Azé a Welléren kívül vannak mások is.... ez csak egy olyan hevenyészett példa wolt a teljesség igénye nélkül. Vagy arra akartál utalni, hogy a M.L. = Unitra?
Jó de nem mindegy, hogy valaki ott alszik-e, reggelizik-e. Meg fogalmam sincs a fizetőképes piakeresletről, hogy mit kéne biztosítani az ellátmányba. Úgy gondoltam ennek így kb működőképesnek kell lennie, sokat nem tévedhetek.
Lesznek olyanok is akik csak beesnek, vagy esznek - vagy nem, de biztosan isznak valamit. Velük is kell valamit kezdeni.
Pl te, mi? ))) Xerintem sem az, csak még nem tanáltam nála jobbatt öxxességében. Ugy mint, erö,dinamika,finomság,teltség,sztereo kép,szinpadiasság,ectrectr.... Aszt az sem egy utolso xempont,h nix oan hangfal, amit ne hajtana meg. Mámint a lötáwolon belüli, megfizethetö kategoriákbol. He?)))
A költségekbe nem kötelező beszállni, önkéntes. Ha nem eszel nem fizetsz :)
Az előzetes kalkulációim szerint a meleg vacsi 500, a reggeli 300. Ma még úgy tünik ezt tudom tartani. Kv-ért, piáért külön kell fizetni, amennyiért vettem. Fogalmam sincs hogy fogjuk elszámolni. Piából záros ellátmány lesz, azzal egészül ki amit hoztok. Eddig Evora igért bort, Discus pálesz, jómagam is viszek bort, páleszt. Sörből egy rekesz nemtudommit viszek le.
A szállás 1000 Ft/fő/éj + 275 Ft a mosatás ha nem hozol ágyneműt (lepedő, párnahuzat).
Dehogyisnem hallod.Ezeken a nyitott vackokon úgy átjön a külső zaj mintha rajtad sem lennének. Még jó, hogy a Zasszony ezt nem tudja. De el ne mondjátok neki! Így legalább addig nem beszél :)
Elöre is köszönöm ha elhozod a HD 600-ast. Amióta megvan a Beyer azóta nem tudom eldönteni nem-e a HD600-ast ....is :) Az erősítőt se bánnám ha nem nagy teher. Végül is valami alapján el kell dönteni kuka-e az enyém vagy sem.
Tudom láttam a gépállatot , de ennek a méretei mindent felült múlnak öxeségében , sok bizbasz köll hozzá. Nem hixem , hogy örülné ha egész úton a fejednek ütközne a dipol doboz sarka :))
Cetes paprikát viszek én is a jobbik fajtából. Pálesz is lessz, 3 liter mézes kecskeméti barack. Lehet szavazni, hogy menjen a közösbe, vagy 1,5l legyen az elsődíj a CDjáccók és a DAC-ok vrsenyén. AKG füles nekem is van, viszem, hogy kitaláljam, érdemes-e hozzá erőlködőt csinálni.
ezazzz!!! politúr....vazze! ez a legjobb a te mesterségedben, nem kell kortyolni, mégis csak összeszippant az ember dörzsölgetés közben annyi szeszeket, hogy vigyorog mint a vadalma... :DDDD
Az ató függ öreg Fű mester mennyire ér rá . Akkor kérdezd meg ZB-t mennyivel szól jobban Szilárd doboza ? Mellesleg én politúroztam le az övét is mert viharban vót vele nagyon :))
Hamá ekkora felhajtás hozzá valami elktronikát is hozzá :)
Veled kapcsolaban még erősen érdekel a kétutas ládád. Sejtésem szerint van egy ugyanolyan hangszóró szettem, ami nekem nemigazán jött össze. ZK még az Auditóriumban dolgozott mikor hozzásegített a szetthez (az unokatesóm), de nekem valahogy nem igazán jött össze. Csináltam hozzá pedig több ládát is, de valahogy az alja nem lett az igazi. Most a pincében vár jobb sorsra. Te pedig úgy emlékszem a beírásaidból használod, és meg is vagy elégedve vele.
Ha rája ér az barátom akkor lehet , mert köll ehez egy kocsi mert nem hixem , hogy Bigiék örülnének ha bedobnék a kocsijába két két 61*85-ös lapot a hátsőülésre a két hangelxorót , meg a hozája való grafót amik nem kicsik. :))