Keresés

Részletes keresés

GordonGekko Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4821
nem biza. de pl Matus kurvára nem alapember.

sokkal inkább kell kiemelni pl Feri bácsit (no joke) és mintha Lecsó se itt nyomta volna 2000ben...
Előzmény: Redick (4819)
Redick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4820
Isten hozott újra itthon!
Előzmény: drica (4817)
Redick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4819

Ja..

Meg Matus, meg Halm Roli, meg Gémes Lecsó. Például.

Nem mükszik a hosszútávú memóriád?? :-)

Előzmény: GordonGekko (4818)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4818
mér lenne túlzás? tőlünk is szokás második helyen álló csapatból kirúgni az edzőt és most Barcelonában a szurkolók (??) ezt (???) akarják (??)

az aranycsapatinkra pedig pont hogy a folytonosság nem volt jellemző kivéve az egy szem Farkas Sanyit és Rob Shannont. mindenki más cserélve lett. illetve Kofi volt még benne mindegyikben hol az elején hol a végén.. oszt annyi.
Előzmény: Törölt nick (4816)
drica Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4817
Csapat nem, de Miljkovic ott volt. Hogy mi okosat tudott levonni a látottakból, azt nem tudom, túl sok erényét nem csillogtatta a Körmend. Ha csak azt nem, hogy még a center is dobálja a triplákat :) (bár ez nem újdonság). Gyanítom, ellenünk pénteken teljesen más arcukat mutatják majd.
Előzmény: GordonGekko (4774)
13bodiferi Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4815

Elnéztem, bár ne tettem volna, a Dombóvár ellen Gulyást és rájöttem, hogy ha a mi drága Zolink ilyen alkattal rendelkezne, akkor sem lenne jobb. Beszélgetve szurkolótársaimmal, azt is megállapítottuk, ha Dr. Szuri újra diplomázna, akkor csak Bencze Zoliból fel tudna készülni. Szánalmas, ez a véleményem.

A csapatról meg annyit, jó hogy nem tudtam a meccs óta írni. Ocsmány egy játék volt. A sok teátrális, nézőnek eljátszott sérülés, gyenge támadó játék. Sajnálom Simont, mert a töke tele lehet, a sok csapatembernek kikiálltott középszerű játékostársával (első sorban a légiósokra gondolok, de megkérdezném, hogy Soós Gábor mikor lesz használható játékos, lehet, hogy soha).

Egyébként meg úgy gondolom, hogy egy ALBACOMPNAK SOHASEM LEHET CÉLJA A KÖZÉPSZERŰSÉG, MINT AHOGYAN JÓL NÉZNE KI EGY BARCELONA A KÖZÉPSZERBEN. Ott sem viselnék el.

Az Albacomp neve, múltja, jelene, jövője kötelezi a mindenkori csapatot arra, hogy a legjobbak között legyen, ezen nem fennakadni kell, hanem eleget tenni neki. Jelenleg azonban tucatlégiósaink vannak, már nagyon várom, hogy megérkezzen az a játékos, aki esetében a játékról beszélhetünk (pontot dob, megy mint  a meszes, csapatember is lehet akár ) nem pedig azt szedjük össze nagy nehezen, hogy miért is kellene itt tartani. Braun esetében a jó isten sem tudja, hogy mi tartja még it: 13 meccs, ebből 2 értékelhető. Henderson meg továbbra is súlytalan. Megítélésem szerint méltatlan az Albacomphoz, hogy ilyen légiósok itt játszhatnak.

GordonGekko Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4814
ez normál. ha valaki egy fejjel kisebb és nincs benned gyilkos ösztön akkor nem akkor kihívás megverni, így hozzáigazodsz az elvileg gyengébbhez... ezt sajna nehéz tanítani. de lehet..
Előzmény: Redick (4812)
redmiller Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4813

Kösz! :)))

Azért kaptatok ilyen zakót, mert a félidőben Albás mezbe akartatok öltöztetni! :P :)))

Előzmény: #5dobos (4795)
Redick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4812

Bencze Zolitól is sokat várok, remélem egészséges lesz a héten.

