Keresés

Részletes keresés

pgyafi Creative Commons License 2014.11.22 0 0 967

KártyaŐr szolgáltatás. Ez alapban jár. Lehet nem kértétek vagy nem lett megadva mobilszám vagy nem aktiválták vagy egyéb.

sms szolgáltatások

http://erstebank.hu/hu/maganszemelyek/elektronikus-szolgaltatasok/sms-szolgaltatasok

Előzmény: wolfocska (966)
wolfocska Creative Commons License 2014.11.21 0 0 966

Nem küld sms-t a kártyával való fizetéskor. Ezt külön kell kérni? Uj vagyok!

gyb78 Creative Commons License 2014.11.20 0 0 965

Szerintetek ezt érdemes jelezni a PSZAF-nél egyoldalú  szerződésmódosítás címén?

Azzal teljesen egyet értek, hogy aki "mostantól" lesz új Joker ügyfél, annak már csak 250.000 Ft-os összegig adnak visszatérítést.

Ám a régi ügyfelekkel szemben- akik a teljes hitelkeretre szerződtek- nem fer.

Én személy szerint megraklamáltam, egy knóonkrét visszatérítés hibás számolásával egyetemben, de a panaszom erre vonatkozó részére nem is reagáltak. Még akkor sem, mikor a válaszlevelük megérkezte után, írásban válaszoltam és kérdeztem rá még 1x a témára.

Nagyon bosszantó!

Előzmény: További magyar hang (958)
jan12345 Creative Commons License 2014.11.09 0 0 964

Arra figyelj, hogy a számlakivonat letöltésnél, az időszak kiválasztásánál a kezdő és a vég dátum foglalja magába a számlakivonat teljes időszakát, azaz ha a szeptemberi kivonatot akarod letölteni, akkor a kezdődátum  szeptember 1 vagy korábbi, a végső dátum szeptember 30 vagy későbbi legyen. 

Előzmény: bankvilági idegenvezető (963)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2014.11.08 0 0 963

Valami nem kóser,mondjuk látom elég nagy a fejetlenség,10 felhasználó ismerősöm közül 9 nem tudta meglépni,egy ember viszont tudott 09.havi kivonatot nyomtatni.

Szóval furi.....

Előzmény: sa52 (962)
sa52 Creative Commons License 2014.11.08 0 0 962

Az elektronikus kivonatoknál kivonat letöltése nyomtatása menüpont alatt elérhető, szépséghibája, hogy csak 2014. február hónapjáig jeleníti meg a kivonatokat, utána nem.

http://www.erstebank.hu/static/internet/download/netbank_felhasznaloi_kezikonyv_20140808.pdf

Előzmény: bankvilági idegenvezető (961)
bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2014.11.08 0 0 961

Tud-e valaki segíteni.

Erste netbank. Kivétel nélkül minden banknak a netbankjából könnyedén tudtam nyomtatni teljes havi bankszámlakivonatot  (nem forgalmi kimutatás stb..) hanem a hagyományos bankszámla kivonat.

Erste kifogott rajtam,valaki letudná írni lépésről lépésre,hogyan juthatok eme csemegéhez? :)

Köszi.

Spandau11 Creative Commons License 2014.11.07 -2 0 960

Szerintem itt valakinek megint nagyon messze elgurult a gyógyszere.

A Netbank belépési szándékomkor ez fogad:

Lakossági NetBank leállás!

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Erste Bank számítástechnikai rendszerein karbantartási munkálatokat hajt végre:

2014.10.03-án (pénteken) 22:00-tól 23:00-ig a Lakossági NetBank nem lesz elérhető.

Az okozott kellemetlenségért szíves megértésüket kérjük!

kano27 Creative Commons License 2014.11.05 0 0 959

Sziasztok!

Ez érinthet minket is (PayWave - Joker)?

