Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Kezdetek óta nézem, sokszor meseszerű, irreális fordulatai ellenére is szórakoztató akciósorozat, kedvelhető karakterekkel.
Elég baj az, hogy épp a legutóbbi epizód végén az egyik kedvelt karaktert kicsinálták az írók. Három évad alatt ekkora durva húzás nem volt, kár érte. Amikor a Touch-ban kinyírták a lányszereplő nagy nehezen megtalált anyját, azt sajnáltam legalább ennyire.
Utólag azt mondanám, az is elkerülhető lett volna, nem lett volna fontos megölni. Itt is találhattak volna más megoldást a folytatásra, valószínűleg.
Megmentéses főként, egy geek milliárdossal, meg egy badass volt CIA éssel, később kettővel- meg egy elmebeteggel:)
A kormány Nagy testvér programjának farvizén mentenek meg embereket.
Volt régebben a Tökéletes célpont, ez picit hasonló, csak sokkal sötétebb. a főhősünk lelke kb olyan, hogy arab terroristák öngyilkosok lesznek ha a szemében néznek :)
Mondom, mindenki szocipszichopata, tavaly bejött a killerünk női változata, Sharah Shahi, teccik:)
Most elemezgették őket, mindenkit, ez egy jó kis flashbackes dolog volt, kiderült, hogy az öltönyös guy-t nem nagyon kellene,
nem birja:)
Az iráni csaj által tolt karakter meg Hannibál nőben, csak ez állami sorozatgyilkos/katona lett.
Szóval van ez a egy/később két dobberman, meg a pali, a milliárdos, az csinált egy ilyen mesterséges intelligenciát,
ami azt sunelja, ki akar terrorálni az USA ba.
Ez szupertitkos, mindenkit ölnek ahol érnek, ki ne derüljön.
De ám a faszi beépitett egy kiskaput, igy a gép mindig kidob egy tb számot, ahol életveszély van.
Vagy gyilkos, vagy áldozat, ezt nem lehet tudni.
Odaküldi a harci kutyá(ka)t, lelkére kötve hogy lehetőleg ne nyirja ki a kerületet, nem mindig sikerül, főleg a csajjal.
Vannak benne korrupt zsaruk, maffiózók, titkosszolgálatok etc.
Beszélgettem egy haverral a sorozatról és ő teljesen másként látta a végét. Hajlok rá, hogy neki van igaza, szóval ne vedd készpénznek az elméletemet. :)
Na az utolsó epizóddal azért bebaszta a kirakatot a Boardwalk Empire lagymatag negyedik évada is! Állelujah! Akkor így mégis várom az 5. évadot! Kár, hogy nem jövő héten jön, hát pont most indult volna be a sori!!! :)
SPOILER ON! A leleplezett nő volt Gertrude, Oliver felesége, aki Viktoria cégénél volt a kutatási részleg vezetője.
Ahogy én értelmeztem Oliver és a felesége együtt tervelték ki az egészet, de Oliver "csak" a nővére cégét akart sikeresebbé tenni, valamint azt elérni, hogy Viktoria neve a halála után is fennmaradjon. A meghiúsított repülőgépes incidens lett volna a befejezés Oliver szerint, de amikor Gertude rájött, hogy Oliver szerelmes a saját nővérébe, majd meg is ölte, új befejezést kreált, amiben Viktoriának meg kellett halnia.
Szerintem.
A tévedés jogát fenntartom. :)
SPOILER OFF!
Az uccsó két részt mindenesetre újranézem, hogy még inkább tisztázódjanak a dolgok.
Nekem még az sem világos, hogy az a nő, aki az utolsó részben derült ki, hogy halálos vírussal szurkálta a szőke nőt, az ki volt, csak nem mertem eddig megkérdezni, mert biztos triviális, csak én vagy 8-10 sorozatot nézek egyszerre és összemosódnak a karakterek a fejemben. Tehát nem tudom, hogy az utolsó részben leleplezett nő az kinek a kicsodája volt. Ha még ezt is megválaszolod, akkor örök hála. A részeket meg mindig törlöm a megnézésük után, így már visszanézni sem tudom.
Az első kérdésedre a rövid válaszom: passz! Még nem néztem újra a jelenetet, de elsőre nem volt ismerős a fickó hangja. Nekem mindvégig gyanús volt annak a lánynak az apja, akit lelőttek. Vele kezdődött az egész 2.évad (amikor filmezte a lányát és így rögzítette a hajót is...), plusz furcsa volt, amikor először nem akart szólni a rendőrségnek arról, hogy a lánya emlékszik arra, ki lőtt rá.