Ha Vavra pajtásunk ellen vigyáz az orrára. :-)

Nem tudom, hogy megfigyeltétek-e, de ha az ellenfél csapatában nincsen hozzá hasonló méretű center és elvileg korlátlan úr lehetne a palánkok alatt, akkor rendre gyengén teljesít. Lapov, Czigler, Lopatka, stb. ellen képes a pontterős játékra támadásban, de az alacsonyabb centerekkel (Jefferson, Feigi, vagy a Paks elleni döntőnkben Djogo) szemben rendre alulmarad. Támadásban és védekezésben egyaránt.

Előzmény: Redick (4809)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4811
gáz, hogy abban kell bízni hogy a sztrájk kitartson péntekig... :(

amúgy nagyon nem kedveltem Zsebét annak idején mint játékost, de most télleg nem ezt érdemli.
Előzmény: Redick (4809)
Redick Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4809

Vagy nem.

Az eddig általam látott Körmend meccseken nem úgy tűnt, hogy a játékosok megszakadnak Zsebe Feriért, sőt..

A mi szempontunkból ez mindegy is, mert akárhogyan küzd is a Körmend pénteken, nekünk jobban kell akarni a győzelmet. Ez alap. A kecskeméti meccs után meg pláne az.

Most már nagyjából tisztában vagyunk a saját játékosaink (és az idegenlégiónk) képességeivel. Tudjuk, hogy kitől mi várható, ha jó, közepes, vagy rossz napja van. Ezért is kell küzdelemben, harcosságban a Körmend felé kerekedni, mert játéktudásban nem biztos, hogy sikerül.

Előzmény: GordonGekko (4808)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.20 0 0 4808
tegnapi MAfc-Körmend meccs tanulsága szerintem hogy értékes győzelmet arattunk ott... páran ki fognak még ott kapni... a másik tanulság viszont h lehet h emiatt még jobban fognak küzdeni ellenünk pénteken...
Voltjobbis.... Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4807
Ignác for President!
Deny82 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4806
most mondta a közvetítő néni az igazat.... " a kecskeméti csapat jobban szeretné a győzelmet", hm hogy ez milyen igaz is
Deny82 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4805
Hát ez a meccs így újranézve sem túl nagy öröm :(...
luipotter Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4802
Gondolom erre a problémára sokan sokféle magyarázatot keresnek (mármint, hogy Ti nyertetek, a Körmend meg égett Budán), én elmesélem a saját verziómat:

A múlt hétfőn időt és fáradtságot nem kímélve elmentem a meccsetekre és lám nyertetek!

Ma meg akartam adni ezt az esélyt a Körmendnek is, fél ötig úgy volt látom is a mai derbit, de sajna közbejött valami. Lám ki is kaptak...

Tegnap pedig úgy volt, hogy a mi meccsünk után elmegyek Kecskemétre, gondoltam a hosszabítást megnézem az autóTV-men, de sajnos maradnom kellett, nem értem oda. Lám...

Azért úgy tűnik többeknek is kezd feltűnni az összefüggés, hogyha elmegyek egy meccsre akkor ott nyer valaki, így péntekre egyenlő esélyt kaptok, Pécsre megyek edzőmeccsre!

:o)))
Előzmény: Törölt nick (4800)
#5dobos Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4799
Oké!Köszi :)
Előzmény: AlBaPaPi (4798)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4798
Előzmény: #5dobos (4797)
#5dobos Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4797
Mikor adja le ma a meccset?
Előzmény: AlBaPaPi (4796)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4796
Titkon továbbra is remélem és várom, hogy újra a "nagy Albacomp" legyünk, ezért kritizálok, ha van mit, de mivel elsősorban a kosárlabdát szeretem, és csak utána a csapatunkat, megtalálom egy vesztes meccsben is a szépségeket, és nem húzom fel rajta magam, mint néhány éve. Ma is meg fogom nézni a FTV-n a kecskeméti zakónkat.

