Keresés

Részletes keresés

wolfocska Creative Commons License 2014.11.21 0 0 966

Nem küld sms-t a kártyával való fizetéskor. Ezt külön kell kérni? Uj vagyok!

gyb78 Creative Commons License 2014.11.20 0 0 965

Szerintetek ezt érdemes jelezni a PSZAF-nél egyoldalú  szerződésmódosítás címén?

Azzal teljesen egyet értek, hogy aki "mostantól" lesz új Joker ügyfél, annak már csak 250.000 Ft-os összegig adnak visszatérítést.

Ám a régi ügyfelekkel szemben- akik a teljes hitelkeretre szerződtek- nem fer.

Én személy szerint megraklamáltam, egy knóonkrét visszatérítés hibás számolásával egyetemben, de a panaszom erre vonatkozó részére nem is reagáltak. Még akkor sem, mikor a válaszlevelük megérkezte után, írásban válaszoltam és kérdeztem rá még 1x a témára.

Nagyon bosszantó!

Előzmény: További magyar hang (958)
jan12345 Creative Commons License 2014.11.09 0 0 964

Arra figyelj, hogy a számlakivonat letöltésnél, az időszak kiválasztásánál a kezdő és a vég dátum foglalja magába a számlakivonat teljes időszakát, azaz ha a szeptemberi kivonatot akarod letölteni, akkor a kezdődátum  szeptember 1 vagy korábbi, a végső dátum szeptember 30 vagy későbbi legyen. 

Előzmény: bankvilági idegenvezető (963)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2014.11.08 0 0 963

Valami nem kóser,mondjuk látom elég nagy a fejetlenség,10 felhasználó ismerősöm közül 9 nem tudta meglépni,egy ember viszont tudott 09.havi kivonatot nyomtatni.

Szóval furi.....

Előzmény: sa52 (962)
sa52 Creative Commons License 2014.11.08 0 0 962

Az elektronikus kivonatoknál kivonat letöltése nyomtatása menüpont alatt elérhető, szépséghibája, hogy csak 2014. február hónapjáig jeleníti meg a kivonatokat, utána nem.

http://www.erstebank.hu/static/internet/download/netbank_felhasznaloi_kezikonyv_20140808.pdf

Előzmény: bankvilági idegenvezető (961)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2014.11.08 0 0 961

Tud-e valaki segíteni.

Erste netbank. Kivétel nélkül minden banknak a netbankjából könnyedén tudtam nyomtatni teljes havi bankszámlakivonatot  (nem forgalmi kimutatás stb..) hanem a hagyományos bankszámla kivonat.

Erste kifogott rajtam,valaki letudná írni lépésről lépésre,hogyan juthatok eme csemegéhez? :)

Köszi.

Spandau11 Creative Commons License 2014.11.07 -2 0 960

Szerintem itt valakinek megint nagyon messze elgurult a gyógyszere.

A Netbank belépési szándékomkor ez fogad:

Lakossági NetBank leállás!

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Erste Bank számítástechnikai rendszerein karbantartási munkálatokat hajt végre:

2014.10.03-án (pénteken) 22:00-tól 23:00-ig a Lakossági NetBank nem lesz elérhető.

Az okozott kellemetlenségért szíves megértésüket kérjük!

kano27 Creative Commons License 2014.11.05 0 0 959

Sziasztok!

Ez érinthet minket is (PayWave - Joker)?

Biztonsági hiba az érintéssel működő bankkártyákban

Ellopható a kártyáról a pénz, mert a Visa rendszere néha kihagyja a PIN kód kérését. Tovább »

forrás: Index.hu

További magyar hang Creative Commons License 2014.10.27 0 0 958

És? Akkor sem a teljes ügyfélkört kellene büntetni ilyen miatt, hanem a bank éljen az egyoldalú felmondás jogával, és köszönjön el az ilyen ügyféltől. A számlatörténetből biztosan látható volt a kirívóan sok "össze-vissza" vásárlás, ami alapján lehetett arra következtetni, hogy ott valami simlisség történik. (Pl. havi 6 villanyszámla befizetése OTP automatán és társai)

Ez szerintem nem több, mint valami kezdeti kihátrálás a hitelkártya mögül és valami kombinált termék felé terelés lesz. (Lásd Raiffeisen, ahol nincsen már Oxygen hitelkártya, de van "Sokoldalú okoskártya")

Előzmény: Manyi55 (956)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.27 0 0 957

hátha valaki már járt előttem ebben a cipőben,a wizzaires hitelkártyával,pontosabban a hozzá kapott ajándék pontok beváltásával van problémám,nem sikerül a foglalásnál a 20000ft.-os kupont és a 10000 beváltott pontot egyszerre felhasználni,vagy az egyiket vagy a másikat fogadja el és utána a többit kártyával lehetne csak fizetni,megoldás?

