Aztán kattints a TOP10-re, majd állítsd be a 2006-07-es szezont és a Kosice csapatát és ha elég jó vagy szlovákból össze lehet az akkori csapat tagjait (Radovic, Nuber, Lesko) hasonlítgatni különféle sstatisztikai mutatók alapján.
Tényleg Kassán játszott Lesko is, és ezen a linken a statisztikákat böngészve az derül ki, hogy Radovics többnyire előrébb volt nála a meghatározó ranglistákon a csapaton belül, sőt néhány esetben még Nuber is...(!)
van benne valami. annyi különbséggel h Körte asszem 16 évesen lépett pályára az A csopiban, tán pont ellenünk... a tavalyi magán-problémáit ha nem nézzük akkor érthetelen hogy miért nem lett még belőle semmi.
Sajna ennyi nem elég, pont egy fiatalnál nem, mert őt még tanítani kell. Ha csak beállítjuk lesz ami lesz alapon, az nem szerencsés, mert úgy tűnhet, hogy (csak) vele van a baj, mert nem ponterős, nem dobja be a trojkát stb. Emiatt neki is elmehet a kedve, meg a nézőknek is elfogy a "türelme", oszt visszacsúszik a megnyert meccs utolsó perceiben felküldött fiatalok közé. Holott, ha emberfogásnál (Pojbics!!!) ellen 1-1-ezést, betörést kapott volna feladatul, zóna ellen meg leültetik, lehet összehozott volna 6-8 pontot. Az Ő erőssége a gyorsaság, ruganyosság, improvizatív játék, a tipikus "oldd meg 1-1-ben" pléjer (kis túlzással zseni :-), vele ezt kéne erőltetni. Látszik, hogy a felnőttek között, zóna ellen hiányzik még az a rutinja, hogy nyugisan bevágja a trojkát, mint mondjuk ifi meccsen.
Hanga erényeit továbbra se használjuk megfelelően. Volt olyan, mikor perceken keresztül Pojbics fogta (akkor éppen emberfogás volt), és nem nagyon tömték labdával, pedig akkor 1-1 -ben megoldhatta volna. Zónánál viszont nem jáccatnám, mert akkor a betömörülő védelemben nehéz betörni, távolról meg egyelőre nem megy neki.
irigyellek- én még lokális szakértőkkel sem tudtam megvitatni a dolgot. mer rohanás volt. bár a barátnőm a kocsiban közölte hogy nem volt neki szimpatikus a soproni csapat arcra (először látta őket). szerintem ez azt jelenti h boldizsár túl sokat volt a pályán.. :)
Kár, hogy nem a Sopron-Falco-t adjátok a hétvégén, az nagy csemege lehet, ha Lesko is játszik. Nálam a Dombóvár-Paks sima egyes, és úgy érzem, idén a Falco mellett a Dombóvár is odaér a végére. Mivel nagyon kiegyenlített a mezőny, számítani fog az elején összeszedett sok győzelem, főleg az idegenbeliek.
A mérkőzés után, a Csikágóban több nemzetközi szakértővel megvitattuk a látottakat, és arra jutottunk, hogy ha Kecskeméten és utána itthon a Körmend ellen is nyerünk, akkor kicsit megnyugodhatunk. Védekezésben és akarásban/ küzdésben látható javulás van a tavalyihoz képest. Jobb lett volna ha Lesko is játszik, mert vele azért más lett volna ez a Sopron. Radovic lassúsága szerintem nem vészes, és annyira nem is érdekes az ő posztján, Kámi se volt sokkal gyorsabb, pedig jóval fiatalabb. Az más kérdés, hogy Viggianot nem neki kellett volna fognia, hanem így utólag azt mondom, hogy inkább Hendersonnak.