Keresés

Részletes keresés

timsó Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4751

Való igaz, hogy a lényeg a rájátszásra marad, de nem mindegy a pályaválasztás miatt, hogy milyen pozícióból indulsz.

A Falco is és a Pécs is már nyert egy-két rangadót, ami rólunk még nem mondható el.

A Falco a Pécset verte idegenben, a Dombóvárt és a Paksot otthon, a Pécs pedig ellenünk és a Körmend ellen nyert idegenben, igaz a Kecskeméttel szemben viszont alulmaradtak. <--- Ez lett volna a kötelező kategória, amit az előző hozzászólásomban írtam.

Tényleg nem érdemes még számolgatni, mert nagy körbeverések várhatóak, de hogy az élmezőnyben maradjunk, az itthoni meccseket hozni kell  minél nagyobb kosárkülönbséggel, idegenben pedig jó lenne egy-két bravúr, de ha nem megy legalább ne kapjunk ki jobban, mint ahogy idehaza győztünk. Így ott lehetünk a legjobb négyben az alapszakasz végén.

Előzmény: Törölt nick (4750)
timsó Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4749

Hi!

Azt se felejtsd el, hogy azok a csapatok, akiket Te a "nagyon nehéz meccsek" kategóriájába soroltál egymás ellen is fognak játszani és talán a Falco kivételével, -aki jelen pillanatban kimagaslik a mezőnyből - egymás ellen ugyanúgy nem mehetnek biztosra, mint mi ellenük.

Ezért nagyon fontos, hogy az egymás elleni idegenbeli és otthoni meccseken a kosárkülnbségünk pozitív legyen ellenfeleinkkel szemben, mert a végén erős a gyanúm, hogy a 2-8 hely között nem lesz túl sok pontkülönbség.

A Pécs ellen ez már nehezen megvalósítható, de a többiek ellen teljesíthetőnek látszik.

Na persze az egész nem ér semmit, ha az un.  kötelező meccseket nem húzzuk be.

Előzmény: AlBaPaPi (4745)
beetee Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4748
Igen. Meghatározó játékos lehet. Ha a szorgalma kitart, akkor nem csak itthon...
Előzmény: Törölt nick (4744)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4746
A Jadran az nem az északi-tenger neve albánul??? TEEEE tudatlan, az nem játékos!!!! :)
Előzmény: Törölt nick (4740)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4745
Ezt azért nem írom alá. Mondjuk inkább, hogy hullámzó a csapat teljesítménye.
Kronológiailag:
Felkészítő időszak
Pécs - jók vagyunk
Hervis kupa gyengék vagyunk
Bajnokság:
Kaposvár ellen - gyenge játék, minimális győzelem
Zete - jobb játék , elfog. arányú győzelem
Paks - Randa(ll) játék, vereség
Pécs - gyenge játék, vereség
Mafc - jó játék (egy gyenge, v. szar napot kifogó ellenfél) , Győzikét is meggyőző győzelem
Sopron - Lesko, helyenként jó játék, elfog. arányú győzelem

Nagyon nehéz meccsek: Falco (i, o), Dombóvár (i, o), Szolnok (i, o), Körmend (i, o), Pécs (i), Paks (o), szerintem a Nyír1 is kezd összeállni, + minden idegenbeli meccs nehéz.

Továbbra is 5-8-ra tartom elégnek a mostani csapatunkat.
Előzmény: Redick (4743)
Redick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4743

Az előrelépés, szerintem, szemmel látható. Az első két fordulóban a ZTE és a Kaposvár sem a legerősebb ellenfelek közé tartozott, ahogy a Mafc és a (Lesko-hiányos) Sopron sem. A 2-2 meccsen látott játék minősége között látható a különbség.

