Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Istvan21074 Creative Commons License 2012.06.01 0 0 1854

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék.Pár hete a jobb első ajtóban valam elkzedett pattogni.Fékezéskor, gázadáskor, rossz úton csinálja, szörnyen idegesít.

Ha kinyyitom az ajtót akkor semmi.

Olyan mintha tekredne a karosszéria, de ez azért nem valószínű.

LEvettem már a kárpítot is, de semmit nem fedeztem benne fel.

Ötlet?

Köszi!

Fészi Creative Commons License 2012.06.01 0 0 1853

Sziasztok!

Egy olyan problémával küzködök, hogy a digitklíma bal oldalt csak hideg klímás levegőt fúj, a jobb oldalon meg csak forrót, akár hogy állítom kb fél éve ezt csinálja, persze télen klíma nélkül. Ötlet?

Másik problémám, hogy lemerült a távirányítóm amióta nálam van most először, aztán elemcsere óta folyamatosan lemeríti magát pár hét után, valaki találkozott már ilyen hibával?

Amúgy az 2001-es 2.4jtd a gépsárkány 2007 óta van nálam.

üdv

Fészi

Kovi74 Creative Commons License 2012.06.01 0 0 1852

Szóval végrehajtottam azt amint írtál. Nekem, nem változott semmit.

A bal első ablak automata, le is, fel is. A jobb első automata le, de fel már, csak ha folyamatosan nyomom.

A hátsók mind a kettő automata le, felfele végig nyomva kell tartanom.

És nem megy fel semelyik ablak, ha kiszállok az autóból, és lezárom. Ha nyomva tartom a riasztó gombot, akkor csak a belső szenzorokat kapcsolja ki. Ha a zárban elfordítva tartom a kulcsot, akkor sem csinál semmit.

Valószínű, hogy nincs komfort modulom. Bár nem tudom, hogyha lenne is, hogy hol keressem.

Esetleg tudja valaki?

Előzmény: fil (1811)
sivavira Creative Commons License 2012.05.31 0 0 1851

Üdv minden lybrásnak!

3 hete vettem egy kombi 1.9 JTD-t. Hosszas nézelődés után jutottam vissza a Lanciához (előtte egy Ypsilonom volt). Szerintem jelenleg messze a legjobb ár-érték arányú családi autó a piacon. Persze próbáltak lebeszélni róla (német autót vegyek!), sikertelenül. Egyelőre tart a szerelem, remélem sokáig.

Hálás lennék, ha nekem is elküldenétek a magyar nyelvű leírást ide:

csapapp@gmail.com

jacko30 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 1850

Helló!

Hétvégén végre én is Lybra tulajdonos leszek. :)

Eltudnád nekem is küldeni a magyar nyelvű leírást?

Email: robi.17@freemail.hu

Előre is köszönöm!

Előzmény: Törölt nick (1848)
Kisg2 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 1849

Hello!

Megkaptam, köszönöm szépen! Lesz mit olvasgatni! :) Nagyon rendes tőled, hogy szántál rám időt és átküldted! Hálám üldözni fog!

Köszönöm mégegyszer!

Üdv: Kisg

Előzmény: Törölt nick (1848)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.30 0 0 1848

Üdv!

Írtam mail-t!

Balu

Előzmény: Kisg2 (1847)
Kisg2 Creative Commons License 2012.05.29 0 0 1847

Sziasztok!

Múlt hét vége óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy Lybrának. Ez az autó olyan sokat tud, hogy magamtól alig jövök rá a dolgokra.

Nem tudtok egy linket, hogy honnan lehetne letölteni magyar nyelvű kezelési útmutatót hozzá? Vagy esetleg ha valakinek meglenne gépen, nem tudná elküldeni nekem? Az email-em: kisg2@freemail.hu.

Előre is köszönöm a segítséget!

Lacee83 Creative Commons License 2012.05.27 0 0 1846

Gondolom azért nem engedi lezárni mert valamelyik ajtónál gond van a zárral,(akd vagy ilyesmi) nekem télen ilyen mikor belefagy a víz. Talán egy zárolajozó segít....

