Az az Égig érő fű -ben volt, ahol Rajz János volt a parkőr. Ez meg a Kaménykalap és krumpliorr -ban. Érdekes, hogy mennyi kapcsolódás van a kosárlabda és a gyerekfilmek között!
annyira nem szar stat ez. 26 perc játékidő... és a 3as meg a büntető dobószázalék egész jó... sőt.. különben is nem lehet tudni h mi volt a szerepe a csapatban... egy dolog aggaszt: forwardnak írják. ahhoz meg törpe.
Ezzel egyidőben meg is változtatnám a véleményemet azzal kapcsolatban, hogy várjunk a fikázással :D
Ronnie 79ben született, 192 magas.
Tavalyi statjai a Belga bajnokságból:
35 mérkőzés
26,6 perc
11,5 pont
41% 3pt (83/200)
46% 2pt (45/96)
85% FT (65/76)
1,85 lepattanó
0,8 gólpassz
0,85 szerzett
0,71 eladott
0,05 blokk
3,1 falt...
8,5 "IBM pont"
megvannak a statok a 2004/2005-ös idényre is, és akkor még egész jó volt. mondhatni kiemelkedett a belga bajnokságból (18,5 pont meccsenként), de tavalyra már beleszürkült.
Nem fogta meg, ez tény, meg az is, hogy ez a Viggiano fiú extra volt támadásban. De összeségében nem rossz védő a szerb, legalábbis nem ő a leggyengébb láncszemünk ebben.
Szerintem az HAJDE, de egyet értek :-))
Remélem Borko (és a publikum) tegnapi formája állandósul, sőt javul is még. Lehet, hogy valóban néha lassúnak tűnik, de csak egy-egy-nél, azt viszont szerintem nem is neki kell erőltetnie.
Viszont összeségében hiányolom a középtávolikat, de nagyon. Csak nekem tűnik úgy, mintha minden a hármasra jönne ki? Vagy ziccerre, de alig dobunk amolyan körtéseket.. Hm?!
ronnieval kapcs egyetértek. ide kell hozni. ha ncaa-ben 29es átlaga volt, akkor pontfosó. inkább nekünk fájjon a fejünk h kit hagyunk ki, minthogy olyan városban játszon ahol nincs meki (muhahaha).. főleg mivel Nagygé nyilatkozta minap h nem vagyunk szegény klub. szal kell ronnie. és szerintem krisztián helyére.
a répazabáló fütyülőknek (kocsogok) azért emeljük ki (mivel közünk nincs ehhez a játékhoz) hogy Borko első 10 pontja igen fontos volt. az első 3asát minúsz 4nél dobta ha jól emlékszem a 2ik és 3ik 3ast meg ahhoz segített hogy elhúzzunk...
brown-tól én tegnap láttam először hasznos dolgot az üres helyzetek bedobálásán kívül. most végre passzolt, szerzett labdát, néha úgy viselkedett, mint egy ésszel is rendelkező kosaras.
a tisztákat irtó jó százalékkal dobja, így volt ez a mafc ellen is. sajnos betörni nem tud, de arra ugye itt van simi.
aki tegnap eddigi legrosszabb teljesítményét nyújtotta. én még más csapat színeiben sem láttam így játszani. remélem, többet nem fordul elő.
bár, ahogy nézem a statot, nem is volt olyan rossz?! csak én láttam annak? 12 pont, 2 lepattanó, 4 szerzett, 6 assziszt, stb.
henderson tényleg halványabb volt, vele csak az a baj, hogy kihozza magából a maximumot, akkor is kevés négyesben.
radovic nekem tetszett. jó, van még mit javulni, de a tendencia egyenesen felfelé ível nála. így a bajnokság végére mi lesz belőle?! :-D a lassúság megmarad ugyan, de nem hiszem, hogy sok játékos viszonyult volna a játékhoz így, ahogy ő a múltkoriak után.
a küzdés egyébként az egész csapatnál nagyon tetszik. messziről látszik, hogy ezek a játékosok akarnak és küzedenek. lehet fanyalogni a játékra, de szerintem látható a folyamatos fejlődés. tudjátok, hogy sosem voltam oda miljkovicért, de ez őt dícséri. és még csak négy meccsen vagyunk túl.
ronnie-t illetően fel van adva a lecke... én (márcsak azért is, hogy ne erősítsen ellenfelet) tutira idehoznám. aztán a négyesből (brown, henderson, radovic és ő) mindig kihagynék valakit. így késleltetném a döntést. de tudom, ez pénzkérdés.