Biztonsági hiba az érintéssel működő bankkártyákban

Ellopható a kártyáról a pénz, mert a Visa rendszere néha kihagyja a PIN kód kérését. Tovább »

forrás: Index.hu

További magyar hang Creative Commons License 2014.10.27 0 0 958

És? Akkor sem a teljes ügyfélkört kellene büntetni ilyen miatt, hanem a bank éljen az egyoldalú felmondás jogával, és köszönjön el az ilyen ügyféltől. A számlatörténetből biztosan látható volt a kirívóan sok "össze-vissza" vásárlás, ami alapján lehetett arra következtetni, hogy ott valami simlisség történik. (Pl. havi 6 villanyszámla befizetése OTP automatán és társai)

Ez szerintem nem több, mint valami kezdeti kihátrálás a hitelkártya mögül és valami kombinált termék felé terelés lesz. (Lásd Raiffeisen, ahol nincsen már Oxygen hitelkártya, de van "Sokoldalú okoskártya")

Előzmény: Manyi55 (956)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.27 0 0 957

hátha valaki már járt előttem ebben a cipőben,a wizzaires hitelkártyával,pontosabban a hozzá kapott ajándék pontok beváltásával van problémám,nem sikerül a foglalásnál a 20000ft.-os kupont és a 10000 beváltott pontot egyszerre felhasználni,vagy az egyiket vagy a másikat fogadja el és utána a többit kártyával lehetne csak fizetni,megoldás?

Manyi55 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 956

Nem szívesen mesélném el miket hallottam - de bizony elég meredek történeteket az összes ismerős részére végrehajtott vásárlásokról melynek ellenértékét kp beszedte az illető, és nem egy hónapban hanem egész évben. Az ilyenek azért szerintem előbb-utóbb szemet szúrnak a banknak is.

Előzmény: gyb78 (955)
gyb78 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 955

"Azt gondolom, voltak akik visszaéltek a lehetőséggel és nyerészkedési céllal is vásároltak. Azért havi tízezret " keresni" azon amit amúgy is elköltenél, elég jó dolog."

Nem gondolom h nyerészkedés lenne az ügyfelek részéről. A banknak is az az érdeke, hogy minél többet költsél adott hónapban. Egyrészt így ő is több visszatérítést fog kapni a tranzakció elszámolását végző társ bankoktól, másrészt arra hajt h annyit költs amennyit nem tudsz egyben határidőre visszafizetni, így felszámolhatja a büntető kamatot, amin ugyan csak nagyon szépen keres.

Hidd el nem jótékonykodásból adták vissza eddig sem, csak kevesebbet kerestek a történeten.

Előzmény: Manyi55 (952)
ac07 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 954

Nézd meg a teljesítési rendet, mert a napon belüli átutalás bevezetésekor ezek módosultak. Részben kedvezőbbre, hiszen, ha du. 4-ig utalsz, akkor az még aznap a kedvezményezett számláján lesz, viszont 4 után már csak másnapra fogadja be a megbízást (nemcsak az Erste, hanem gyakorlatilag az összes bank).

Előzmény: freyya (946)
netnet11 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 953

sajnos 250 lesz az uj "limit" 

http://www.erstebank.hu/static/internet/download/joker_hk_reszveteli_20140919.pdf

kb 2500 - 3000 ft / ho -ban maximalizalja a visszaterites merteket. Anno en a rafi gold hitelkartya es a joker kozul valasztottam a jokert, ugy nez ki rosszul dontottem.

Előzmény: Manyi55 (952)
Manyi55 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 952

Kaptunk, de legnagyobb bánatomra ez engem nem érint. 250et se költhetek el havonta jokerről, mert nem lenne meg rá a fedezet akkor meg többe kerülne a leves mint a hús. Azt gondolom, voltak akik visszaéltek a lehetőséggel és nyerészkedési céllal is vásároltak. Azért havi tízezret " keresni" azon amit amúgy is elköltenél, elég jó dolog. Persze, ha lenne olyan bank amelyik nagyobb százalékot térít vissza az engem is érdekelne. Addig szeretem a jokert ! :)

Előzmény: gyb78 (951)
gyb78 Creative Commons License 2014.09.22 0 0 951

Ti is kaptatok a szeptemberi hitelkártya (Joker) kivonat mellé egy levelet, hogy október 11-től már "csak" 250.000 Ft-nyi költésig fizetnek bármi nemű visszatérítést? Hiába van 4-500e-s hitelkereted, akkor is max 10.000 Ft-t ad.