Manyi55 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 956

Nem szívesen mesélném el miket hallottam - de bizony elég meredek történeteket az összes ismerős részére végrehajtott vásárlásokról melynek ellenértékét kp beszedte az illető, és nem egy hónapban hanem egész évben. Az ilyenek azért szerintem előbb-utóbb szemet szúrnak a banknak is.

Előzmény: gyb78 (955)
gyb78 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 955

"Azt gondolom, voltak akik visszaéltek a lehetőséggel és nyerészkedési céllal is vásároltak. Azért havi tízezret " keresni" azon amit amúgy is elköltenél, elég jó dolog."

Nem gondolom h nyerészkedés lenne az ügyfelek részéről. A banknak is az az érdeke, hogy minél többet költsél adott hónapban. Egyrészt így ő is több visszatérítést fog kapni a tranzakció elszámolását végző társ bankoktól, másrészt arra hajt h annyit költs amennyit nem tudsz egyben határidőre visszafizetni, így felszámolhatja a büntető kamatot, amin ugyan csak nagyon szépen keres.

Hidd el nem jótékonykodásból adták vissza eddig sem, csak kevesebbet kerestek a történeten.

Előzmény: Manyi55 (952)
ac07 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 954

Nézd meg a teljesítési rendet, mert a napon belüli átutalás bevezetésekor ezek módosultak. Részben kedvezőbbre, hiszen, ha du. 4-ig utalsz, akkor az még aznap a kedvezményezett számláján lesz, viszont 4 után már csak másnapra fogadja be a megbízást (nemcsak az Erste, hanem gyakorlatilag az összes bank).

Előzmény: freyya (946)
netnet11 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 953

sajnos 250 lesz az uj "limit" 

http://www.erstebank.hu/static/internet/download/joker_hk_reszveteli_20140919.pdf

kb 2500 - 3000 ft / ho -ban maximalizalja a visszaterites merteket. Anno en a rafi gold hitelkartya es a joker kozul valasztottam a jokert, ugy nez ki rosszul dontottem.

Előzmény: Manyi55 (952)
Manyi55 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 952

Kaptunk, de legnagyobb bánatomra ez engem nem érint. 250et se költhetek el havonta jokerről, mert nem lenne meg rá a fedezet akkor meg többe kerülne a leves mint a hús. Azt gondolom, voltak akik visszaéltek a lehetőséggel és nyerészkedési céllal is vásároltak. Azért havi tízezret " keresni" azon amit amúgy is elköltenél, elég jó dolog. Persze, ha lenne olyan bank amelyik nagyobb százalékot térít vissza az engem is érdekelne. Addig szeretem a jokert ! :)

Előzmény: gyb78 (951)
gyb78 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 951

Ti is kaptatok a szeptemberi hitelkártya (Joker) kivonat mellé egy levelet, hogy október 11-től már "csak" 250.000 Ft-nyi költésig fizetnek bármi nemű visszatérítést? Hiába van 4-500e-s hitelkereted, akkor is max 10.000 Ft-t ad.

Szerintem ez nagyon inkorrekt, hisz idáig is annak adta vissza egy részét, amit ő is beszed(ett) a tranzakciókért a társbankoktól.  Így 250e felett a teljes haszon ottmarad..

Lassan lehet körbe nézni, mit kínálnak az aktuális versenytársak a piacon.

ntaicn Creative Commons License 2014.09.20 0 0 950

Erstenél jómagam is voltam ügyfél, anno szemeszter számlám volt, amely később diákszámlaként futott, mikor már betöltöttem a 26-ot, megszüntettem, sokkal jobb ajánlatok is vannak a piacon, pl CIB Online és Gránit Bank, ez utóbbinál már 2 éve vagyok ügyfél, maximálisan meg vagyok elégedve vele.

freyya Creative Commons License 2014.09.19 0 0 949

Bingó! Eddig fel sem tűnt, hogy ilyen is van. Köszi! :)

Előzmény: MightyRASF (948)
MightyRASF Creative Commons License 2014.09.19 0 0 948

Függő tételek között kerested már?

