Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
TWD 06-07 - értjük, értük, értjük!!! az ember, embernek farkasa marad mindig. zombi holokauszt ide meg oda, de miért kell ezt szájbarágni? miért kell ezt a gigantikusan antipatikus, tenyérbemászó embert visszahozni, hogy rajta keresztül demonstrálják újfennt, hogy mekkora geci is tud lenni az ember a másik emberrel? ez a két rész ékes bizonyítéka a teljes ötlettelenségnek, amit a második évadban is szemet kiverően bizonyítottak. ha a következő részben nem rakják hidegre a félszeműt és nem takarodnak ki a börtönből, akkor én kaszát adok részemről ennek a sorinak. pedig micsoda potenciál van még mindig benne!
Jaj, ez még annál is szarabb volt, mint amire számítottam. Most komolyan? Évadokon át építgetik a karaktert, és a végén kiszúrják a szemünket egy mezei seriffel? Aki hívja a 911-et és könyörög az életéért? Jane előbb nekivág egy galambot(!), majd megfojtja a spéci két ujjas technikájával... Tudom hülyeség, de én még mindig reménykedek, hogy nem ezzel zárják le az egészet.
Tiszta Voldemort azzal a kopasz fejével, egyébként tényleg egyre jobb a Homeland; én azok közé tartozom, akiknek a második évad is tetszett, és a Dana-vonal sem irritál egetrengetően (de a család -storyline azért nem hiányzik).
Almost Human pilot - Karl Urban főszereplő, JJ Abrams, mint producer, egy olyan filmen, ami a közeljövőben játszódik, buddy cops zsánerre épít, és Karl Urban egy android mellett nyomoz. elég B kategóriás az első rész, de lehet felfejlődik.
viszont, ami kihagyhatatlan lesz:
True Detective, ami egy 1995-ben történt gyilkosság felderítését mutatja be. benne: Matthew McConaughey és Woody Harrelson:) és hát, a téma megközelítésében az American Horror Story-t hozzák fel a készítők. tehát nagyon más lesz!
egy sorit vagy néz valaki, vagy nem. ha igen, akkor azt az élményt nem hagyja ki, hogy együtt okoskodhat a részeken egy fórumon. ha nem, de később úgy dönt lenyomja az évadokat, akkor ne olvasson fórumot, hanem daráljon, abban meg az az élvezet. választás kérdése:)
SOA s06e011 - ez a rész a szükséges dolgok meglepő bekövetkezése volt. az írrel kapcsolatban egyszerűen nem tudtam mást elképzelni. kódolva volt, de a másik eset is törvényszerű volt. egyszerűen nem lehetett ezt már tovább húzni. máshova helyeződnek ezután a hangsúlyok és ez így van jól. ettől rohadt jó még a 6. évadban is ez a sori.
Meglepő volt, hogy Clayt kinyírták, és ezzek kiiktatták a sorozatból, az annyira nem, hogy az íreket is kivégezték, Jaxtől nem váratlanok ezek a kitervelt bosszúállások.
Két sori, ami elég erős badass szektorral indult, belefulladt az amerikai nyáltengerbe.
Az Arrowból lett egy Jajj meghalt a legjobb barátom soha többet nem gyilkolok mert helytelen és akkor áttesznek minket kevéssé jólfizető műsorsávba c. szappanopera,
a Célszemélyből meg Jajj mindenkit szeretek és akkora sf veterán vagyok, hogy a folyosó közepén futok, hátha hátba tud lőni egy balfasz zsaru is c. sitcom.