Public enema number one volt mar? Es a Powerslave? Flash of the blade? Na meg az Alexander the Great, ugyis aktualis a film miatt :))) A tobbivel egyetertek?
Sztem Hallowed Be legyen, az alapmű, a Trooper, IM, NOTB, Fear télleg elmarad6na néha. Viszont ezek a setlistek ugye nem valósulnak meg, ha csak az első lemezekről játszanak most, amiről a Phantomot várom nagyon, vagy a To Tame a Land-et, Where Eaglest, Sanctuaryt és végre egy egyszerű Running Free-t :)
Játsszunk! Mondjuk itt egy álomsetlist, nem annyira elkoptatott, de szerintem elsőrangú témákkal, szigorúan szubjektív szempontok alapján :))), nem feltétlenül sorrendben, baromi hosszú programmal :))):
Moonchild
22 Acacia Avenue
Wasted Years
Powerslave
The Prisoner
Infinite Dreams
Wrathchild
Children Of The Damned
The Clansman
Stranger In A Strange Land
Rainmaker
Tailgunner
Flight Of Icarus
Fear Is The Key
Seventh Son Of A Seventh Son
Rime Of The Ancient Mariner
Murders In The Rue Morgue
Caught Somewhere In Time
Afraid To Shoot Strangers
Hooks In You
Sanctuary
én is imádom a HBTN-et (a Trooper sztem alaposan túl van értékelve), de kimaradhatna már két turnéból. a NOTB szintén.Baromi sok a standard szám.
A ~ 17 számból gyakorlatilag 6 az új lemezről, 2 frissen elővett régi, 9 ezerszer hallott, ezerszer kiadott dal. Ha összeszámolnám h hány hivatalos kiadású CD-men van rajta pl. a Run to the Hills, tucatnál nagyobb számot kapnék. (ha lesz kis időm frankón összeszámolom)
A HBTN-t imádom, és a Trooper-rel is megvagyok. Egy a lényeg: mindenki un valamit a sztenderd programból. Nem értem, miféle előadói szándéktartja még mindig őket műsoron. A lemezek közül amúgy a 7th-re esküszöm.
NOTB-tel nekem is tele a tököm, de arról ne is álmodj, h valaha is elhagyják az IM-et.
HBTN sem kéne, az ráadásul hosszú is, a Trooper viszonylag hamar elfogy.
Nyáron a Killersről szeretnék sokat hallani, top 3 Maiden album (a másik top 3-as az X Factor, a harmadik mindig más)
Persze mivel az elso 4 lemezrol lesz most szo, semmikeppen nem uszom meg :) Viszont azt le merem fogadni, hogy a Fear Of The Dark-ot ezuttal nem fogjak nyomni, nem illene bele egy 'world piece tour retro'-kepbe :).
Úgy tudom, az első négy-öt lemezre helyezik a hangsúlyt a mostani turnén. Ami nagyon is ínyemre való (annak ellenére, hogy leginkább Somewhere-Seventh Son párti vagyok).
mondjuk ezen a majus 25-i koncerten nem lesz uj lemez, tehat nem uj szamok+slagerek program lesz, ugyhogy van esely vmi normalis musorra. remelem maj 25 nem debrecen, hanem pest...
Én tudod, mikor örülnék? Lehet, hogy ezért az ide írogatók meglincselnek, de annak, ha egyszer látnék egy Fear Of The Dark nélküli Maiden koncertet. :))) Én is azzal a lemezzel szerettem meg őket annak idején, szó se róla, a nótát is kedvelem, de ha megpróbálom objektíve nézni, akkor a zenekar egyik legtúlértékeltebb pillanata szerintem. Vagy csak megcsömörlöttem tőle? Ki tudja... Mindenesetre nagyon díjaznám már, ha egyszer hallhatnám helyette mondjuk a Wasted Yearst vagy az Infinite Dreams-et...
hat, azert a multkor amikor kolcsonkaptam a live after death dvd-t, ott azert ugrottam az iron maiden-t, run to the hills-t :)) ettol fuggetlenul a debreceni koncert tenyleg allat volt
According to IRON MAIDEN fan site MaidenFans.com, MAIDEN singer Bruce Dickinson revealed during his BBC 6 Music rock show on January 1 that his new solo album might be released as early as April this year.
Nem nagyon van mit. Egyetlen olyanom van, ami nem szerepel a honlapodon, de gondolom, neked már az is megvan, csak még nem frissítettél (Wroclaw, 2003)