,akár egy meccsre is :)
A mai meccs a Körmend elleni PO-ot idézte. A második félidőben egy pillanatig sem volt benn a meccsben a győzelmünk. Pedig Alekszics sportszerütlen hibája és Ivko technikaija miatt 7 pontot dobhattunk volna, de kimaradt a hármas. A meccs egyetlen pozitívuma Hanga sapkája volt Wittmannak. Bár ezt Krisztián a végén már biztosan nem bánta.
A mai meccsen éreztem először, hogy Goran rosszul meccsel. Egy ilyen meccsen, ahol az utolsó negyed előtt 5-tel égtünk, felállunk a 4 külföldinkkel. Majd egyszerűen végig nézi Radovics és Brown erölködését. Ivkovics hozzá képest egy zseni volt ma.
Mindenki azt mondogatja cseréljünk külföldit. Gondoljatok bele, így szezon közben milyen külföldi az amelyik szabad, nem kelt el eddig? Véleményem szerint Brownnak és Radovicsnak meg kell köszönni és el kell kezdeni a fiatalokkal játszani. Legfeljebb nem jutunk 8-ba. Én nem látok biztosítékot, hogy a jelenlegi kerettel odajutunk. Tudom Rostás szerint még az elején vagyunk, de láttam minden eddigi meccsünket, ez a csapat nem tud támadni. 3-szor maradtunk 70 alatt. Nem vagyok vészmadár, de a MAFC meccsnek nem mi vagyunk az esélyesei. Aztán meg jön a Sopron, akik nyertek Kecsón és Szolnokon.
Azt nem értem, hogy mi miért veszünk ilyen gyenge külföldieket. Goran tavaly láthatta Richard Leskót, akár ismerhette Ciricet is, mint honfitársát, erre hozza Radot és Nubert.