Kedves http, nem kérkedés volt, csupán arra utaltam vele, hogy egy arcom van, azt vállalom. Mellesleg eddig többen szóvá tették, hogy a stílusom emlékezteti őket egy régi Indexesre, tehát tisztázandó: nem vagyok azonos azzal a hölggyel.
Sajnálom, ha csalódást okoztam, bár nem tudom miért csalódás es neked?
Ha egyszer irl is találkozunk, biztosan meg fogod érteni, hogy van, amikor a saját arcunkat vállalni a legnehezebb...
Szunya! Természetesen eszem ágában sincs vitát kezdeni a férfi-női izékről. Az én dolgom más.
Ami a mailcímedet illeti, történetesen én is female@rette.net-ről váltottam veeszkutya@rette.net-re, úgyhogy ez sokat nem jelent (de azért a naivitásod dicséretes, mi, veszettek, nagyon díjazzuk az ilyesmit).
Harmadszorra: ismerek egy nagy, erős bernáthegyit Zuglóban, ha akarod, összeismertetlek vele (bár szörnyű egy alak, én már hónapok óta nem is köszönök neki, ha látom).
Negyedszerre: nem tud valaki egy helyet, ahol olcsón lehet pisztáciához jutni?
Drága Rali, hidd el, hogy egy olyan ember, mint én, - és már ismerkedünk egy ideje -, és remélem eddig nem okoztam csalódást, nem használ másod nicket, nem hülyiti a topiclakókat nagy dumával, és nem feminista.
Drága-buta Kutya!
Elég lett volna megnézni a mail-címemet, és nem lettek volna kételyeid.
Őszintén szólva, azt hittem, tudod, hogy nő vagyok és a kettősünk, ha volt is némi nemi felhangja nem a klasszikus férfi-nő vitába torkollik. Miután továbbra is max. a virtuális nicked társaságára vágyom, engedd meg, hogy egy kis felvilágosítással szolgáljak: az igazi nők nem a pincsiket, hanem a nagy, erős, megbízható kutyákat szeretik...
A nők sosem képesek tudomásul venni, hogy valakit hidegen hagynak (pláne azt, hogy csak vacsoraként tekintenek rájuk). Nem mintha eddig kételkedtem volna benne, de most már végképp bizonyosságot szereztem róla, hogy te is a gyengébbik nem táborát erősíted.
Nem akarsz inkább pincsit?