gondoljatok bele, Londonban annyi hiresseg lakik, hogy lassan az lesz a nagy szam, ha az ember egy sztar(ocska) megpillantasa nelkul kepes elmenni egy szorakozohelyre/turkaloba ;-))
Szerintem a Portobello éppen az a hely, ahol jó esély van egy-két ismert személyiség felbukkanására is, főleg, ha azok is szeretik a használt (vintage - így jobban hangzik) cuccokat...
hm :-)azt meg felfogom hogy a very important baratod megsugta, hol lesz a very important party ahol lathatod bjorkot. ( akkor plane keszulhettel volna hogy bizonyitekod legyn :-D
Vixont honnan tudtad azt hogy adrian eppn a portobello road fele fog bicozni ????
Nincs mas otletem, a britttitkoszolgalat mbere mrs tremmond :-DDDD
alison goldfrapp veletlenul nem allt mogotted az ujsagosnal? es martina nem elotted kaparintotta meg az utso szem banant, mikozben maisey-nek fogta a kezet?
Ennyire NEM lehetsz szerencses, ez szaz mber szerencseadagja. :-DDDD
Ugyan mar MIERT esett volna neki ?
Hat ez a lenyeg: csak a szemevel kovette, nem cselekedett, nem fotozott, vagy zaklatta alairasert. Vagy gondolod, hogy Bjork bevag egyet barkinek aki reaja emeli pillantasat :-D
Arra az ujsagosnenire, meg azert suhintott, mert a fiat fotozta vadul repteren!
A karate tudasabol kiindulva kemeny büntetés lehetett...
menj vissza időben, nyerd meg a lottó 5-öst (azt a sok pénzt) és hozd ide nekünk... de akkor már ne a Szigetre, hanem vmi pormentesebb helyre, lécci... :)))
Tegnap este egy szorakozohelyen kellett talalkoznom valakivel, de mire en odaertem, az a valaki mar benn volt. A szorakozohely neve The Ghetto, es Londonban talalhato. A parti neve Nag Nag Nag. Haromnegyed orat kellett kinn sorban allni, hogy beengedjenek, es amikor mar minden rekordot megdontottem a telefonomon levo osszes jatekban, szoba elegyedtem a mogottem allo franciakkal. Erre kerdezik, hogy lattam-e, hogy most ment be Bjork. Persze nem lattam, azt hittem, megorulok.
Nagy nehezen beeresztenek a helyre, megtalaltam a csajt, akivel talalkoznom kellett, erre egy ido utan megjelenik Bjork, es elkezdett par emberrel dumcsizni egy sarokban. Kesobb meg teljesen bedobta magat a tancterre. Kulonosebben senki nem izgatta fel magat az esettol a kozonsegbol, igy aztan en is uralkodtam magamon, es nem mentem oda hozza, hogy irja ala a farmerdzsekimet. Egy tok kicsi helyrol van szo egyebkent, parszazan fernek be, kb. mint a Jailhouse, akkora.
Egy foldig ero fekete ruha volt rajta, a hata kivagott es szalagos. A hajaban rozsaszin viragok muszalas textilbol, lofarok.