Vasárnap este 8 fele okosabbak (és részegebbek leszünk)! :-)

Előzmény: AlBaPaPi (4742)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4742
Igazi erős csapatok közül eddig csak a Péccsel játszottunk, az eredmény(telenség) ismert.
Jobban örültem volna egy Leskos Sopronnak, az jó mérce lehetett volna.
Így halasztódik az igazi megmérettetés, hogy csak "könnyebb" ellenfelek ellen villogunk, vagy tényleg történt előrelépés.
Előzmény: Redick (4730)
Redick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4741
Get down, get down.. :-))
Előzmény: Törölt nick (4740)
Redick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4738
Azért elmondtam. Tudod: Gyk. ;-)
Előzmény: GordonGekko (4735)
Redick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4737

A helyes megfejtés: Ariel Sharon

Nem nyertél.

Előzmény: GordonGekko (4734)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4736
én meg azt mondom hogy az edzésen is meg a meccsen is. aki az egyiken árnyékol az ne a másikon hozza be amit elmulasztott.

nem illene egy lapon emlegeítni a Rakosinszkival meg Bráunnal de Jordan nyilatkozta többször, hogy ő azért veszi durván komolyan az edzést, mert akkor a meccs már nem lehet meglepetés, és sokkal könnyebb lesz jól látszani. na meg nyilván a tehetségesnek érdemes keményen edzeni mert ugyanakkora befektetett munkával sokkal több eredményt tud elérni (magyarul hatékonyabb) de ezt sajna egykét agyhalott sportoló úgy értelmezi, hogy ha tehetséges akkor nem kell annyit edzenie, és a kevesebb melóval és hozza azt a szintet amit a többi a megszakadás árán produkál.
Előzmény: AlBaPaPi (4732)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4735
értettem uram!
Előzmény: Redick (4730)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4734
akkor Vilma!!!!
Előzmény: Redick (4731)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4733
na igen de mivel Sahin utál minket, a mondat azon részét hogy "Székesfehérváron, és még szeretném bajnoki címhez segíteni az Albát" na azt nem írta le... pont egy újságírónak kell mesélnem ezt??? áááh... :)
Előzmény: Törölt nick (4729)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4732
Bár örömteli, de erre csak azt tudom mondani, hogy nekem ne edzésen legyen profi egy légiós, hanem meccsen. Nincs igazam?
Emlékeztek pl. Lukjanec milyen profi volt a meccseken? Amikor jáchatott eleget.
Pedig gőzöm sincs, mennyit edzett.
Előzmény: Törölt nick (4718)
Redick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4731
Langyos. :-)
Előzmény: GordonGekko (4728)
Redick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4730

A probléma az volt, hogy Brown látványosan szenvedett az első négy meccsen.

6-8, Pakson nulla pont. Ekkor mondtuk, hogy kedves, aranyos meg minden, de le kell cserélni. Azóta hálistennek belejött, remélem folytatja is. Azt is tudom, hogy nem fog minden meccsen 27/12-őt dobni, de most már látom, hogy tud azt is, benne van a jó, ajobb teljesítmény. Ezért újra bízom benne.

Radovicsnál látszik a képzettség és a képesség is, de ez annyit ér, amennyi a meccsen kijön belőle. Ő is kifelé tart a 'görcsölésből', az ő teljesítménye is egyre javul, ezért ő is újra élvezi a bizalmat.

Két jobb meccs után csodálkoznék, ha a vezetők máris megszakítottak volna minden kapcsolatot a kiszemelt külföldiekkel, de egyenlőre nincs rájuk szükség, de azért ott vannak a "zsebben", ha mégis változtatni kell.

Ami örömteli, hogy úgy néz ki, hogy mind Braun, mind Radosevics elbírta a nyomást (elvégre az állásuk forgott/forog veszélyben) és képesek jobb teljesítményt nyújtani. 

Előzmény: GordonGekko (4720)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4728
gondolom ha Sharon Stone húga, akkor rokonságban van Flinstone Frédivel... ??
Előzmény: Redick (4723)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4727
gyerekek, egy teljes nap eltellik úgy hogy senki sem reagála le a hét hírét??? Dávid király hazatér. igaz csak jövőre, de azt nyilatkozta hogy akkor tuti...
Redick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4725

:-))

Pedig a legújabb szerzeményünket elvihetnétek. A neve: SZÖRNY!!!

