Az olasz válogatottal mi a baja hazai sport tv-knek? Néha ugyan adják a meccsüket, de szerintem ha a spanyol, német , angol válogatott meccsek is közvetítik, akkor igazán megoldhatnák, hogy az olasz válogatott meccseit is közvetítésék. Vagy a közvetítési feltételekkel van probléma?
Állítólag 8x-os pénzt fizet, hogy mi lőjük a legkevesebb gólt az eb-n. Ekkora hülyeséget. És ha lövünk egy gólt, más egyet se (pl. északírek), így kiesünk, de a fogadás is elmegy, akkor mi értelme volt az egésznek? Vagy épp egy lőtt góllal továbbjutunk, mert az egy 1:0-s meccs, a másik meccs 0:0, és vereség nullára. Az 4 pont, egy lőtt góllal.
Törökök tényleg az eb-re tartalékolnak a gólokkal, ott fognak robbanni, és bizony kapni is fognak. Az ő meccsüket megéri nézni. A D-csoport ideális gólgazdag csoport lehet, szemben pl. a B-vel vagy F-fel. És gólt kell lőni, különben kiesel, mert harmadikként nem vagy benne a legjobb 4-ben.
Folytatódnak a (magyarázkodásra) felkészülési meccsek.
18:00 - Lengyelország-Litvánia
20:45 - Olaszország-Finnország
21:30 - Izland-Liechtenstein
Csoportellenfelünk, Izland még ma is játszik (8 nappal saját meccse előtt), ráadásul önbizalomnövelő könnyű ellenfél ellen. Most már tényleg kíváncsi leszek, lesz-e összefüggés a felkészülési meccsek eredményessége, és a végkimenetel között. Első körben próbálom csekkolni, ha van valahol ilyen, hogy a dánok, görögök 1992-ben, 2004-ben milyen felkészülési meccseket játszottak (és azok után a szurkolóik mit jósoltak)?
Ket borzalmasan gyenge valogatott. Semmi se utal hogy ket ev mulva otthon zuzzanak a VB n. Oroszok ki kijutnak de annyi. 2008 ban villantottak a 100% os Hollandokat elpakoltak. Hollandok csoportba szetvertek Olasz Francia Romaniat aztan mehettek haza.
Csak így tovább, norvégok, az általunk adott pofonból így kell felépülni, szeptembertől a vb-selejtező C-csoportjában lepjétek meg a cseheket, és pótselejtezzetek helyettük egy jót. (németek, északírek vannak még ott)
Mondtam, hogy svédek meccsén lesz 2-3 gól. :) Bár arra nem számítottam, hogy Velsz egyet se lő. Nem sokat érnek ezek az eredmények, inkább kezdődjön az eb, ott villogjanak a svédek.
máj. 20. DEBRECEN Magyarország-Elefántcsontpart (2 éve is májusban a dánok ellen Debrecenben játszottunk) (ha mínuszos a debreceni stadion fenntartása, ez a meccs kis bevételt hozott volna nekik)