szerintem el vagy kényeztetve..:)) annyira nem volt fos. végre egy tökös Mafcot láttunk, akik ameddig bírták erővel meg a 3 amerikai "nélkül" addig egész pofásan játszottak. szimpa ez a Dinnyés, meg amit csinál. (ha kikaptunk volna akkor is ezt mondom)
mi meg hajtottunk rendesen, és lám meglett az eredménye. nem egy BEK-döntő fíling, de ezt is meg kell becsülni.
na ezt akartam mondani én is. kurvaszarul kezdte a meccset, aztán lehet látta h 5 hiba után ha egy valamit jól csinál akkor bíztatást kap. és belazult... már amennyire ő most be tud. és a végére behullott a trí, meg zsákolt is labdaszerzésből. még csodálkozott is h mekkroa tapsot kap.
külön örültem hogy a füttymesterek nem jöttek ki. illetve ez így nem igaz, kint voltak páran akikről tudom mer láttam h fújoltak a pécs meccsen, de most kussban voltak, vagy nem lehetett hallani a hangjukat.
szombaton mondjuk lehetne támogatni a srácot- #5Dobos, Redick, Bird33(hova tűnt???:))) pll egy laza Borko-Borko-nak biztos örülne. esetleg "ajde Borko".. sőt. akár bannereket is lehetne csinálni... (jójó, tudom nem inter meccs)
Borkoval kapcsolatban, igen ez a legjobb szó rá, görcsben van. DE. A meccs elején még valóban érződött, hogy miként is fejeződött be az előző mérkőzésünk, aztán viszont (mivel itt nem füttyszó követte az első jópár, néha totál fölöslegesen elszórt tripláját) én azt éreztem, hogy főleg a második félidőben mintha lazulna. Kevésbé tűnt már akkor idegbajosnak, és jó néhány szép megmozdulása is volt: labdaszerzések, gólpasszok. A végén pedig majdhogynem "vastaps" közepette ültettük le, pedig annyira ász azért még nem volt. De szerencsére azon szurkolótársak jöttek el ide, akik szerint is többet használ a támogatás, mint a fújolás. Ennek tegnap szerintem érezhető volt a jelentősége.
Csak tartok tőle, hogy szombaton ha nem két jó találattal kezd be a szerb, akkor nem azt fogja kapni, mint most.
Az amcsijaink jól szórták, remélhetőleg egy kicsit erősebb ellenfél ellen sem torpannak meg mostantól. Szombaton kiderül..
Hát az igazán objektív Vadkaka lehet, akinek a véleményét szintén olvashatjátok az MNK-n, de itt alul Gekko szerint is retek szar volt a Mafc.
Hát ehhez kellene viszonyulni.
Jó, elhiszem, nekem is tetszene a csapatom harmincpontos idegenbeli győzelme, az elmúlt hétvégéken nem ezt láttam sajna :o( de lehet, hogy a tegnapi komoly előrelépés volt számotokra.
Nekem Nuber volt kellemes meglepetés, Hendersonról a pécsi torna óta jó véleménnyel vagyok, és én Radovicsban is látok fantáziát, persze nem láttam a múltkori - kifütyülős- játékát.
Ez a tegnapi - továbbra is tartom - meccsnek fos volt...
Sopron(o), Univer(i), a következő két meccsünk, Szolnok majd a Mikulás után. Ha a fenti kettőt megnyernénk, akkor kialakulhat vmi egészséges önbizalom.
Megnyugodni szerintem sem lehet, de furcsállottam az MNK-n Vampeare és Lui véleményét.
Nem volt ez annyira szar meccs. Nagyon jól védekeztünk és támadásban is látható volt az előrelépés.
A Mafc 104 pontot dobva verte a Kecskemétet alig pár hete, úgyhogy nem rossz ez az eredmény.
Megnyertünk minden negyedet, egyikben sem kaptunk 17 pontnál többet. Ez elismerésre méltó, azt hiszem.