Én annak legalább örülök, hogy lelkiismeret furdalása van a közönség azon részének, aki részt vett abban a példátlan fütyülésben, de emiatt nem kell(ene) őrjöngeni. Én speciel azért őrjöngtem mikor kijött Borkonak a lépés, mert szívből bízom benne -amivel remélem nem vagyok egyedül-, hogy össze fogja ő kapni magát. Nem is olyan soká. Lassú, ez tény, pihentetni kell, ez is tény, de nekem teccik, ez is tény :) Simi játéka engem kicsit aggaszt. Valami nincs rendben a fejében, de remélem van valaki, akivel meg tudja beszélni a gondjait. A visszaolvasások alapján láttam, hogy sokan nem bíztak Brown-ban, talán most kap egy kis bizalmat, de neki sem ártott voltna úgy a 20. pontja környékén egy kis ováció, ami persze ha jól látom alapból lehetetlen, mert amikor szurkolásra buzdít, akkor is csak egy halk tapsra futja (attól aki észreveszi) a többi néző meg bután tekintget rám, ha eleresztek 1 hajrá Albát. Az a gond ezzel, hogy ha már az ilyen lapokat sem veszi a közönség, akkor baj van.
Alapjában véve, nekem teccett a meccs, igaz néhol lapos volt, és buta dolgok történtek, de legalább előfordult, hogy jól védekeztünk :) Nubernek több időt kéne játszani, főleg ha Siminek -sajnos- nem megy túl jól. A küzdelem már látszik a srácokon, csak így tovább!
Bocs, ha feltartottam valakit, nem állt szándékomban ilyen sokat írni :)
ma sikerült kijutnom meccsre ismét,úgyhogy írok egy kis véleményt...
a legfontosabb dolog számomra,hogy nyertünk...elég szar érzés ezt így leírni,hisz nem a szolnokot fogadtuk itthon vagy más "élcsapatot",hanem a sopront...kövezzetek meg,ha nem így van,de szerintem egy olyan ázsiójú csapatnak,mint az albacomp az ilyen szerényebb költségvetésű csapatokat simán be kéne darálnia...és itt megintcsak felmerül a légióskérdés,mert ahogy körbetekintek a magyar "légióspiacon",szembetűnik,hogy ebben a szezonban nem igazán sikerült belehúznunk a légiósválasztásba...jó,a mai meccsen erre pont Brown játéka az ellenpélda,de ne feledjük eddig ő volt az akiben senki nem bízott...ha csak a mai meccset veszem alapul,nem értem,hogy egy Viggiano nevű teljfeles szájú olasz digó hogy képes megbolondítani egy egész csapat védelmét...hogy esetleg más,magasabban jegyzett légiósról ne is beszéljünk...el se merem képzelni,hogy mi lett volna,ha az eddig kimagasló formát nyújtó Lesko(vagy ki??) játszik...eddig se rövid a kommentem,de egy rövid csapatértékelést személyekre bontva még legépelek:
Simi:nagyon nem ment ma neki,és sajnos tényleg látszik a játékunkon,hogy ha ő nem tör be akkor senki...tudjuk nagyon jól,hogy neki van ennél egy sokkal de sokkal jobb arca is...
Chris:ma a csapat legjobbja volt...amikor az első két triplája bement látszott rajta,hogy ez az ő meccse lehet(lesz)...akkora lett hirtelen az önbizalma,hogy a harmadikat gyorsan el is eresztette kb 8 méterről...tényleg hasznosan játszott,a lerohanásokban nagy szerepe volt...
Rado:nekem még mindig nem...tudom,hogy nem ezt kellene írnom,de nehogy már a közönség görögtüzet gyújtson amikor nagy nehezen bedob valamit...ne feledjük,nem egy 18 éves saját nevelésű gyerekről van szó,hanem egy LÉGIÓSRÓL...az eddigi meccseket véve még így is ez volt a legjobb produktuma,de a sebessége egyszerűen nulla...
Kenny:ma szürke volt,a bírók sem igazán vele voltak...harcolt,próbálkozott,ma ennyire tellett...(istenem,ha 8-10 centivel magasabb lenne,meg 10-15 kiloval nehezebb)
Z:megtette ami tulajdonképpen tőle elvárható,az a soproni center akinek akkora orra van mint a bazilika kilincse(tudom Frana) néha rendesen megverte,de összeségében nem elfogadható volt...
Ádi:úgy kezdte,hogy kapott egy kellemes medvepuszit,ez kicsit meg is látszott rajta,nem nagyon ment ma neki...
Geri:ő is harcolt becsülettel,bár nem sok minden ment be neki...
Robert:csereirányítónak megteszi pár percre,de semmi több...
Goran:hát mit ne mondjak,voltak ma nagyon értelmetlen cseréi...
Bírók:siralmas...
a légióskérdésről pedig annyit,hogy szerintem kell a változás...vagy Radonak,vagy Chrisnek idő előtt kell befejeznie a szereplését a csapatnál...azt,hogy melyiknek azt majd a "hozzáértő" vezetőség eldönti...köszi hogy elolvastad!!