Szerintem ez nagyon inkorrekt, hisz idáig is annak adta vissza egy részét, amit ő is beszed(ett) a tranzakciókért a társbankoktól.  Így 250e felett a teljes haszon ottmarad..

Lassan lehet körbe nézni, mit kínálnak az aktuális versenytársak a piacon.

ntaicn Creative Commons License 2014.09.20 0 0 950

Erstenél jómagam is voltam ügyfél, anno szemeszter számlám volt, amely később diákszámlaként futott, mikor már betöltöttem a 26-ot, megszüntettem, sokkal jobb ajánlatok is vannak a piacon, pl CIB Online és Gránit Bank, ez utóbbinál már 2 éve vagyok ügyfél, maximálisan meg vagyok elégedve vele.

freyya Creative Commons License 2014.09.19 0 0 949

Bingó! Eddig fel sem tűnt, hogy ilyen is van. Köszi! :)

Előzmény: MightyRASF (948)
MightyRASF Creative Commons License 2014.09.19 0 0 948

Függő tételek között kerested már?

Előzmény: freyya (945)
FOMA Creative Commons License 2014.09.19 0 0 947

"Ha egy benzinkút pl csak 3 naponta küldi be, akkor addig nincs nevesítve a tranzakció, max a zárolásoknál látni. "

Az volt vele a bajom, hogy sem a zárolásoknál nem látszott, de még az igénybe vehető összeget sem csökkentette három napig. Ilyen előtte soha nem volt. Biztosan voltak gondok a rendszerrel, mert előző hónapban tömegesen elcsúsztak a visszatérítéssel, ebben a hónapban pedig a zárással. Azóta úgy tűnik, helyre állt a rend.

Előzmény: johevi (944)
freyya Creative Commons License 2014.09.19 0 0 946

Egyáltalán meddig van a netbankban "munkanap"? Máskor 6 óra körüli utalás is lazán teljesült azonnal, most meg csak 4 óra van, és már a következő banki napra teszi.

freyya Creative Commons License 2014.09.19 0 0 945

Ha netbankban utaltam, és azt írta ki, hogy az utalás a következő banki napon teljesül, akkor az normális, hogy most semmi nyoma nincs a netbankban az utalásnak? Nincs zárolva az összeg, nincs ott a legújabb tranzakciók között, mintha nem is csináltam volna semmit. 

johevi Creative Commons License 2014.09.18 0 0 944

Pedig jót írt. A terhelés akkor jelenik meg, ha a cég, ahol a kártyát használtad beküldi a tranzakciót. Ha aznap küldi be, akkor aznap jelenik meg, pl a Netbankban is. Ha egy benzinkút pl csak 3 naponta küldi be, akkor addig nincs nevesítve a tranzakció, max a zárolásoknál látni. 

Előzmény: FOMA (931)
ac07 Creative Commons License 2014.09.12 0 0 943

Ők ebben pedig nem rosszak...

Előzmény: FOMA (942)
FOMA Creative Commons License 2014.09.11 0 0 942

OTP

Előzmény: ac07 (941)
ac07 Creative Commons License 2014.09.11 0 0 941

Attól is függ az átfutási idő, hogy a MÁV elfogadói hálózatát melyik társaság üzemelteti.

Előzmény: Manyi55 (940)
Manyi55 Creative Commons License 2014.09.11 0 0 940

személyes volt, beballagós, szájbarágós, több tételes.....Nemzetközi.

Előzmény: FOMA (939)
FOMA Creative Commons License 2014.09.11 0 0 939

A MÁV-START-os internetes jegyvásárlás amúgy is a "lassúak" közé tartozik.

Előzmény: Manyi55 (938)
Manyi55 Creative Commons License 2014.09.11 0 0 938

No igen, én is cseppet kíváncsi lennék, hogy a 9.-i Máv-os vásárlásom mikor fog megjelenni, nem lenne mindegy hogy még szeptemberben vagy csak majd októberben. Eddig zároltként szerepel.

Előzmény: FOMA (937)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!