az előbb még arról volt szó hogy olyan igazolások lesznek hogy Nyír1 ellen nem lesz üres szék (riszpekt A-szektor)... namost akkor Pippen mégsem ér rá hétvégén??? meg Rodman se?? (ő is nyomta a finn ligában..)
72-es születésű. két éve ment el, akkor volt 33 éves. ez nem sok. tehát öreg nem volt. :-)
megkopott pláne nem volt, feltételezem, hogy most sem az.
hogy mennyire vette komolyan, azt nem tudom, de azon az ominózus paks meccsen kívül nem emlékszem, mikor játszott volna látványosan akarat nélkül. szerintem egyszer sem. talán mikor kruscic a 35 pontos meccse után elküldte az anyjába. :-)
na ez meg a másik. bár Krisztiánnal valószínűleg most is sokkal jobb. lehet ám hogy mióta megnősült azóta már fiatalos, kemény mint a vídia és küzd mint az anyaoroszlán.
amúgy meg nem kurvára mindegy? :) úgysem topikszavazásban dől el h kit cserélünk és kire. mert ez nem egy szurkolói bajnokság!!! :)
"spivey-val kapcsolatban érdekes dolgokat hallhattunk tőlük róla, többek között, hogy öreg, megkopott, nem veszi komolyan stb. ezeknek persze a fele sem volt igaz"
Ezeknek melyik része nem igaz és szerinted miért nem??
hendersont erre a chad-re nem biztos, hogy le kellene cserélni... én hallottam egy spivey-banks verziót is, na az sokkal jobban teccene! :-D
tudom, nem mindenki örülne banks-nek, de azt meg kell hagyni, hogy nagyon jó játékos. és ha karácsony után jönne, családostul, akkor még az is lehet, hogy maradna a szezon végéig... :-) viszont chad-del és henderson-nal szemben megvan az a jókora hátránya, hogy nincsen edzésben.
coola, hol vagy!? én azt sem akarom komolyan elhinni egyébként, hogy spivey mozdítható volna. mi történt a finn csapatnál? nincs pénz, vagy mi?
azért sem érteném jay visszahozatalát, mert a vezetőségünk nem arról híres, hogy segget csinál a szájából... és spivey-val kapcsolatban érdekes dolgokat hallhattunk tőlük róla, többek között, hogy öreg, megkopott, nem veszi komolyan stb. ezeknek persze a fele sem volt igaz, de ők így gondolták és miért ne gondolnák továbbra is?