Volt bőven szép jelenet is. Nekem Henderson mozgása és egész játéka tetszett, volt 'légpassz' és zsákolás, blokkok, zsákolások és vezettünk jó néhány gyors támadást is. Brown is magabiztosan tüzelt, aztán csúnyán nézett az elnökség felé. :-)
szerintem a Mafc fekái extraszar napot fogtak ki. egyszer láttam őket, ezek alapján nem gondolnám h az egyik a 3ik legjobb pontdobó itthon. Góbi sem nyújtott semmi extrát, a beharangozott komoly mafcos palánk alatt mennyiség/tömeg meg nem volt észrevehető. szerencsére.
a másik oldalon viszont Brown bedobálta azokat az openeket amit eddig is be kellett volna. Kenny szerintem megint a legjobbunk volt, tán kevésbé volt látványos a védekezése mint eddig.
ami nekem előrelépés, az amit lentebb is írtam. komolyan vették. volt már olyan Albacomp hogy egy mafc ellen lazán mentek fel, hogy úgyis nyerünk, azt küszködés lett belőle. (2 éve ha jól emlékszem). na most hajtottak mint az állat, védekeztek rendesen, tisztelték az ellenfelet. szimpatikus volt.
még Nagy Gábor is felállt és tapsolt egyszer!!!
nemtom mire lesz elés a Sopron ellen. ha Zé tartósítja ezt a formát és a többiek is ugyanígy védekeznek, akkor nem lehet baj.
kivételesen nem a Master a bűnös szerintem. fel sem merült benne h a Hangát betűzni kell. és ha jól figyeltem, most nem volt nála az Albacomp laptopja.
"Meg lehet nyugodni, mostmár jöhet szombaton a Sopron."
Hát azért annyira még nem nyugodtam meg, és asszem az esti tévézés után sem fogok. Majd ha szombaton a Sopront lenyomjuk minimum 10-zel, talán.
Aki látta élőben (Gekko, Redick) leírhatná, hogy látszott-e valami előrelépés, vagy csak egy egy rossz napot kifogó, gyenge Mafcot győztünk le gyenge közepes játékkal?
megérdemlik! nem lebecsülve a mafcot, rendesen hajtottak végig és koncentráltak.
Zé ugyan nem dobott 30at de nagyon hasznos volt.
volt szokásos Hanga blokk, meg Radovics erőlködés (szegény, nagyon küzd), és Krisztiánnak végre behullottak a dobásai. Kenny-nek meg szerintem nem tűnt fel h már nincs tánckar mögötte...:))
Egy Szép volt fiúk! -at így látatlanban is megérdemel a csapat, de azért a nagy örömködéssel várjunk még. Az előjelek egyáltalán nem utaltak ilyen sima győzelemre. Írtam is, hogy ettől szép a sport. Remélem kitart a lendület az elkövetkező fordulókra is. Hidd el, én örülnék a legjobban, ha összeállna a játékunk.
Viselkedésed és hozzáállásod a kosárlabda és egyáltalán mindennemű csapatsport lejáratását megcélzó, előre kitervelt, agyafúrt tevékenység, mellyel a kosárlabda szerelmeseinek mindennapjait megkeseríted. Ez tény. Meg szarul dobod a hármasokat is, meg szarul írsz, de legalább hosszan. Na ja, egyébként a hangodat meg még meccsen nem hallottam.
Fentiekben megfogalmazott tényállás alapján semmi keresni valód nincs a csapat kispadján, nota bene így a pályán sem, ergo hiába vagy csapatember, krisztiján braun sokkal jobb nálad. Magyarán bűnös vagy, lelkeden szárad Kruscsics, Fodor és Farkas elküldése, miattad ment el zujovics is.
Bűnös vagy a csapat gyengébb szereplése okán is. Bár itt mentségedre szóljon: AZ ÚT ELEJÉN JÁRUNK! Még két fordulóig ugyan, akkor ugyanis kipucoljuk a pallást, jön majd pár új fiú.