Keresés

Részletes keresés

GordonGekko Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4446
nekem már nincs moszom. nem értem...
Előzmény: beetee (4443)
Redick Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4444
:-))
Előzmény: beetee (4443)
beetee Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4443
...biztos a moszad keze van a dologban...
Előzmény: GordonGekko (4442)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4442
igazad van, neki kell húznia, de most egy lehetősége volt önbizalmat szerezni mikor volt rá tér...

egyetértek Kodyval, nemtom mitől fosik egy 35 éves szerb. aki előtte évekig izraelben játszott....

sopron ellen kiderül h fellángolás vagy nem.
Előzmény: Törölt nick (4441)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4440
szerintem el vagy kényeztetve..:)) annyira nem volt fos. végre egy tökös Mafcot láttunk, akik ameddig bírták erővel meg a 3 amerikai "nélkül" addig egész pofásan játszottak. szimpa ez a Dinnyés, meg amit csinál. (ha kikaptunk volna akkor is ezt mondom)

mi meg hajtottunk rendesen, és lám meglett az eredménye. nem egy BEK-döntő fíling, de ezt is meg kell becsülni.
Előzmény: luipotter (4436)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4439
na ezt akartam mondani én is. kurvaszarul kezdte a meccset, aztán lehet látta h 5 hiba után ha egy valamit jól csinál akkor bíztatást kap. és belazult... már amennyire ő most be tud. és a végére behullott a trí, meg zsákolt is labdaszerzésből. még csodálkozott is h mekkroa tapsot kap.

külön örültem hogy a füttymesterek nem jöttek ki. illetve ez így nem igaz, kint voltak páran akikről tudom mer láttam h fújoltak a pécs meccsen, de most kussban voltak, vagy nem lehetett hallani a hangjukat.

szombaton mondjuk lehetne támogatni a srácot-
#5Dobos, Redick, Bird33(hova tűnt???:))) pll egy laza Borko-Borko-nak biztos örülne. esetleg "ajde Borko"..
sőt. akár bannereket is lehetne csinálni... (jójó, tudom nem inter meccs)
Előzmény: Riko14 (4438)
Riko14 Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4438

Borkoval kapcsolatban, igen ez a legjobb szó rá, görcsben van. DE. A meccs elején még valóban érződött, hogy miként is fejeződött be az előző mérkőzésünk, aztán viszont (mivel itt nem füttyszó követte az első jópár, néha totál fölöslegesen elszórt tripláját) én azt éreztem, hogy főleg a második félidőben mintha lazulna. Kevésbé tűnt már akkor idegbajosnak, és jó néhány szép megmozdulása is volt: labdaszerzések, gólpasszok. A végén pedig majdhogynem "vastaps" közepette ültettük le, pedig annyira ász azért még nem volt. De szerencsére azon szurkolótársak jöttek el ide, akik szerint is többet használ a támogatás, mint a fújolás. Ennek tegnap szerintem érezhető volt a jelentősége.

Csak tartok tőle, hogy szombaton ha nem két jó találattal kezd be a szerb, akkor nem azt fogja kapni, mint most.

Az amcsijaink jól szórták, remélhetőleg egy kicsit erősebb ellenfél ellen sem torpannak meg mostantól. Szombaton kiderül..

Előzmény: Törölt nick (4437)
luipotter Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4436

Hát az igazán objektív Vadkaka lehet, akinek a véleményét szintén olvashatjátok az MNK-n, de itt alul Gekko szerint is retek szar volt a Mafc.

Hát ehhez kellene viszonyulni.

Jó, elhiszem, nekem is tetszene a csapatom harmincpontos idegenbeli győzelme, az elmúlt  hétvégéken nem ezt láttam sajna  :o(  de lehet, hogy a tegnapi komoly előrelépés volt számotokra.

Nekem Nuber volt kellemes  meglepetés, Hendersonról a pécsi torna óta jó véleménnyel vagyok, és én Radovicsban is látok fantáziát, persze nem láttam a múltkori - kifütyülős- játékát.

