Keresés

Részletes keresés

Bateman Creative Commons License 2013.11.30 0 0 4052

ez milyen sori?

Előzmény: Maitréja buddha (4051)
Maitréja buddha Creative Commons License 2013.11.30 0 0 4051

A Célszemély két rész alatt visszaugrott No1-nek.

Azon röhögtem végig, hogy NY hemzseg a szociopatáktól.

A HR kisfőnöke, az olyan kis szocio. Nincs sok szuperképessége.

Elias, ő azért odaver, de ő olyanmini Cézár, de végül is nem gerinctelen.

Reese,  a vasarcú szamuráj- terminátor. Most azért magára talált.

A csini, volt kormánykiller csaj, az annyira pszicho, hogy Hannibál lányává fogadná. Nekem ő a kedvencem.

De a show-t Root lopta, az a csaj massziv elmebeteg, a 10. rész legnagyobb poénja is az, mikor Show

odaadja neki a két pisztolyt :)

mindenki senkije Creative Commons License 2013.11.29 0 0 4050

Na az utolsó epizóddal azért bebaszta a kirakatot a Boardwalk Empire lagymatag negyedik évada is! Állelujah! Akkor így mégis várom az 5. évadot! Kár, hogy nem jövő héten jön, hát pont most indult volna be a sori!!! :)

jelenvalólét Creative Commons License 2013.11.28 0 0 4049

Nagyon köszönöm, kitisztítod nekem az egész befejezést.:))

Előzmény: sissoko (4048)
sissoko Creative Commons License 2013.11.28 0 0 4048

A híd

SPOILER ON!
A leleplezett nő volt Gertrude, Oliver felesége, aki Viktoria cégénél volt a kutatási részleg vezetője.

Ahogy én értelmeztem Oliver és a felesége együtt tervelték ki az egészet, de Oliver "csak" a nővére cégét akart sikeresebbé tenni, valamint azt elérni, hogy Viktoria neve a halála után is fennmaradjon. A meghiúsított repülőgépes incidens lett volna a befejezés Oliver szerint, de amikor Gertude rájött, hogy Oliver szerelmes a saját nővérébe, majd meg is ölte, új befejezést kreált, amiben Viktoriának meg kellett halnia.

Szerintem.

A tévedés jogát fenntartom. :)

SPOILER OFF!

Az uccsó két részt mindenesetre újranézem, hogy még inkább tisztázódjanak a dolgok.

Előzmény: jelenvalólét (4047)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.11.28 0 0 4047

A híd

SPOILER

Nekem még az sem világos, hogy az a nő, aki az utolsó részben derült ki, hogy halálos vírussal szurkálta a szőke nőt, az ki volt, csak nem mertem eddig megkérdezni, mert biztos triviális, csak én vagy 8-10 sorozatot nézek egyszerre és összemosódnak a karakterek a fejemben. Tehát nem tudom, hogy az utolsó részben leleplezett nő az kinek a kicsodája volt. Ha még ezt is megválaszolod, akkor örök hála. A részeket meg mindig törlöm a megnézésük után, így már visszanézni sem tudom.

SPOILER VÉGE

Előzmény: sissoko (4045)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.11.28 0 0 4046

Kösz az infókat, te jobban figyeltél sokkal, mint én!:)

Előzmény: sissoko (4045)
sissoko Creative Commons License 2013.11.28 0 0 4045

A híd

SPOILER ON!

Az első kérdésedre a rövid válaszom: passz! Még nem néztem újra a jelenetet, de elsőre nem volt ismerős a fickó hangja. Nekem mindvégig gyanús volt annak a lánynak az apja, akit lelőttek. Vele kezdődött az egész 2.évad (amikor filmezte a lányát és így rögzítette a hajót is...), plusz furcsa volt, amikor először nem akart szólni a rendőrségnek arról, hogy a lánya emlékszik arra, ki lőtt rá.

Ami Sagát illeti, nem kellett géniusznak lennie, hogy összekapcsolja Jens halálát Martinnal. Martin látszólag lerendezte magában a dolgot Jensszel, aztán amikor a felesége mégis kidobta, újra őt kezdte el okolni a történtekért.