Előzmény: Gibovai (1844)
Pepi 517 Creative Commons License 2012.05.23 0 0 1845

Sziasztok! téves vásárlás miatt volna egy felesleges ablaktörlő szerk+motór,ellehet csere berélni,gyerek ülésre,3-éves lányka biciglire,üdvPepi.

Gibovai Creative Commons License 2012.05.23 0 0 1844

Sziasztok!

Kezdem azzal, hogy egy gyors válaszért örökre hálás lennék! :-)

Ma reggelre szeretett Lybra-m kissé megbolondult..

Egyszerűen nem tudom lezárni a kocsit. Próbáltam már a központi zárat is vezérlő riasztóval lekapcsolni + simán csak a központi zárral. Sőt.. már csak a kulccsal mechanikusan is + plusz már az akksi sarut is leemeltem pár másodpercre, hátha segít. Viszont mindig visszaold és csipog egyet. (Mikor a kulccsal próbálom, akkor egyszerűen visszafordítja a kulcsot..)

Ma reggeltől menet közben, folymatosan azt mutatta, mintha vagy a bal hátsó-, vagy a jobb hátsó ajtó nyitva lenne. Vagy egyszerre mind a kettő.

Folymatosan váltogatta menet közben, kanyarról-kanyarra. Holott többször is megnéztem és fizikailag, szerintem rendesen be vannak csukva. Az érdekes az ebben, hogy ma reggelig ilyen problémát egyszer sem mutatott.

Az igazsághoz tartozik, hogy kb. 2 hónapja, hátul nekem jöttek a csomagtartó zárját megnyomva (SW) és azóta nagyon nehezen csukódik a csomagtartó ajtaja. (Úgy kell erősen becsapni, hogy záródjon.)

LEhet, hogy a sok csapkodástól ott ment tönkre az érzékelő? De akkor miért nem azt mutatja?

Vagy esetleg a lemerülő(?) akksi miatt bolondulna meg? Vagy kiégett a biztosíték?

Valami kontakt hiba lehet, talán, mert, ahogy mondtam, menet közben egyszer egyik-, másszor másik ajtót jelezte nyitva, vagy egyszerre mind a kettőt.

Jó lenne még ma megoldást találni, mert az utcán parkolok és bár ez nem egy olyan típus, amit sokan "megkívánnának" - mivel már loptak el autómat, amin emiatt sokat buktam - eléggé féltem. 

Köszi a segítséget előre is!!

Lybra-145 Creative Commons License 2012.05.22 0 0 1843

Sziasztok!

Tudom, elég kevesen vannak ,,Lybrások" ezért először itt írom: 1,9 JTD Lybrám - másfél éve napi 150 km-t tett (tesz) meg problémamentesen, szokásos Lybraextrákon kívül tempomattal és bőrülésekkel (nem alcantara) megfelelő ajánlat esetén (nem mindenáron) eladó.

Ja még egyéb info: SW, most vizsgázott, egy-két esztétikai hiba van rajta. Bővebben : airing@freemail.hu   

Előzmény: mario_g (1842)
mario_g Creative Commons License 2012.05.22 0 0 1842

Köszi.

Írdd meg a számodat erre az emailre, aztán majd rádcsörgök.

mariog187@gmail.com

Előzmény: Csabiika830802 (1841)
Csabiika830802 Creative Commons License 2012.05.21 0 0 1841

Persze, ezért is jelentkeztem. Össze egyezteünk egy időpontot és megoldjuk.

Előzmény: mario_g (1840)
mario_g Creative Commons License 2012.05.21 0 0 1840

Remek. Ha megengednéd, hogy kipróbáljuk az én CD táramat az autódba, sokkal előrébb lennék.

Előzmény: Csabiika830802 (1839)
Csabiika830802 Creative Commons License 2012.05.20 0 0 1839

Szia mario g!

Nekem konkrétan Szegeden van egy Lybrám, ami CD-táras. Én CD tárral vettem az autót de érzésem szerint nem így jött ki a gyárból. Valaki utólag szerelte bele. Eddig működik nekem rendesen.

Előzmény: mario_g (1837)
fil Creative Commons License 2012.05.17 0 0 1838

Én a kábelre jobban gyanakodnék...

A másik dolgon meg majd még gondolkodok.