Foglalkozása: Ütős hangszer.

Méretei: 90-60-90 marha nagy.

:-))

(Még Misibácsi csomagtartójában bízom, mert a Fabiába nem fér be.)

Előzmény: 13bodiferi (4724)
13bodiferi Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4724
Elnézést, tőlem szokatlan módon, komolyat írnék. Van még egy helyünk a kocsiban vasárnap. Ha esetleg valaki úgy gondolná, kérem jelezzen nekem. A számomat REDICK meg tudja adni. Ja, dobot, konfettit nem viszünk, mert nem vásárosok vagyunk!:))
Redick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4723

A testvére pedig Sharon Stone huga, aki férfi és ő kis hableány!

Na ki az??

Előzmény: GordonGekko (4721)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4722
valamelyik Fmhban mintha azt olvastam volna hogy egy svéd játékos is volt itt edzésen!!! nem a Theisz Imi hanem vmi Hendersson. tök fura lehet, mert a Henderschőn meg a HenderSSon nagyon hasonlítanak egymásra, mármint a neveik. állítólag a Henke Larssonnak is rokona!!!
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4721
Izraelben??? én úgy hallottam hogy Libanonban. vagy átigazolt? ez az a Sharon aki a kuvaitban is szövetségi kapitány volt mielőtt rendőrnek állt?
Előzmény: Törölt nick (4717)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4720
végre egy tiszta hang-

az utóbbi évek alibi-bajnokságai során elhangzott (pontosabban volt olyan vélemény) hogy a közönség egy jelentős része inkább nézne egy küzdős csapatot, ahol esetleg több magyar van, véletlen több saját nevelés, és akkor akár legyenek középmezőnyben is, nem kell a bajnoki cím, csak ne lélektelen zsoldosok bohóckodjanak itt. NA. most itt van a szerethető hajtós csapat, sok saját magyarral és teljesen jó helyen állunk a bajnokságban úgy, hogy még látványosan nincs kész a játékunk. mi a probléma uraim??????
Előzmény: Redick (4719)
Redick Creative Commons License 2007.11.16 0 0 4719

Ez nem feltétlenül van így. Kaposvári barátainknál két pontfosó is van, mégis úgy érzem, hogy nem teljes mértékben elégedettek az idei csapatukkal. :-))

(Nuber hiányzik nekik.)

Tavaly a Szolnok megmutatta, hogy átlagos játékosokkal is lehet nagyot robbantani, ha kialakul egy igazi csapat. Talán ez lesz idén álunk is. Ehhez persze kell az, hogy a szorgalmas, csapatember, stb. légiósaink tudjanak egy jó átlagot hozni, mert 6-8 ponttal hiába csapatember valaki, semmire sem megyünk vele.

Én továbbra is örülnék, ha ezzel a kerettel fejeznénk be a bajnokságot.

GordonGekko Creative Commons License 2007.11.15 0 0 4716
kellen igazolni két új légióst: Robi fiát, aki most olyan 18 lehet, meg Pável Szizovot.
pár éven belül jók lehetnek.
Guczi Creative Commons License 2007.11.15 0 0 4715

Én láttam a nyomtatott példányt!

Hernandez nevére azér elkerekedett a szemem, pedig addig nagy erőfeszítések árán tudtam nyitva tartani.

Biztos ő az új csodafegyver, akit Harry Potteresen láthatatlanná tévő köpeny alá dugtak, és onnan dobált. :D

Előzmény: Redick (4714)
Redick Creative Commons License 2007.11.15 0 0 4714
Annyit a védelmében elmondanék, hogy a nyomtatott példányt még nem láttam. Lehet, hogy ott helyesen szerepelnek ezek a nevek és nem ő hibázott az internetes újságban.
Előzmény: Törölt nick (4711)
Redick Creative Commons License 2007.11.15 0 0 4713
:-)
Előzmény: Törölt nick (4712)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!