Mackósajtomban dobtam tegnap mivel abnormális csigalépcsővel keresztelt vak nyúlbogyó karistolta fel a légcsőhurut kívánságát, ezért valdemárizálódhatatlankodásaival felbosszant és képlékeny mentével örökítette meg a bajúszosz csigát.
...amit a doplereffektus kinyújt, mint egy expandert. a reggeli kakao vicsorgatása után szabadon.
Bar nem teljesen, mer' most feszülten ül, ha nem lenne hugyholyag-gyulladasa, most talán még jobban elereszthetne magat.
A ní lovagok szeretője vagyok. Ezen tisztségemből fakadóan azonnal felszólítalak, hogy add át nekem a heringjeid. Nyulat Neked, a torkodhoz azonnal, nem rekettyést! Egyébként is: mi Sri Lanka fővárosa? Aztán eldoband.
Utóbb kiderült hogy kedves bharátommal "kiütnagyobbatgyomorba-mikorállnisemtudmár" nívópartit nyomtunk - nyilván megfelelő állapotban leledztünk hozzá. :-)
Ahogy Baudelaire monta volt - s tartom hozzá magam: "...Rúgjatok be. Borral, szerelemmel vagy erénnyel - mindegy. Csak rúgjatok be."
Ezúton is tisztelettel köszönöm Kegyed ragaszkodó féltését s kegyes elgondolását irányomban. Szentül megígérhetem hogy ezentúl is ügyelek a májamra s egyéb belső szerveimre különösen.
Thrö bilyen, s bozse moly.
Nyilvánosan leittasodam miképp albine zhamaar, de valszeg megzúzhattam valakit mert jobb csuklómban néhány apróbb csontom tört. Donbölívdöhájp...Dondrinktillbruklin...
Én is off:
Többnyire arra törekedtem, amikor ide írtam, hogy az értelmetlenség mélyéről mégis előbújjon valami értelem.( néha sikerült, néha túl jól)
motto(m):
Nincs értelme értelmetlennek lenni..
Vagy,: Legyél értelmesen értelmetlen!
Ha értelmetlen vagy;.. értem.
"Már megint bableves." - ízlelgette az előbb hallott szavakat kéjesen, majd odalépett a nála másfél fejjel magasabb, és éppen az ebédjét szürcsölgető, de e mozdulatára azt félbeszakító, és rávicsorgó, még mákszemekkel dúsan díszített fogsorú Napóleonhoz, és a füléhez ágaskodva egy kis hagymaszagú böffentés után halkan közölte: "Így étkezéshez nem túl előnyös Önnek ez a mocsárba fulladt lovasroham."
szvsz a topiknyitó nem ilyesféle hozzászólásoknak szánta eredetileg ezt a topikot, és az is lehet, hogy kevés, de színvonalas hozzászólásra számított. mondjuk ilyesfélékre, ahogy a topik elején keresgéltem:
"Szalmacica csörgedez a hajtűkanyarban. Elektromágneses hajtűje krumplitól nedves a pedigrés árnyékszéken"
(ez igen szellemes, és végülis tényleg értelmetlen)
vagy:
"qrvára nem tudom, hogy mit nem.."
(szintén igen szellemes, és burkoltan értelmes)
esetleg ez?
"Acsargó szürkék szemhéját cseppentették a reggeli kakaóvicsorgók. Munkálkodunk, munkálkodunk?"
ez mintha már teljesen értelmes lenne.
mindegy, végtére is topikdemokrácia van, így van ez jól.
Mit szólnál egy cseréhez? Van egy zárt akváriumom ötös acéllemezből, lehegesztve, színültig feltöltve szénporral, amiben itt-ott pöndörödött fémforgácsdarabok lubickolnak kéjesen.
Tartásuk egyenletes szobahőmérsékleten olcsó és biztonságos.
Földelés megoldható. Látványnak se kutya!
„Legvégül a Plútót említeném. Amelyet 1931-ben fedeztek fel. A Plútó az megfelel a görög Hádesznek. A Hádész az alvilág ura. Stílszerű, hogy a Plútó holdját éppen Káronnak nevezték el a csillagászok. Nem asztrológusok adták neki a nevet. Káron a révész. Ilyen értelemben A Plútó kapcsolódik minden olyan dologgal ami a túlvilággal kapcsolatos. A túlvilágot régen mindig barlanggal ábrázolták, tehát a föld mélyében van valahol. Ilyen értelemben a Plútónak van szexuális kapcsolata is. Ez is kapcsolódik a szexuális értelemben a barlangokkal. A kérdés mint nevezünk barlangnak szexuális értelemben. A jobb agyfélteke a hold, a bal agyfélteke a nap. A Plútó kicsit kapcsolatba van a tudattalannal, a mély lélektannal, koncentrációs táborokkal, gázkamrákkal, az atombombával, a tömegpusztító fegyverekkel. Hiszen a tömegpusztulás, Hádész az alvilág. Ez is belefér.”
Rengeteg ilyen anyagom van:jegyzetek,magnófelvételek,szkennelések,belső
Használatú könyvekről stb…Egyes „szakemberekről” is.Mit szólna az orvosi
Kamara,ha kiderűlne hogy … ?
Ha nem piszkálnak,akkor én se piszkálok senkit.
A dezinformációt sem szeretem.
A propagandát sem.
Mindenki megy a maga útján.
Lehet lekopni.