Keresés

Részletes keresés

Eveke18 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4374

Hajra fiúk ma nyerni kellene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Közvetítit a Vörösmarty rádió, nem tudjátok?

#5dobos Creative Commons License 2007.11.03 0 0 4373
Miért? Ő nem alacsony? :)
Előzmény: Törölt nick (4372)
_Bazsy_ Creative Commons License 2007.11.02 0 0 4371
Gondolom Gordan hintett vagy 40-et úgy lazán... :)
Előzmény: Törölt nick (4368)
#5dobos Creative Commons License 2007.11.02 0 0 4370
És Rado milyen volt?Arról lehet tudni vmit?
Előzmény: Törölt nick (4368)
#5dobos Creative Commons License 2007.11.02 0 0 4369
Hajrá Volááááán!!! :)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.01 0 0 4367
főleg!!! :))
Előzmény: sarkat5 (4366)
sarkat5 Creative Commons License 2007.11.01 0 0 4366
Pisch Tibi volt, bocsi! ;-)
Előzmény: GordonGekko (4365)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.31 0 0 4365
mondjuk régen Pisch Tomi helyett rendszeresen Kiss volt... :(((
szomorú ez a színvonal, engem nagyon zavar. mondjuk a cikk végre egész korrekt.
Előzmény: AlBaPaPi (4362)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.31 0 0 4364
viccelsz, a masternek laptopja van. láttam!!!!
Előzmény: AlBaPaPi (4362)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.31 0 0 4362
Dark Véder a Kaposi Halálcsillag Sztárja. Az erő vele van.

Biztos Dayt írt, csak szabadkézzel, nagyon csúnyán, és a nyomdában Darknak olvasták.
Gondolták, a négerek úgyis sötét a bőrük.
Előzmény: GordonGekko (4360)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.31 0 0 4360
segítsetek már nekem!

Silye master már a második cikkben említ egy Dark nevű játékost mint kiemelkedő légióst, de én őt nem ismerem... hol játszik? köszi....
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.30 0 0 4359
a stat nagyon relatív. Michael Hart 30 pontos átlaggal (!!!) jött. ez bármilyen bajnokságban jó, azt mégis kiderült h marha szimpa srác de nem lettünk tőle bajnokok. Hollins és Lowe ugyanazzal a stattal jött a bundesligából (10en körüli pont). imádtam a srácot, de Hollins lett a bajnok...

elnézve Jackot, valsz 190es centerek foghatták a pampákon, másképp nemtom h bírt ilyen statot összehozni...
Előzmény: Törölt nick (4356)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.30 0 0 4358
Tévedsz. Nincs igazad, és különben sem értesz hozzá.
Csak vicceltem.
Nem, mégsem.
De, vicceltem.
Akkor vicceltem, amikor először írtam, hogy csak vicceltem.
Komolyan. :-)
Előzmény: Törölt nick (4357)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4355
Leskot azért írtam, mert bár még nem láttam, a jelenlegi statisztikáiból egyértelmű, hogy jó játékos, nem azért, hogy most hozzuk ide. Talán jövőre. :)
Előzmény: luipotter (4354)
luipotter Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4354
ahhh, ha csak úgy nem...

Viszont ennek az okfejtésnek meg az a baja, hogy Ő "éppen" foglalt. És pontosan ezért tudjuk róla, hogy milyen jó!
Előzmény: AlBaPaPi (4353)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4353
A hangsúly a KORÁBBI szón van. Lesko most játszik ilyen eredményesen, Jackson viszont valamikor volt jó.
Előzmény: luipotter (4352)
luipotter Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4352
Papi, tudom, közöm semmi, nem is szakmailag pofáznék, de logikailag itt kicsi ellentmondást érzek:

"...Vagy ott van a soproni Lesko. Még nem láttam, de valamit tudhat a csávó, ha 27 pont az átlaga.
Visszatérve Jacksonra, az viszont veszélyes, hogy egy élőben nem látott játékost, korábbi statisztikák, paraméterek alapján hozunk ide...."

Tehát a Lesko gyereket látatlanban elfogadod a magyar hírekre alapozva, az amcsit viszont az kinti statisztikai eredményei alapján veszélyesnek találod???
Előzmény: AlBaPaPi (4351)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4351
Mindegyik más szitu, ne keress szabályszerűséget.
Jacksont egy meccsen láttam, de elég volt, hogy eldöntsem, fölösleges erőltetni.
Egyébként már leírtam, de a kedvedért megteszem újra:
A srác rengeteg időt töltött a pályán, 26 percet, és szinte nem volt értékelhető megmozdulása. Alibizett, a labdát legtöbbször továbbpasszolta, holott neki a "befejezőember" szerep járna. Nagy ritkán rászánta magát valami betörésszerűségre, - mert hát nem hülye, sejtette, hogy kevés amit művel -, na ilyenkor vagy már lent kiszedték a kezéből a lasztit, vagy betakarták nála fejjel alacsonyabb spílerek. Miért?
Mert bár magas, de lassú volt, nem kicsit, ..., nulla rugók (emléxel mondjuk Youngerre, ég és föld a kettő), körülményes. 9-ből nullát!!! dobott innen-onnan. Zsákolás? Semmi, még csak próbálkozás se, pedig 211. Ötösnek súlytalan, négyesnek lassú. Ilyen teljesítmény még a közép-kenyai bajnokságból idevetődő faszitól sem elfogadható, nem egy valamikor NBA-ben pattogtató játékostól.
Amúgy én is készséggel elhiszem, hogy valamikor, akár még egy éve is, jó játékos volt, de most és hónapokon belül esélytelennek láttam bármire is. A jót cseréltük volna rosszabbra. Az okokat nem tudom, lehet Gekkonak van igaza, és a drog amortizálta le ennyire, de az utóbbi évek legnagyobb blamája lett belőle.