Előzmény: freyya (945)
FOMA Creative Commons License 2014.09.19 0 0 947

"Ha egy benzinkút pl csak 3 naponta küldi be, akkor addig nincs nevesítve a tranzakció, max a zárolásoknál látni. "

Az volt vele a bajom, hogy sem a zárolásoknál nem látszott, de még az igénybe vehető összeget sem csökkentette három napig. Ilyen előtte soha nem volt. Biztosan voltak gondok a rendszerrel, mert előző hónapban tömegesen elcsúsztak a visszatérítéssel, ebben a hónapban pedig a zárással. Azóta úgy tűnik, helyre állt a rend.

Előzmény: johevi (944)
freyya Creative Commons License 2014.09.19 0 0 946

Egyáltalán meddig van a netbankban "munkanap"? Máskor 6 óra körüli utalás is lazán teljesült azonnal, most meg csak 4 óra van, és már a következő banki napra teszi.

freyya Creative Commons License 2014.09.19 0 0 945

Ha netbankban utaltam, és azt írta ki, hogy az utalás a következő banki napon teljesül, akkor az normális, hogy most semmi nyoma nincs a netbankban az utalásnak? Nincs zárolva az összeg, nincs ott a legújabb tranzakciók között, mintha nem is csináltam volna semmit. 

johevi Creative Commons License 2014.09.18 0 0 944

Pedig jót írt. A terhelés akkor jelenik meg, ha a cég, ahol a kártyát használtad beküldi a tranzakciót. Ha aznap küldi be, akkor aznap jelenik meg, pl a Netbankban is. Ha egy benzinkút pl csak 3 naponta küldi be, akkor addig nincs nevesítve a tranzakció, max a zárolásoknál látni. 

Előzmény: FOMA (931)
ac07 Creative Commons License 2014.09.12 0 0 943

Ők ebben pedig nem rosszak...

Előzmény: FOMA (942)
FOMA Creative Commons License 2014.09.11 0 0 942

OTP

Előzmény: ac07 (941)
ac07 Creative Commons License 2014.09.11 0 0 941

Attól is függ az átfutási idő, hogy a MÁV elfogadói hálózatát melyik társaság üzemelteti.

Előzmény: Manyi55 (940)
Manyi55 Creative Commons License 2014.09.11 0 0 940

személyes volt, beballagós, szájbarágós, több tételes.....Nemzetközi.

Előzmény: FOMA (939)
FOMA Creative Commons License 2014.09.11 0 0 939

A MÁV-START-os internetes jegyvásárlás amúgy is a "lassúak" közé tartozik.

Előzmény: Manyi55 (938)
Manyi55 Creative Commons License 2014.09.11 0 0 938

No igen, én is cseppet kíváncsi lennék, hogy a 9.-i Máv-os vásárlásom mikor fog megjelenni, nem lenne mindegy hogy még szeptemberben vagy csak majd októberben. Eddig zároltként szerepel.

Előzmény: FOMA (937)
FOMA Creative Commons License 2014.09.11 0 0 937

Becsületükre legyen mondva, pár napon belül szoktak érdemi választ adni.

Most rövid idő alatt, érezhetően esett a színvonal. Évekig semmi gondom nem velük, most két hónap alatt több probléma is felmerült. Két hónapja megjelent 1262 Ft kamatterhelés, reklamáltam, gyorsan jóváírták. Múlt hónapban záráskor elmaradt a visszatérítés, reklamáltam, pár nap múlva jóváírták. Ma már nemcsak a visszatérítés maradt el, hanem a zárás is.:-) Ezért most valszeg nem reklamálok, mert rendszerszintű probléma, nyilván maguktól is korrigálni fogják. Ma lesz egy praktikeres vásárlásom, ha ott sem lehet majd látni holnapig az egyenlegen, akkor már szóvá fogom tenni az előző kettő esettel csokorban.

Előzmény: ac07 (936)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!