Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Almost Human pilot - Karl Urban főszereplő, JJ Abrams, mint producer, egy olyan filmen, ami a közeljövőben játszódik, buddy cops zsánerre épít, és Karl Urban egy android mellett nyomoz. elég B kategóriás az első rész, de lehet felfejlődik.
viszont, ami kihagyhatatlan lesz:
True Detective, ami egy 1995-ben történt gyilkosság felderítését mutatja be. benne: Matthew McConaughey és Woody Harrelson:) és hát, a téma megközelítésében az American Horror Story-t hozzák fel a készítők. tehát nagyon más lesz!
egy sorit vagy néz valaki, vagy nem. ha igen, akkor azt az élményt nem hagyja ki, hogy együtt okoskodhat a részeken egy fórumon. ha nem, de később úgy dönt lenyomja az évadokat, akkor ne olvasson fórumot, hanem daráljon, abban meg az az élvezet. választás kérdése:)
SOA s06e011 - ez a rész a szükséges dolgok meglepő bekövetkezése volt. az írrel kapcsolatban egyszerűen nem tudtam mást elképzelni. kódolva volt, de a másik eset is törvényszerű volt. egyszerűen nem lehetett ezt már tovább húzni. máshova helyeződnek ezután a hangsúlyok és ez így van jól. ettől rohadt jó még a 6. évadban is ez a sori.
Meglepő volt, hogy Clayt kinyírták, és ezzek kiiktatták a sorozatból, az annyira nem, hogy az íreket is kivégezték, Jaxtől nem váratlanok ezek a kitervelt bosszúállások.
Két sori, ami elég erős badass szektorral indult, belefulladt az amerikai nyáltengerbe.
Az Arrowból lett egy Jajj meghalt a legjobb barátom soha többet nem gyilkolok mert helytelen és akkor áttesznek minket kevéssé jólfizető műsorsávba c. szappanopera,
a Célszemélyből meg Jajj mindenkit szeretek és akkora sf veterán vagyok, hogy a folyosó közepén futok, hátha hátba tud lőni egy balfasz zsaru is c. sitcom.
Engem az egész karakter baromira nem érdekel, már az előző évadban is utáltam. Azon a jeleneten, amikor felégette a városát konkrétan besírtam annyira szájba rágós és gagyi volt. Általában nem szoktak zavarni apróságok, de amikor a leszbi csaj egyenes úton sétálgatva hanyattesett, azon behaltam. Persze szükség volt rá, a governor és a kiscsaj közös menekülése miatt, na de ezért ennél jobbat is kitalálhattak volna. Ahogy hallom a következő rész is róla szól, már előre rettegek...
Szépen csűrik-csavarják a dolgokat, de azért végül minden szál összeér. Viszont lehet jobban járok, ha darálom, mert ettől a sok névtől eléggé össze lehet zavarodni. Nálam még mindig magasan ez a legjobb jelenleg futó sorozat.
SOA s06e10 - súlyos rész volt. a szarból csak szar lehet és abból így nehéz kimászni. Tara, pedig a saját szarkupacát húzta fel maga köré. kiváncsi vagyok ennek mi lesz a vége. de semmi jó.