Lukjanec régen volt, de sosem felejtem el. :-)))
A fehér amcsi nyakára hozták, mert elég gyenguska volt, viszont lelkes, véges tehetséggel. Sterbencz volt az edző, Lukit nyilván Nagy Gáborék hozták.
A fehér amcsit szerették a nézők is, meg Moseley is, szóval Lukinak elég nagy ellenszele volt. Ehhez még jött Sterbencz bénázása, mármint, hogy Lukjanec perceket kapott, ha egyet hibázott, lekapta a pályáról, holott sokszor azalatt a pár perc alatt is csinált hasznos dolgokat.
Amúgy a mozgásán, a passzain, a megoldásain látszott, hogy képzett és jó állapotú spíler, csak nem kapja meg azt a lehetőséget, amit megérdemelne és rajta kívül mindenki megkapott.
Aztán Sterbencz lapátra került, és Farkas Sanyinál már rendszeresen és sokat játszott Lukjanec, egyre jobban, volt asszem egy 30 pontos meccse is.
Sanyi szakértelmét gondolom nem kérdőjelezed meg.
Sajna elég sok meccset tékozolt el Sterbencz, és szerintem leginkább erre ment rá az a szezonunk.

Zujovic nem alibizett, hanem szintén nem kapott időt, lehetőséget a bizonyításra. Amikor játszott folyamatosan, egyre jobban játszott. Jó kezű, magas gyerek. Kár hogy nem jött ki Matussal, ill. inkább úgy mondom, hogy nagy luxus volt a konfliktust úgy megoldani, hogy elküldték, helyette inkább több pedagógiával be lehetett volna állítani a sorba.

Most ez megint nagyképűen fog hangozni, rostást irritálni fogja, de 10-20 perc látott játék alapján el tudom dönteni, hogy ki milyen játékos, és nagy százalékban be szokott jönni.
De a kosárlabda az a sport, ahol a legtöbb statisztikát vezetik. Nem véletlen.
Még nem láttam a Falcot, de a statok alapján idén nagy favorit. Bombaerős kezdőöttel, olyan légiósokkal, akik hétről-hétre huszonpontokat dobnak, hozzák a létező tudásukat. A kiegészítőemberek se rosszak, de ott nem is kell a padra extra csere, mert amíg a kezdőből pihen valaki, addig az is bőven megfelel. Igen, a Falco elbírna egy Nubert is, mi nem.
Vagy ott van a soproni Lesko. Még nem láttam, de valamit tudhat a csávó, ha 27 pont az átlaga.
Visszatérve Jacksonra, az viszont veszélyes, hogy egy élőben nem látott játékost, korábbi statisztikák, paraméterek alapján hozunk ide.
Elismerem, hogy nem könnyű jó légióst találni, de most, ahhoz képest, hogy őket nem szezonközbeni kapkodással szerződtettük, nagyon mellényúltunk.

Az elmúlt években nem voltak itt gyenge keretek, és az eredménytelenségeknek egyéb okai voltak. Tavaly a fő hibának a Fodor-Matus cserét tartottam. Az edzőt meg kellett volna tartani fix pontnak a sok változás-változtatás közepette.
Előtte döntőt játszottunk a Monroe-Grizzarddal felálló Paks ellen, amit el lehetett veszteni, más kérdés, hogy nem olyan csúnyán kellett volna.