Ez a tegnapi - továbbra is tartom - meccsnek fos volt...

Előzmény: Redick (4435)
Redick Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4435

Elvileg ugye ők az objektívek, én meg az elfogult. :-)

De ma este megnézem még egyszer és holnap megírom, hogy szar, vagy jó meccs volt-e. :-)

Előzmény: Törölt nick (4433)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4434
Sopron(o), Univer(i), a következő két meccsünk, Szolnok majd a Mikulás után.
Ha a fenti kettőt megnyernénk, akkor kialakulhat vmi egészséges önbizalom.
Előzmény: Törölt nick (4433)
Redick Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4432

Megnyugodni szerintem sem lehet, de furcsállottam az MNK-n Vampeare és Lui véleményét.

Nem volt ez annyira szar meccs. Nagyon jól védekeztünk és támadásban is látható volt az előrelépés.

A Mafc 104 pontot dobva verte a Kecskemétet alig pár hete, úgyhogy nem rossz ez az eredmény.

Megnyertünk minden negyedet, egyikben sem kaptunk 17 pontnál többet. Ez elismerésre méltó, azt hiszem.

Volt bőven szép jelenet is. Nekem Henderson mozgása és egész játéka tetszett, volt 'légpassz' és zsákolás, blokkok, zsákolások és vezettünk jó néhány gyors támadást is. Brown is magabiztosan tüzelt, aztán csúnyán nézett az elnökség felé. :-)

Előzmény: AlBaPaPi (4428)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4431
szerintem a Mafc fekái extraszar napot fogtak ki. egyszer láttam őket, ezek alapján nem gondolnám h az egyik a 3ik legjobb pontdobó itthon.
Góbi sem nyújtott semmi extrát, a beharangozott komoly mafcos palánk alatt mennyiség/tömeg meg nem volt észrevehető. szerencsére.

a másik oldalon viszont Brown bedobálta azokat az openeket amit eddig is be kellett volna. Kenny szerintem megint a legjobbunk volt, tán kevésbé volt látványos a védekezése mint eddig.

ami nekem előrelépés, az amit lentebb is írtam. komolyan vették. volt már olyan Albacomp hogy egy mafc ellen lazán mentek fel, hogy úgyis nyerünk, azt küszködés lett belőle. (2 éve ha jól emlékszem). na most hajtottak mint az állat, védekeztek rendesen, tisztelték az ellenfelet. szimpatikus volt.

még Nagy Gábor is felállt és tapsolt egyszer!!!

nemtom mire lesz elés a Sopron ellen. ha Zé tartósítja ezt a formát és a többiek is ugyanígy védekeznek, akkor nem lehet baj.
Előzmény: AlBaPaPi (4428)
Redick Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4430

De bizony nála volt, kollegák szerelték neki a meccs végén, mert bedöglött. :-)

(Albacomp?? :-) )

Ez a mondat, attól függetlenül hogy ki alkotta meg, helyet kap a klasszikusok között!  

Előzmény: GordonGekko (4429)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4429
kivételesen nem a Master a bűnös szerintem. fel sem merült benne h a Hangát betűzni kell. és ha jól figyeltem, most nem volt nála az Albacomp laptopja.
Előzmény: Redick (4426)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4428
"Meg lehet nyugodni, mostmár jöhet szombaton a Sopron."

Hát azért annyira még nem nyugodtam meg, és asszem az esti tévézés után sem fogok.
Majd ha szombaton a Sopront lenyomjuk minimum 10-zel, talán.

Aki látta élőben (Gekko, Redick) leírhatná, hogy látszott-e valami előrelépés, vagy csak egy egy rossz napot kifogó, gyenge Mafcot győztünk le gyenge közepes játékkal?
Előzmény: Redick (4427)
Redick Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4427

Fehérvár TV:

21:15 MAFC-Albacomp férfi kosárlabda mérkőzés közvetítése felvételről

Hogy ne csak látatlanban dicsérj.

