Azon kéne kicsit gondolkodni mivel dobhatnánk fel a hangulatot a szurkolók közt a meccs előtt és alatt. mint pl a Körmendiek csillagszórózása a bemutatásnál....
Goran viselkedése akár egy jó pedagógusé. Nm üvölt velük nem ajnározza agyon őket és látszik a srácokon h igenis megfogadják és használják a tanácsokat amit kapnak tőle egytől egyik. Még Borko is pedig aztán neki van pár év a háta mögött. ennyi lett volna a mondani valóm. Brown 20 pontja pedig igen is sokat jelentett. Nem tudom mit várhatnánk még tőle. De ha mindíg így játszik akkor most mi váltózott h a statisztikáján is látszik? Átméretezték neki a gyűrűt talán?
Hogy Goran meccsen való viselkedése miként győzőtt meg arról, hogy nem rossz a csapat szerkezete azt nem értem. :-)
A Borko elleni füttykoncertet már kiveséztük. Senki sem tartotta fair dolognak, de az mese habbal (kevésbé finoman fogalmazva: marhaság), hogy a szurkolók miatt görcsöl.
Mindannyian látjuk, hogy képzett és hogy mire lenne képes, de sajnos ebben a sportban (is) a teljesítmény számit, nem pedig a "lenne" és a "ha".
Szóval, ha (:-) ) nem javul a teljesítménye, akkor meg kell válnunk tőle a csapat érdekében.
Hogy Brown beérik-e? Nem tudom.
A Mafc meccs után az volt aqz érzésem, hogy ez a maximum amit tud. Ami nem lenne baj, ha minden meccsen hozná. (Nem fogja.)
De az ötödik meccsen sikerült neki először, azzal meg nem vagyunk előrébb, ha 5 meccsenként dob 20 pontot.
Most sem vállalt többet, mint máskor, csak most beestek a dobásai.
Én drukkolok, hogy ezzel a kerettel fejezzük be a szezont, mert az azt jelentené, hogy minden játékosunk bizonyít és jól játszik!
Én is amondó vagyok - de ezt már korábban is írtam -, hogy hagyjuk építkezni a csapatot, és hagyjunk nekik egy kis időt és teret, mert nem lehet a csúcsra érni pár hét alatt. Kell egy kis türelem! Én nem mondom, hogy ne legyünk adott esetben kritikusak is, de most a mi legfőbb dolgunk a támogatás megadása és a buzdítás. A csapaté pedig a munka és a munka. Meggyőződésem, hogy lesz ennek eredménye, ha mindenki hagyja őket dolgozni!
Szóval szombaton mutassuk is meg, hogy mellettük vagyunk!
Olvasgatok visszafele mindenki azt írja hogy, hogy kéne a csapat szerkezetét átvariálni. Szoktam figyelni Goran viselkedését a meccseken és nem találom olyan tragikusnak a mostani felállást. ajánlom mindenkinek hogy figyelmesen tekintse át a tabellát milyen csapatok állnak az élén és a "nagy csapatok" most hol tartanak.
Látszik Goran-on h tudatosan építkezik ezzel a csapattal ne feledje senki h mi vagyunk a legfiatalabb csapat az egész mezőnyben (végre) biztos h lesznek hibák és botlások de a végére oda érhet a csapat az élre. Fiatalok, tele bizonyítási vággyal és akarással. Szimpatikus csapat. Az meg nem segít ha kifikázzuk a saját játékosainkat. Végre Bencze is egy olyan közegben mozog ahol nyerő ember lehet.
Ádám a maga 18 évével idén sapkakirály lesz. Borko pedig igenis jó kezű okos játékos akire szüksége van a csapatnak és a szurkolók lökték a cápák közé azért görcsöl. Brown... aki látta a Mafc meccset szerintem nem mondhatja h nincs esze és képzetsége a játékhoz csak fiatal és néha rossz döntéseket hoz beérik a végére.