Ne hasonlítsuk a körmendi fanatizmust a fehérvári ... színházközönséghez! Két végletről beszélünk, egyik sem jó. Mindenesetre sose fogok "ledivatozni" valakit, ha nem kiváncsi a csapata vergődésére és inkább elmegy a plázába a csajok seggét bámulni.

Abban nyugodt lehetsz, hogy hazai meccsről nem fogok hiányozni, és a jó játékunktól akár még lázba is tudok jönni (ilyenkor dupla annyit tapsolok, sőt helyenként fütyülök is). :-)
Előzmény: Törölt nick (4788)
#5dobos Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4795
A tegnapi meccsről inkább nem fejtenék ki véleményt,maradjunk annyiba,hogy egy igen gyenge Kecskeméttől kaptunk ki...És sikerült alulmúlnunk őket sajnos!
De ez is a hülye Redmiller hibája! :)
#5dobos Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4794
Új dob?Arra a kis lábasra gondolsz? :)
Azért marha jó volt az a meccs végi dalolás... :)
Ja,és ne felejtsd: Támadáááááás... :)
Előzmény: Redick (4766)
#5dobos Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4793
Ez igaz,ezért legalább mi szurkolók csináljuk a közös programokat akár meccs elött is!!!Ezért olyan "jó" ez a csapat!!! :)))
Deny82 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4792
Valahol azt hallottam, hogy a sok közös program tesz közösséggé egy emberekből álló csoportot. Mert a mi csapatunk nem közösség, hanem egy kupac magas ember. És ha ezen kicsit is múlna az egész, akkor talán szervezni kellene nekik olyan kikapcsolódást, ahol jól érzik magukat, és együtt vannak (nem csak edzésen). Ilyen lehetne 1 jó paintball meccs például, de gondolom még ezer féle lehetőséget ki lehetne taláni. Persze ez pénzbe kerül, de azért szerintem meg lehetne oldani.
Deny82 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4791
Hát az összekapással kapcsolatban az illetékesekkel kellene elbeszélgetni, talán hosszú órákon át, szerintem a szurkoláson nem múlt semmi :)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4790
egyelőre ez nem meleg topik, úgyhogy óvatosabban.. :)
Előzmény: Redick (4783)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4789
na-na azér nem kell túlmisztifikálni a soros ellenfelet... volt olyan pár éve hogy nem volt ez a hangulat és ez a mennyiség a nézőtéren. most ne kérj évszámot, nincs kedvem kikeresni, de voltak ott is "gondok"... azt is észre kell venni hogy minden relatív. ott pl "alap" volt a hazai győzelem és az MK megnyerése, nálunk meg a bajnokság az.
Előzmény: Törölt nick (4788)
GordonGekko Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4787
na igen, de Kellernek játszania kellene... most is. teljesen nyugodtan.
de mindig azt mondom, sokkal előrébb vagyunk a fiatalok játszatásával még évekig előtte. emlékezz, régen max az év utolsó meccsén az utolsó 2 percben jött be junior...

túllihegés-felmentés-dimezió témakörben: sajnos (??) a döntéseket nem mi hozzuk. és hatásunk sincs arra h ki hozza a döntést. ez nem Barcelona, itt nincsenek sociók, nincsen szavazás, illetve van, de abban mi nem veszünk részt. úgy hiszem, hogy aki dönt, az úgyanúgy aggódik, és nem örül az eredménytelenségnek. és keresi a megoldást.

mivan Ronnieval? kellenének a 3asai...
Előzmény: AlBaPaPi (4782)
Redick Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4786
Na. :-)
Előzmény: AlBaPaPi (4784)
Redick Creative Commons License 2007.11.19 0 0 4785
Pécs?
Előzmény: AlBaPaPi (4782)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!