Sajna ennyi nem elég, pont egy fiatalnál nem, mert őt még tanítani kell. Ha csak beállítjuk lesz ami lesz alapon, az nem szerencsés, mert úgy tűnhet, hogy (csak) vele van a baj, mert nem ponterős, nem dobja be a trojkát stb. Emiatt neki is elmehet a kedve, meg a nézőknek is elfogy a "türelme", oszt visszacsúszik a megnyert meccs utolsó perceiben felküldött fiatalok közé. Holott, ha emberfogásnál (Pojbics!!!) ellen 1-1-ezést, betörést kapott volna feladatul, zóna ellen meg leültetik, lehet összehozott volna 6-8 pontot. Az Ő erőssége a gyorsaság, ruganyosság, improvizatív játék, a tipikus "oldd meg 1-1-ben" pléjer (kis túlzással zseni :-), vele ezt kéne erőltetni. Látszik, hogy a felnőttek között, zóna ellen hiányzik még az a rutinja, hogy nyugisan bevágja a trojkát, mint mondjuk ifi meccsen.
Hanga erényeit továbbra se használjuk megfelelően. Volt olyan, mikor perceken keresztül Pojbics fogta (akkor éppen emberfogás volt), és nem nagyon tömték labdával, pedig akkor 1-1 -ben megoldhatta volna. Zónánál viszont nem jáccatnám, mert akkor a betömörülő védelemben nehéz betörni, távolról meg egyelőre nem megy neki.
irigyellek- én még lokális szakértőkkel sem tudtam megvitatni a dolgot. mer rohanás volt. bár a barátnőm a kocsiban közölte hogy nem volt neki szimpatikus a soproni csapat arcra (először látta őket). szerintem ez azt jelenti h boldizsár túl sokat volt a pályán.. :)
Kár, hogy nem a Sopron-Falco-t adjátok a hétvégén, az nagy csemege lehet, ha Lesko is játszik. Nálam a Dombóvár-Paks sima egyes, és úgy érzem, idén a Falco mellett a Dombóvár is odaér a végére. Mivel nagyon kiegyenlített a mezőny, számítani fog az elején összeszedett sok győzelem, főleg az idegenbeliek.
A mérkőzés után, a Csikágóban több nemzetközi szakértővel megvitattuk a látottakat, és arra jutottunk, hogy ha Kecskeméten és utána itthon a Körmend ellen is nyerünk, akkor kicsit megnyugodhatunk. Védekezésben és akarásban/ küzdésben látható javulás van a tavalyihoz képest. Jobb lett volna ha Lesko is játszik, mert vele azért más lett volna ez a Sopron. Radovic lassúsága szerintem nem vészes, és annyira nem is érdekes az ő posztján, Kámi se volt sokkal gyorsabb, pedig jóval fiatalabb. Az más kérdés, hogy Viggianot nem neki kellett volna fognia, hanem így utólag azt mondom, hogy inkább Hendersonnak.
Az az Égig érő fű -ben volt, ahol Rajz János volt a parkőr. Ez meg a Kaménykalap és krumpliorr -ban. Érdekes, hogy mennyi kapcsolódás van a kosárlabda és a gyerekfilmek között!
annyira nem szar stat ez. 26 perc játékidő... és a 3as meg a büntető dobószázalék egész jó... sőt.. különben is nem lehet tudni h mi volt a szerepe a csapatban... egy dolog aggaszt: forwardnak írják. ahhoz meg törpe.
Ezzel egyidőben meg is változtatnám a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy várjunk a fikázással :D
Ronnie 79ben született, 192 magas.
Tavalyi statjai a Belga bajnokságból:
35 mérkőzés
26,6 perc
11,5 pont
41% 3pt (83/200)
46% 2pt (45/96)
85% FT (65/76)
1,85 lepattanó
0,8 gólpassz
0,85 szerzett
0,71 eladott
0,05 blokk
3,1 falt...
8,5 "IBM pont"
megvannak a statok a 2004/2005-ös idényre is, és akkor még egész jó volt. mondhatni kiemelkedett a belga bajnokságból (18,5 pont meccsenként), de tavalyra már beleszürkült.
Nem fogta meg, ez tény, meg az is, hogy ez a Viggiano fiú extra volt támadásban. De összeségében nem rossz védő a szerb, legalábbis nem ő a leggyengébb láncszemünk ebben.
Szerintem az HAJDE, de egyet értek :-))
Remélem Borko (és a publikum) tegnapi formája állandósul, sőt javul is még. Lehet, hogy valóban néha lassúnak tűnik, de csak egy-egy-nél, azt viszont szerintem nem is neki kell erőltetnie.
Viszont összeségében hiányolom a középtávolikat, de nagyon. Csak nekem tűnik úgy, mintha minden a hármasra jönne ki? Vagy ziccerre, de alig dobunk amolyan körtéseket.. Hm?!
ronnieval kapcs egyetértek. ide kell hozni. ha ncaa-ben 29es átlaga volt, akkor pontfosó. inkább nekünk fájjon a fejünk h kit hagyunk ki, minthogy olyan városban játszon ahol nincs meki (muhahaha).. főleg mivel Nagygé nyilatkozta minap h nem vagyunk szegény klub. szal kell ronnie. és szerintem krisztián helyére.
a répazabáló fütyülőknek (kocsogok) azért emeljük ki (mivel közünk nincs ehhez a játékhoz) hogy Borko első 10 pontja igen fontos volt. az első 3asát minúsz 4nél dobta ha jól emlékszem a 2ik és 3ik 3ast meg ahhoz segített hogy elhúzzunk...