Pistike óvónénije kérdezgeti a gyerekeket: mi az apukátok foglalkozása? Asztalos, vízvezeték-szerelő, tűzoltó, orvos, az összes szokásos válasz elhangzik. Pistike kivételesen csöndben ücsörög, ezért őt is megkérdezi: - Hát a te apád mivel foglalkozik? Az apukám egy egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzi férfiak előtt táncol, és néha amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és leszopja őket meg seggbe is rakják. Az óvónő elkapja Pistikét és a folyosóra viszi: Apukád komolyan ebből tartja el a családot? - Nem, igazából az Újpestben focizik, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom mindenki előtt.
Huhh ma reggel kicsit beszartam. Pont úgy nézett ki a nagyujjam, mint mikor pár éve eltörtem. Kb akkorára dagadt, mint szücsi nyaka, és olyan lila lett az egész mint bunda kitűzője... De jegeltem meg pihentettem és mostmár kezd visszamenni babarózsaszínba és az alap hurka méretűre, meg már mozgatni is bírom nagyjából fájdalommentesen =)