Előzmény: AlBaPaPi (4423)
Redick Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4426

HATALMAS!!!!!!!

Silye a legnagyobb!!!!

:-)))))

Előzmény: GordonGekko (4425)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4425
http://www.fmh.hu/sport/20071106_kellett_mar_ez___a_sima_siker

ez a rész a legjobb:

"Szólt is a taps, egy nagyszerű hang a sapkánál . "

:)))

MEGALOL.
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4424
megérdemlik!
nem lebecsülve a mafcot, rendesen hajtottak végig és koncentráltak.

Zé ugyan nem dobott 30at de nagyon hasznos volt.

volt szokásos Hanga blokk, meg Radovics erőlködés (szegény, nagyon küzd), és Krisztiánnak végre behullottak a dobásai.
Kenny-nek meg szerintem nem tűnt fel h már nincs tánckar mögötte...:))
Előzmény: AlBaPaPi (4423)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.11.06 0 0 4423
Egy Szép volt fiúk! -at így látatlanban is megérdemel a csapat, de azért a nagy örömködéssel várjunk még.
Az előjelek egyáltalán nem utaltak ilyen sima győzelemre. Írtam is, hogy ettől szép a sport. Remélem kitart a lendület az elkövetkező fordulókra is.
Hidd el, én örülnék a legjobban, ha összeállna a játékunk.

Előzmény: Törölt nick (4421)
backdrive2 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4422
Az első két bekezdést vakon írtad? :)) Hiába, megfejtettem..
Előzmény: Törölt nick (4421)
sarkat5 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4419
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4418
na én indultam, hajrá alba!
13bodiferi Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4416

Viselkedésed és hozzáállásod a kosárlabda és egyáltalán mindennemű csapatsport lejáratását megcélzó, előre kitervelt, agyafúrt tevékenység, mellyel a kosárlabda szerelmeseinek mindennapjait megkeseríted. Ez tény. Meg szarul dobod a hármasokat is, meg szarul írsz, de legalább hosszan. Na ja, egyébként a hangodat meg még meccsen nem hallottam.

Fentiekben megfogalmazott tényállás alapján semmi keresni valód nincs a csapat kispadján, nota bene így a pályán sem, ergo hiába vagy csapatember, krisztiján braun sokkal jobb nálad. Magyarán bűnös vagy, lelkeden szárad Kruscsics, Fodor és Farkas elküldése, miattad ment el zujovics is.

Bűnös vagy a csapat gyengébb szereplése okán is. Bár itt mentségedre szóljon: AZ ÚT ELEJÉN JÁRUNK! Még két fordulóig ugyan, akkor ugyanis kipucoljuk a pallást, jön majd pár új fiú. 

Előzmény: Redick (4408)
Redick Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4415

Ehh..

Mi többen vagyunk, úgyhogy marad a vonat, kivéve ha valaki felajánl még két helyet!!!

Viszont a dobokat elvihetnéd, hogy ne kelljen cipelni!

Mi a 15:55-ös vonattal megyünk, el tudsz nézni elötte a vasút felé?? 

Előzmény: 13bodiferi (4414)
13bodiferi Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4414
Én megyek. Van még két hely a kocsiban. Ha van jelentkező, akkor gyors válaszában bízva a 20/3765351-re várom a jelentkezést. Kb. 16.00-kor indulunk.
Előzmény: Redick (4413)
Redick Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4413

Indul a vonat, indul a vonat!! :-)

Ki jön Mafciába??

Eveke18 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4412
Hm.  A döntéshozatalig az esküdtszék visszavonul. Köszönöm a 'védőbeszédet'. :-)
Előzmény: Redick (4408)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4411
szerintem dyslexiás (is) vagy. :))
Előzmény: AlBaPaPi (4404)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.05 0 0 4410
szerintem olvasd végig a topikot mielőtt azt a madarat kritizálod...
Előzmény: Eveke18 (4407)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!