Ami Sagát illeti, nem kellett géniusznak lennie, hogy összekapcsolja Jens halálát Martinnal. Martin látszólag lerendezte magában a dolgot Jensszel, aztán amikor a felesége mégis kidobta, újra őt kezdte el okolni a történtekért.
Amikor Sagáék a hotelbe siettek, hogy elkülönítsék a fertőzött Viktoriát, Martint jó ideig nem tudták elérni, aki azt mondta, el kellett intéznie valami személyeset. Plusz, ha jól emlékszem, valami túladagolásról beszéltek, mint Jens halálának oka. Ezeket kapcsolta össze Saga, plusz Martin ugye könnyedén hozzáférhetett a bizonyítékraktárban a lefoglalt mérgekhez amiből egy üveg hiányzott is. Innen már nyert ügye volt, bár a kávés pohár megtalálása, amiben Martin bevitte Jensnek a mérget, erős túlzás volt, de ez kellett ahhoz, hogy minden kétséget kizáróan bizonyítható legyen Martin bűnössége.
Ez az egész ügy azért sántított, mert egyértelműen Martin lett volna az elsőszámú gyanúsított Jens halálának ügyében, korábban rendszeresen látogatta, és gondolom az aznapi látogatásának is maradt nyoma. Maximum bizonyítani nem tudták volna.
Remélem lesz folytatás, persze kérdés, hogyan tovább? Ebből nehéz lesz Martint kimosdatni, nélküle meg nem lenne az igazi.
A második évad nem volt céltalan, ott benne volt a levegőben, hogy tartanak MAJD valamerre, nyilvánvaló volt a sz*rok a farmra elhagyása. Itt viszont olyan érzése van az embernek, hogy mi a tököm lesz itt még? Maradnak a börtönben=dögunalom, mert a hierachiás megoldások egy idő után kifulladnak. Ha elindulnak, akkor meg megint menetelés lesz, amit már láttunk. Szóval merre innen? (Nem, nem képregényeztem, fogalmam sincs, mi a sztori).
A világméretű járvánnyal és annak következményeivel a 2015-ben esédekes spin-offban foglalkoznak majd valószínűsíthetően.
A kormányzós szálat a 3. évadban kellett volna lezárniuk a börtön lerohanásával. A képregényt ismerők (köztük én is) ezt várták a 3. évadzáróban. De elodázták mostanra. Jövőhéten elvileg valami durvának kell jönnie, ha lehet hinni az előzetesnek.
ma megállapítottam, h ennek a sorozatnak CSAK az első évada volt jó
a második teljes kudarc, az epizódok 90 százaláka kukás
a harmadik, amit ezek után nem is tudom, h miért néztem, egészen OK lett, néha már karcolta az első évad színvonalát, de nem érte el azt, a Governor részeket rohadtul untam, meg h ott is minimum 6 részen keresztül csak "we're going to war"-ozgatott rick
a negyediktől ezek után elvártam volna, h minimum ott folytassa, de az első epizódot követő hurrá-hangulathoz (új alkotóbrigád, új irány stb) már egyből képtelen voltam csatlakozni, a százcsillió USA néző ügy előtt is teljesen értetlenül álltam
aztán látom, szépen-lassan a többi néző is kijózanodik
ez az évad ugyanolyan ROSSZ, mint a második volt!
gyakorlatilag ezek mind töltelékepizódok!
ez a sorozat sehova sem tart MÁR HÁROM ÉVAD ÓTA!
ki kell mondjam: az első hat részt volt érdemes megnézni csak, és az már évekkel ezelőtt volt!
ami egy darabig az erénye volt (az extrém helyzethez való alkalmazkodás megannyi aspektusa), az több tucatnyi UGYANEZT a témát bontogató epizód után már csak paródiának tűnik
ez a governor ügy különösen kínos, a készítők trailerekkel hirdették, hogy visszatér, meg hűűű, meg haaa, miközben a nézők nagy része nem érti, hogy mit keresett egyáltalán ebben a sorozatban egy ilyen ellenszenves színés és béna karakter? és akkor a negyedik évad is róla fog szólni??? pfff...
mindegy, 3 lépés hátra, laptopozás mellett fogom nézni fél szemmel, "háttérmozizás", a második évaddal is így tettem és várom, h hátha végre újra lesz szó a világméretű fertőzés kérdéseiről stb
mérges vagyok, mert a boardwalk empire aktuális évada sem teljesítette az elvárásokat, de annak legalább már vége is van
Azt hittem, már rég abbahagytad, ezen két csodás rész után ;D
Fogalmam sincs, MIÉRT kellett elpazarolni két egész részt erre az egyébként tíz percben bemutatható témára, de marha idegesítő két rész volt. Egy olyan sorozatnál, ahol 13 részből áll az évad, ilyen luxust nem engedhetnének meg maguknak.