Hello! Biztos már 5ezren megkérdezték, sorry az ismétlésért, csak most elég sok lenne átfutni minden hozzászólást... Szóval jó hete regeltem, hozzáadtam bankkártyát is, már pénz is jött a kártyára, viszont ez a folyamat még hátravan: Check your card statement and find the 4-digit PayPal code for the charge you authorized És sehogy nem bírom rájönni, h ezt a kódot hol kéne megkapnom vagy látnom. Tudna vki segíteni ebben?
Sziasztok!Sikerűlt regisztrálni,majd hozzá adni az OTP webkártyát van is rajta vagy 1000huf.Csak nem látom a paypal-on szóval ilyenkor mivan? Tehendő?Köszönöm gyors válaszokat előre is!
Hát kösz a segítséget... Eszembe se volt fotosoppolni :)) Csak köcsög bürokrácia... A csomagra meg ha mégis kevesebb értéknyilvánítást írtak, akkor most én szívatom magamat... De hát nem tudhatom... A vám talán csak 2,7 % úgy tudom, a többi tétel igaz lehet... (TARIC 6506 10 80) Azonban még így is megéri az itthoni árához képest.
Ha te fizetsz, akkor nincs limit. A fogadáshoz pedig a pénzmosás elleni törvények miatt kell.
Úgy vettem észre a Paypal letiltotta a kártyás fizetést (kb egy éve) abban az esetben, ha rizikós országból nem a Amerikába vagy más "jó" országba megy a pénz. Gondolom a sok kártyacsalás miatt történt ez. Többször rákérdeztem erre az ügyfélszolgálatuknál, de egyszer sem válaszoltak rá.
Ez beugratós. :) Ne fotoshoppolj a számlán, mert az eladó is mejelelöli az értéket. Azért kell neked is beküldeni mert ez Magyarország, a bürokrácia fővárosa. Ha európán belül vásároltál, akkor nincs vám (és asszem az Áfát is az eldó országban fizetheted). Ha Eu-n kívülről jön, akkor még jön rá Áfa (20%), Vám (6%), meg ügyintézési díj (ha jól emlékszem 1500 Ft).
Sziasztok. Neten vásároltam egy sisakot. Paypallal fizettem. Próbáltam egy enyhe késztetéssel befolyásolni az eladót, hogy kicsit "olcsítson" a küldemény árán, de nem reagált rá, gondolom, mivel nem magánszemély volt hanem egy store. Most kaptam a postától egy levelet, hogy aszongya "VÁMKEZELÉSHEZ SZÁMLA SZÜKSÉGES". Azt mondja a posta ügyintéző, hogy nyomtassam ki a paypal alapján neten kapott számlát, és azt nyomtassam ki és faxon küldjem el nekik. (Amióta a fotosop létezik, ez nem lehet akadály:) Akkor most nincs a csomagon értéknyilvánítás, hogy tőlem kérik a számlát? Vagy ez a beugratós kérdés? Mi lehet az igazság?
Sziasztok. Gondolom, nem én leszek az első, és az utolsó, hogy megkérdezem: ha én fizetek, akkor nincs limit, ugye? Legalábbis én csak a fogadott összegnél láttam jelzést erről. Próbáltam egy nagyobb összeget elutalni, és azt írta a paypal: This item can not be funded by credit card at this time. A kártyámon a napi limit magasabb, mint az összeg, és még pénz is van rajta (...). Nálam a baj szerintetek, vagy az eladónál? TB
Az igazolvány másolatát a vonalkódos adatlappal hova kell faxolni,hogy tudjam használni a Paypal vásárlást? Azt írja emeljem a limitet!Csak a fényképes igazolvány és az adatlap elküldésével tudom ezt emelni? 08707 307 197 adatlapon szereplő számra próbáltam faxolni lehetetlen,v én vok béna? Mit tegyek?
Ha nem szállít Magyarországra akkor visszarefundolja a pénzed ha már fizettél. Gondolom nem minden országba lehet így pénzt küldeni...rég néztem.... Fizess paypallal....
A terméklapon fel vannak tüntetve a fizetési opciók. Így még licit előtt kimatekozhatod, hogy jó lesz-e neked. Ha meg valami nem tiszta, akkor nyugodtan rá lehet kérdezni az eladónál.
Az eladotol fugg. Ha bevallalja, hogy a terveivel ellentetben megis szallit hozzank is, akkor nincs gond. Ez persze attol is fugg, hogy van-e olyan fizetesi mod, ami neki is megfelel. Ha mondjuk kulfoldrol csak es kizarolag PayPal-t fogad el, akkor lehet hogy nem fog menni... Ezt legkozelebb a licitalas elott egyeztesd az eladoval, az a biztos!
Ha worldwide volt akkor nincs teendőd...de miféle teendőre gondolsz??
Postán keresztül miféle számlára utalnál? Postán beteszed egy borítékba és ajánlott tértivevényesen feladod neki....esetleg értéknyilvánítást is lehet rá ha az adott célországba lehet ilyet....
Az egyenleget nem kell feltöltsd (magyar bankszámláról nem is lehet), azért kellett hozzáadni bankkártyát, mert arról fogja levonni a pénzt. Egyenleged csak úgy lehetne, hogy egy másik PayPal-ről valaki küld neked pénzt, de erre nincs szükséged. Be lehet állitani, hogy a PayPal váltson forintra (általában ez a rosszabbik választás) vagy a bankod, a hogyanért keress rá a baloldalt levő keresőben a conversion szóra.
Nos sikerült helyrehozni a dolgokat, elméletileg be van regisztrálva a paypalra a kártyám...
A következő kérdésem az lenne hogy hogyan lehet utalni pénzt, mert vásároltam az ebay-en... gondolom először a paypalos egyenlegemet kellene feltölteni a bankszámlámról. De hogyan?
Nem biztos, hogy drága ám - anno én is így gondoltam, de egy kis számolás után az jött ki, hogy - nekem legalábbis - nem, persze mindez kifejezetten a pénzkezelési szokásoktól függ.
Akkor a bankos hölgy félig volt tisztában a dologgal. Onnan jött az elektronikus felhasználásos dolog. Bár ahányszor rákérdeztem annyiszor mást mondtak... na mind1. Távol álljon tőlem a félrevezetés! És mégegyszer elnézést.