Amikor Sagáék a hotelbe siettek, hogy elkülönítsék a fertőzött Viktoriát, Martint jó ideig nem tudták elérni, aki azt mondta, el kellett intéznie valami személyeset. Plusz, ha jól emlékszem, valami túladagolásról beszéltek, mint Jens halálának oka. Ezeket kapcsolta össze Saga, plusz Martin ugye könnyedén hozzáférhetett a bizonyítékraktárban a lefoglalt mérgekhez amiből egy üveg hiányzott is. Innen már nyert ügye volt, bár a kávés pohár megtalálása, amiben Martin bevitte Jensnek a mérget, erős túlzás volt, de ez kellett ahhoz, hogy minden kétséget kizáróan bizonyítható legyen Martin bűnössége.

Ez az egész ügy azért sántított, mert egyértelműen Martin lett volna az elsőszámú gyanúsított Jens halálának ügyében, korábban rendszeresen látogatta, és gondolom az aznapi látogatásának is maradt nyoma. Maximum bizonyítani nem tudták volna. 

Remélem lesz folytatás, persze kérdés, hogyan tovább? Ebből nehéz lesz Martint kimosdatni, nélküle meg nem lenne az igazi.

SPOILER OFF!

Előzmény: jelenvalólét (4040)
mindenki senkije Creative Commons License 2013.11.28 0 0 4044

hát, igen

Előzmény: nina_morgan (4043)
nina_morgan Creative Commons License 2013.11.28 0 0 4043

A második évad nem volt céltalan, ott benne volt a levegőben, hogy tartanak MAJD valamerre, nyilvánvaló volt a sz*rok a farmra elhagyása. Itt viszont olyan érzése van az embernek, hogy mi a tököm lesz itt még? Maradnak a börtönben=dögunalom, mert a hierachiás megoldások egy idő után kifulladnak. Ha elindulnak, akkor meg megint menetelés lesz, amit már láttunk. Szóval merre innen? (Nem, nem képregényeztem, fogalmam sincs, mi a sztori).

Előzmény: mindenki senkije (4035)
nina_morgan Creative Commons License 2013.11.28 0 0 4042

13 vagy 16, a lényegen nem változtat, - (de köszi az infót :))

Előzmény: Aragorn83 (4038)
mindenki senkije Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4041

a 4. évad első része óta várunk "valami durvára"

hát, nem tudom...

Előzmény: Aragorn83 (4039)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4040

A híd

A teljes évad után a 10. rész végére a következő kérdéseim maradtak:

SPOILER

Ki lőtte le a nőt, aki meg akarta mérgezni a konferenciát, amikor a videóra beszélt?

Honnan jött rá Saga és mi a bizonyíték, hogy a dán nyomozó ölte meg a fia gyilkosát?

SPOILER VÉGE

Biztos nem figyeltem eléggé, de annyi sorozatot nézek.

Aragorn83 Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4039

A világméretű járvánnyal és annak következményeivel a 2015-ben esédekes spin-offban foglalkoznak majd valószínűsíthetően.

A kormányzós szálat a 3. évadban kellett volna lezárniuk a börtön lerohanásával. A képregényt ismerők (köztük én is) ezt várták a 3. évadzáróban. De elodázták mostanra. Jövőhéten elvileg valami durvának kell jönnie, ha lehet hinni az előzetesnek.

Aragorn83 Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4038

16 részből áll az évad. A felénél lesz szünet (jövőhéttől) úgy 2,5-3 hónapig. Utána jön a másik nyolc rész.

Előzmény: nina_morgan (4031)
Bateman Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4037

reménykedtem benne. de elszállt minden remény.

mindenki senkije Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4036

viszont így lassan elkezdhetem a SOA-t! :)

mindenki senkije Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4035

the walking dead:

ma megállapítottam, h ennek a sorozatnak CSAK az első évada volt jó

a második teljes kudarc, az epizódok 90 százaláka kukás

a harmadik, amit ezek után nem is tudom, h miért néztem, egészen OK lett, néha már karcolta az első évad színvonalát, de nem érte el azt, a Governor részeket rohadtul untam, meg h ott is minimum 6 részen keresztül csak "we're going to war"-ozgatott rick

a negyediktől ezek után elvártam volna, h minimum ott folytassa, de az első epizódot követő hurrá-hangulathoz (új alkotóbrigád, új irány stb) már egyből képtelen voltam csatlakozni, a százcsillió USA néző ügy előtt is teljesen értetlenül álltam

aztán látom, szépen-lassan a többi néző is kijózanodik

ez az évad ugyanolyan ROSSZ, mint a második volt!

gyakorlatilag ezek mind töltelékepizódok!

ez a sorozat sehova sem tart MÁR HÁROM ÉVAD ÓTA!

ki kell mondjam: az első hat részt volt érdemes megnézni csak, és az már évekkel ezelőtt volt!