Voltak szezonok amiket szerencsétlenség miatt (pl. Walker sérülése, v. Banks lelépése) és voltak, amelyeket ökörségek miatt (pl. Farkas-NG affér) buktunk el.
És mára utolértek minket az üldözők, akik nem szórakozták el az éveket, hanem szisztematikusan fejlesztettek, ld. Falco : csarnoképítés, anagiak előteremtése. Ne felejtsük el, hogy a Falco már tavaly is nagyon jó volt, döntőbe juthattak volna.
A Körmend-faktor viszont valóban kiszámíthatatlan, ott azért tényleg tudnak valamit.
Előzmény: Törölt nick (4346)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4347
Előzmény: Törölt nick (4343)
avadász Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4345
Jónapot - sziasztok !!!
Most vagyok itt először.!
Lesz még holnap Albakomp kosárcsapat v. "eltemetitek"?
Szeretném ha mindenki leírná, hogy - szerinte mi a legjobb megoldás? -
Ne temessük a csapatot keressük együtt a megoldást.
Ha nem jó ötlet, többet nem ............!!!
De lehet, hogy az illetékes "elvtárs is olvassa ezt és - merít az ötletből.
Sziasztok !!!!
Holnap olvasom soraitok......
beetee Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4341
Pedig most már vizeletvizsgálat is volt a 30 éves EKG készülék mellett... :) vagy :(
Előzmény: GordonGekko (4340)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4340
Jacksonnal kapcsolatban: asszem most lett nekem világos miért csinálják profi kluboknál az orvosi vizsgálatot... pl itt csak ránézésre volt gyanús a srác hogy inkább a sodrással volt elfoglalva és nem az edzéssel. ez egy szűrővizsgálaton kiderül, meg az is h mit bír. szerintem még a vérnyomását sem mérték meg mikor idekerült. mondjuk ez egy másik problémát is felvet a magyar sportban,. a sportorvosi igazolás az az egyik legnagyobb kamu ami létezik
Előzmény: AlBaPaPi (4338)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4339
De csak büntetőből érte volna el... :)
Előzmény: AlBaPaPi (4338)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4338
Radovic is jó játékos, meg Behr is, sőt nekem Zujovic is tetszett.
Viszont Brown meg Nuber ... Katasztrófa.
Na Jacksont elküldték, pedig eztán akarta elénekelni a BilliDzsént.
Már megint ez a kapkodás, semmi építkezés, pedig látható volt, hogy zseni, ugye?
A tizedik fordulóra lehet elérte volna a 4 pontos átlagot.
Előzmény: Törölt nick (4336)
#5dobos Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4337
Nem tudom volt e már!

"

Randell Jackson két hetes próbajátéka lejárt. Sem játékával sem kondíciójával nem győzte meg az Albacomp kosárlabda csapatának szakvezetését, ezért a klub nem kötött vele szerződést. A klub vezetősége továbbra is keresi a csapat megerősítésének lehetőségét. "
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4335
Behr nagyon jó játékos volt, az egyik kedvencem.
Ha itt lenne, nyugodt lennék.
Előzmény: Törölt nick (4334)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4333
szerintem sokkal nagyobb szarban voltunk mikor az alibista urak nem kívántak kruscsicsal és palánknak háttal dolgozni. akkor vmi öt vereséggel indítottunk. ehhez képest sokkal előrébb vagyunk. emlékeim szerint akkor döntőn játszottunk, és akkor is az urakon múlott hogy sikerült nullázni a paks ellen. hosszőú a bajnokság.

igazad van hogy korábban lesajnált "kiscsapatok" ellen sem mehetünk biztosra, de ez az utóbbi években mindig így volt. most pl jön egy jó mafc... viszont az említett marhajó csapatokat eddig csak tudosításokban láthattad. azt azért vegyük észre h szép körbeverések vannak már 3 forduló után... nem csak mi vagyunk szarban, hanem a szolnok is meg az univer is. pl a szolnok kerete papíron jobb mint a miénk.
Előzmény: AlBaPaPi (4332)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4332
Nem vitatom, hogy szerethető, nagyon szimpatikus csapat a mostani, bármikor buliznék velük vagy elmehetnénk kirándulni, sátrazni a déli partra, klassz lenne.
Viszont amit nem látok bennük, hogy idő előrehaladtával sokkal jobb teljesítményt elérjenek a bajnokságban, pedig akarnak, az tény. Csak az nem elég sajnos. Egyszer annyira akartam zsákolni, hogy majdnem bekakiltam, és mégsem sikerült. Az akarás szükséges, de nem elégséges feltétele a jó szereplésnek. A csapatunk, összehasonlítva a többiekkel, pillanatnyilag egy gyenge közepes szintű társaság, a nyolcba jutása bizonytalan. Egy szemléletes példával: jó és szerethető autó egy két literes Honda Accord, de kár lenne elindítani egy Forma 1-es futamon.
Hidd el, nem a 100 pontokat hiányolom, de ha sokszor kevesebbet dobunk, mint az ellenfeleink, egy idő után visszafordíthatatlanná válik a menetelésünk az alsóházi rájátszásba.
Itt nincs idő, minden csapatnak azonosak a feltételei, nem kérhetünk időt, hogy bocs, de nálunk sok az új ember, majd később lejátsszuk a meccseket, hétről-hétre jönnek az újabb megmérettetések. Ráadásul az egykori "kiscsapatok", Falco, Sopron, Dombóvár, nagyon jól erősítettek a nyáron. A nagyon kiegyenlített bajnokság is ellenünk dolgozik, mert míg régen a nyolcba nem jutás szinte elképzelhetetlen volt (még a négybe nem is; nyilván az alapszakaszról beszélek), addig most nehéz lenne megjósolni, hogy ki nem fér be a 8-ba.
Előzmény: GordonGekko (4311)
GordonGekko Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4331
na mivan, senkit se hoz lázba, hogy nincs több Moonwalk??
Redick Creative Commons License 2007.10.29 0 0 4330
Kieran! :-)
Előzmény: GordonGekko (4329)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!