Előzmény: mario_g (1837)
mario_g Creative Commons License 2012.05.17 0 0 1837

Ha esetleg eladnád érdekelne. :)

Jelenleg ott tart a dolog, hogy elkészült a hiányzó kábelrész, de nem működik a CD-tár. Sőt, ha rádugom, akkor a rádiót be sem lehet kapcsolni. Ha lehúzom, akkor egyből szól a rádió.

Vagy a CD-tár a rossz, vagy a kábel.

Van esetleg Szeged környékén valaki, akinek CD-táras Lybrája van?

Előzmény: fil (1836)
fil Creative Commons License 2012.05.16 0 0 1836

Ez bizony így van. A CD nem mozgó járműbe való. Az MP3 lejátszók sokkal inkább megfelelnek ennek a célnak.

Mondjuk nekem a Loudlinkért is felesleges volt karmolnom magam ,mert mióta megvan alig használtam. 

A napi rövid utakon inkább rádió szól :/

Előzmény: Guzzista (1835)
Guzzista Creative Commons License 2012.05.14 0 0 1835

Szerintem pedig előbb-utóbb elfogsz jutni arra a pontra, hogy kidobod az akadozó CD-tárat az autódból és beruházol egy jobb megoldásra. Én alaposan körbejártam a témát, majd fél évig variáltam, míg a Loudlinket választottam és nem bántam meg. Ha visszakeresel a fórumban a kb. egy évvel ezelőtti beírásokhoz akkor olvashatod is az akkori hozzászólásokat. 

Előzmény: mario_g (1834)
mario_g Creative Commons License 2012.05.14 0 0 1834

Kétségtelen, hogy ez a legjobb megoldás, csak nem akartam ennyi pénzt rászánni.

Előzmény: fil (1833)
fil Creative Commons License 2012.05.14 0 0 1833

Akkor ezért hiányzik a kábel egy része.

Én végül is azt a megoldást választottam ,hogy vettel egy Loudlink-et és az ahhoz való ICS-Loundlink kábelt. A cuccot meg betettem a kesztyűtartóba.

Előzmény: mario_g (1832)
mario_g Creative Commons License 2012.05.14 0 0 1832

Nem, nem volt az enyémben sem. Úgy vettem külön, használtan.

Előzmény: fil (1831)
fil Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1831

Neked van CD tárad és mégse megy végig a kábel? Ez fura.

Előzmény: mario_g (1829)
Guzzista Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1830

06 20 915 5019. Ezen a számon eléred Arnoldot akinek van ilyen kábele. Ha jelzed a megfelelő hosszúságot akkor olyant készít.  

Előzmény: mario_g (1829)
mario_g Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1829

Igazad van, meglett. Bár alaposan el volt dugva. Most már csak a kábel hiányzó részét kell elkészíteni.

Előzmény: Guzzista (1828)
Guzzista Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1828

A kábelt a biztosíték panel mögött keresd. Ott lesz az valahol egy kábelköteghez fogatva. Ha az ülésnél megvan akkor biztosan megtalálod.

Előzmény: mario_g (1827)
mario_g Creative Commons License 2012.05.12 0 0 1827

Közben megtaláltam egy korábbi hozzászólásodat. Gondolom ez a vége annak a kábelnek ami a Cd-tártól jön.

Ez egy darabban van, vagy van esetleg toldás valahol benne? Azért kérdezem, mert a kábel vége ott van a csomagtartóban, de ilyen csatlakozót viszont nem találtam a biztosítékok között. A sofőr ülésig tudtam visszakövetni a kábelt.

Előzmény: fil (1093)
fil Creative Commons License 2012.05.11 0 0 1826

A kábel két részből áll. Az első - hosszabb szakasz - a cd tártól jön előre a műszerfal alatt baloldalt lévő biztosítékdobozig (mögé). Ott van hozzátoldva a második ,ami az ICS-ig megy. Nekem ez a második hiányzott. Állítólag amelyikbe gyárilag nem tesznek CD tárat abba ezt nem teszik be (csak az első szakaszt) ,hogy ezzel is szívassák a "kedves" vevőt :-/

Előzmény: mario_g (1825)
mario_g Creative Commons License 2012.05.11 0 0 1825

Melyik rész hiányzott?

Előzmény: fil (1824)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!