ami egy darabig az erénye volt (az extrém helyzethez való alkalmazkodás megannyi aspektusa), az több tucatnyi UGYANEZT a témát bontogató epizód után már csak paródiának tűnik

ez a governor ügy különösen kínos, a készítők trailerekkel hirdették, hogy visszatér, meg hűűű, meg haaa, miközben a nézők nagy része nem érti, hogy mit keresett egyáltalán ebben a sorozatban egy ilyen ellenszenves színés és béna karakter? és akkor a negyedik évad is róla fog szólni??? pfff...

mindegy, 3 lépés hátra, laptopozás mellett fogom nézni fél szemmel, "háttérmozizás", a második évaddal is így tettem és várom, h hátha végre újra lesz szó a világméretű fertőzés kérdéseiről stb

mérges vagyok, mert a boardwalk empire aktuális évada sem teljesítette az elvárásokat, de annak legalább már vége is van

nina_morgan Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4034

Majd meglátjuk... de tény és való, hogy az első rész nem fogott meg túlzottan, modoros, mint a fene. 

Előzmény: sissoko (4032)
sissoko Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4033

Broen - évadzáró

Remek befejezés volt, Saga kőkemény! Remélem lesz folytatás, úgy hallottam jó esély van rá.

sissoko Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4032

Following? Szerintem ne pazarold rá az időd. Én asszem az 5-6.rész körül kaszáltam.

nina_morgan Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4031

Azt hittem, már rég abbahagytad, ezen két csodás rész után ;D

Fogalmam sincs, MIÉRT kellett elpazarolni két egész részt erre az egyébként tíz percben bemutatható témára, de marha idegesítő két rész volt. Egy olyan sorozatnál, ahol 13 részből áll az évad, ilyen luxust nem engedhetnének meg maguknak. 

Tökmás: ma kezdem a The Following-et.

Előzmény: Bateman (4028)
pozsoka Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4030

Magic city: hangulatos volt, Danny Huston pedig ördögi 8/10.

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4029

Még mindig a börtönben b.szakodnak? Hát, lehet, hogy én neki sem állok a 4.évadnak...

Előzmény: Bateman (4028)
Bateman Creative Commons License 2013.11.27 0 0 4028

TWD 06-07 - értjük, értük, értjük!!! az ember, embernek farkasa marad mindig. zombi holokauszt ide meg oda, de miért kell ezt szájbarágni? miért kell ezt a gigantikusan antipatikus, tenyérbemászó embert visszahozni, hogy rajta keresztül demonstrálják újfennt, hogy mekkora geci is tud lenni az ember a másik emberrel? ez a két rész ékes bizonyítéka a teljes ötlettelenségnek, amit a második évadban is szemet kiverően bizonyítottak. ha a következő részben nem rakják hidegre a félszeműt és nem takarodnak ki a börtönből, akkor én kaszát adok részemről ennek a sorinak. pedig micsoda potenciál van még mindig benne!

sissoko Creative Commons License 2013.11.26 0 0 4027

The Mentalist

SPOILER ON

Red John halott!

Jaj, ez még annál is szarabb volt, mint amire számítottam. Most komolyan? Évadokon át építgetik a karaktert, és a végén kiszúrják a szemünket egy mezei seriffel? Aki hívja a 911-et és könyörög az életéért? Jane előbb nekivág egy galambot(!), majd megfojtja a spéci két ujjas technikájával... Tudom hülyeség, de én még mindig reménykedek, hogy nem ezzel zárják le az egészet.

SPOILER OFF

Biga Cubensis Creative Commons License 2013.11.26 0 0 4026
nina_morgan Creative Commons License 2013.11.26 0 0 4025

Tiszta Voldemort azzal a kopasz fejével, egyébként tényleg egyre jobb a Homeland; én azok közé tartozom, akiknek a második évad is tetszett, és a Dana-vonal sem irritál egetrengetően (de a család -storyline azért nem hiányzik). 

Előzmény: jelenvalólét (4024)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.11.26 0 0 4024

Damian Lewis megint oltárit alakított, jól lesoványították erre az epizódra.

Előzmény: sissoko (4023)
sissoko Creative Commons License 2013.11.25 0 0 4023

TWD: rühellem ezt a governort... a karaktert is, de a színészt még jobban.

Homeland: egyre jobb, bár SPOILER ON: nem értem, hogy adják be az irániaknak, hogy Brody volt a merénylő... SPOILER OFF

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!