Viselkedésed és hozzáállásod a kosárlabda és egyáltalán mindennemű csapatsport lejáratását megcélzó, előre kitervelt, agyafúrt tevékenység, mellyel a kosárlabda szerelmeseinek mindennapjait megkeseríted. Ez tény. Meg szarul dobod a hármasokat is, meg szarul írsz, de legalább hosszan. Na ja, egyébként a hangodat meg még meccsen nem hallottam.
Fentiekben megfogalmazott tényállás alapján semmi keresni valód nincs a csapat kispadján, nota bene így a pályán sem, ergo hiába vagy csapatember, krisztiján braun sokkal jobb nálad. Magyarán bűnös vagy, lelkeden szárad Kruscsics, Fodor és Farkas elküldése, miattad ment el zujovics is.
Bűnös vagy a csapat gyengébb szereplése okán is. Bár itt mentségedre szóljon: AZ ÚT ELEJÉN JÁRUNK! Még két fordulóig ugyan, akkor ugyanis kipucoljuk a pallást, jön majd pár új fiú.
A "Simonon kivül" - nem szorul magyarázatra, ebben semmi "fikázás" sincs.
Borko aka Radovics valóban sérült volt egész héten, ezért írtam, hogy sérült. A legutóbbi meccs végére pedig lelkileg teljesen összetört, ezért írtam, hogy összetört.
(Soha, de soha ne magyarázzatok meg egy adott szót, vagy kifejezést ugyanazzal a szóval, vagy kifejezéssel! Műveletlenségre vall! :-) )
Nuber 4 meccsen 4 pontot dobott. Ez 1 pontos átlag. Ráadásul azt is egy meccsen szedte össze, tehát 3 meccsen pontot sem dobott. Ezért a 'ponterős' - ami ebben a formában, ugye éppen az ellenkezőjét jelenti- találó kifejezés a játékára, de semmi esetre sem fikázás.
Brown amerikai hátvéd. Magyarországon játszik. Ergo húzóembernek KELL lennie! Védekezésben mondjuk átlagos. Támadásban betöréseket nem vállal. A hárompontosait pedig nem tudja bedobni. Még a tiszta helyzeteket sem. 7,5 pontos átlaga és a kosárlabda egyéb területein látott hiányosságai miatt helytállónak érzem azon véleményemet, hogy "semmire sem használható". (Szigorúan a kosárpályán természetesen, mert lehet, hogy kiváló szakács, vagy géplakatos egyébént.)
Maaargit! helyett Reeedick! Há nooormális? Kérdésre kérdéssel felelni? Ne legyél má Tompika! Evetke kicsi lyánynak válaszolj rendesen! Mert mindekttőtöknek savanyúcukor!!!!!!
PL: `Simonon kivül, egy semmire sem jó Brownnal, egy sérült-összetört Borkoval, a 'pontterős' Nuberrel és a fiatalokkal kellene partiba lenni a három amerikaival.`
Ha jol emléxem ezt Te írtad, v. tévedek?!Ezt nemcsak neked szántam, hanem a mondanivalóját mindenkinek, h. legyen min elgondolkodni.
(Komolyra fordítva és cinizmus nélkül: nem hiszem, hogy "fikáztam" volna bárkit is a csapatból. Nem szokásom. Szerinted mi volt az a vélemény, ami fikázásnak minősül és szerinted túl erősre sikeredett?)
A játékosok fikázására gondoltam. Szerintem aki kosárlapbda drukker azért az, mert szereti a városát, csapatát, és magát a játékot. Na hát erről nem vagyok meggyőzödve a Te esetedben......Én erről beszélek. Szólj ha tévednék. Nem mondom, h. a csapatban mindenki jó, és nem fogok itt dícsérgetni senkit, de nyílván fikázni sem. Az pedig, h. kik vannak a keretben tudjuk kiktől függ.
de a lényegre térve, van abban igazad h erősebbnem tűnnek mezőnyben. pont ezért kell erőltetni Zét, mivel ott Góbi az egyetlen normális ellenfele, a többiek csak sokan vannak, de nem minőségi cserék. Góbi meg nem fogja bírni, plusz reméem hamar beüti a szokásos faultjait. a 3 ugribugrit meg meg kell fogni... kár h Só nem játszik...
"Aki nincs velünk, az nem biztos, hogy ellenünk van. Aki nincs ellenünk, az nem biztos, hogy velünk van. Sőt, úgy tűnik, hogy ellenünk van, miközben ő van a legjobban velünk, és fordítva."
Sztálin és Rákosi beszélgetéséből idéztem, amit a Dnyetropetrovszk szálló bárjában folytattak félrészegen.
Ebben igazad van, de én nem azt írtam, hogy ők jobbak lennének centerben, csak félek, a három fekájuk általi előnyt nem fogja kompenzálni Zé fölénye. Magyarra fordítva: az a csapat fog nyerni, amelyik több pontot dob, a megoszlás nem számít.
Te most velünk vagy, ellenünk vagy. Igazan erdekelne. Ha ellenünk akkor megértem a szavaidat, de ha velünk akkor ez most kell ide, tényleg? Ha már olyna a csapat amilyen legalább próbáljuk már bíztatni hátha azzal tobbet nyerünk, mint ártunk az ilyen beszéddel..
Sajnos pontosan így van, ott tartunk, hogy a papírforma szerint ki fogunk kapni a Mafctól. Bár úgy is fölfoghatjuk, hogy a Mafc egy dicső múlttal rendelkező klub, az "öregek" emlékeznek a nagy Honvéd-Mafc derbikre. A sport viszont attól szép, hogy bármi előfordulhat. Nem gondoltam volna pl., hogy a Sopron otthon kikap a Nyír1-től, szóval azért van esélyünk.
Abban viszont vitatkoznék, hogy centerben jelentős lenne a fölényünk, a Góbi, Fülöp, Vavra, Likár, Kecskés centersorral szemben.