hendersont erre a chad-re nem biztos, hogy le kellene cserélni... én hallottam egy spivey-banks verziót is, na az sokkal jobban teccene! :-D
tudom, nem mindenki örülne banks-nek, de azt meg kell hagyni, hogy nagyon jó játékos. és ha karácsony után jönne, családostul, akkor még az is lehet, hogy maradna a szezon végéig... :-) viszont chad-del és henderson-nal szemben megvan az a jókora hátránya, hogy nincsen edzésben.
coola, hol vagy!? én azt sem akarom komolyan elhinni egyébként, hogy spivey mozdítható volna. mi történt a finn csapatnál? nincs pénz, vagy mi?
azért sem érteném jay visszahozatalát, mert a vezetőségünk nem arról híres, hogy segget csinál a szájából... és spivey-val kapcsolatban érdekes dolgokat hallhattunk tőlük róla, többek között, hogy öreg, megkopott, nem veszi komolyan stb. ezeknek persze a fele sem volt igaz, de ők így gondolták és miért ne gondolnák továbbra is?
Szerintem a Spivey McClendon páros akármennyire is túl van a fénykorán, még mindig tuti, h jobb mint a mostani fekáink.
McClendon nem biztos, hogy nagy előrelépés lesz, de Spivey tuti, hogy igen. (persze ez elsősorban azért van, mert Brownnál gyengébb senki sem lenne.)
Értem én, hogy sokan megszerettétek (sőt bevallom, én is bírom) Kennyt, de ettől függetlenül tartom amit az első edzése után mondtam.
A magyar bajnokságban az a csapat, ahol ő a 4-es, az nem 4-es poszton fog kiemelkedni a mezőnyből :D.
Ha bencze Z és Dávid Geri a 2 magas ember, akkor a 3.nak George Banks szintűnek kell lennie, hogy bárki ellen ki tudjunk állni úgy, hogy azt mondhassuk, h centerben jobbak vagyunk.
Ha még mindig a bajnoki cím a cél, akkor szerintem mindkét amcsit cserélni kell.
Hát érdekes koncepció az biztos. Szerintem is kell a csere, csak én azt nem értem hogy a két fiatal amerikait ha már lecseréljük miért nem fiatalokra cseréljük. Azért Spivey is már lassan 36 éves és Chad is már 34.... Na mind1. Én nem értek hozzá. És miből gondoljuk, hogy pl. Spivey olyan jól fog teljesíteni. Az utolsó itteni szezonja sem volt vmi fényes. Szerintem ez olyan lesz mint annak idején amikor Shannon visszajött.
Nna közben szájhagyomány útján (valaki, hallott avalkitől, akinek valaki mondta, aki ismer valakit) hozzám is eljutott 2 név.
Abszolut nem hivatalos, mert nem tudom, hogy kik a vége felé lévő valakik :D.
Mindenesetre én beírom a neveket amiket hallottam, hogy legyen név is beírva :D. Ha a jólértesültek mást hallottak, akkor annyit igazán beírhatnak, hogy ők máshogy tudják.
Na végre, most már ketten lázadunk a jól értesültek ellen. Azt hittem csak én vagyok ilyen tudatlan.
Én megfogadtam, hogy ha ma éjfélig nem tudom meg ki a két érkező akkor nem megyek ki a Nyír1 ellen. Ha ettől sem rettentek meg akkor nincs több fegyverem.
Én csak annyit szereték mondani, hogy egyetértek azzal, hogy tök gagyi, hogy itt állandóan ez az "Bibí, Én tudok valamit, de úgyse mondom el nektek" típusú hozzászólások halmozódnak :D
Különben meg így is elkotyogtátok, hogy 2 új ember jön :D, úh szégyelljtek magatokat!
Nincs véletlenül a jólértesültek között valaki, aki nem ígérte meg senkinek, hogy nem írja fel a fórumra az érkező(k?) nevét?
Szerintem minket is ugyanannyira érdekel a kédés, mint titeket...
na szerencsére van más forrásom is és már hallani kik érkeznek... az egyiknek örülök a másik szerintem hülyeség. de az egyik jó ötlet, bár csodálkozom. de örülök nagyon!!! :)
Itt írták többen, hogy megszerették ezt a csapatot. Hát ha az(ok) a játékos(ok) érkezik/érkeznek, amit én hallottam, akkor szerintem még jobban fogják szeretni ezt a csapatot. Lehet nem sok jegy marad a pénztárban a Nyíregyháza elleni meccs napján, ha még a héten meglesz(nek) a változás(ok)..... ;)
Csak hogy kicsit feldobjam a hangulatot a fórumon. :D
Nem akarom megvédeni az Őrmestereseket, de egy Szolnok, Falco, Körmend tábor nem az Ő súlycsoportjuk. A gond inkább az, hogy a klubvezetés spórol és nem akar fizetni a rendőrségnek belső biztosításért. Tudják, hogy a rendőrség tart a balhétól, ezért 15-20 rendőr ácsorog a csarnok mellett,( a sportot szeretők esetleg beszivárognak). Viszont Ők csak akkor léphetnek fel ha már meg volt a balhé és ezért behívja Őket N.G. Egy biztosítás kb.400.000 forint lenne.
Az is a vezetés hibája, hogy az Albacomp tábor helyét nem cseréli fel a vendégszurkolókéval. A második félidőben nagyon nehéz büntetőt dobni a sálat lengető, dudáló, sípoló szurkolókkal szemben. A legjobb helyet adjuk oda az ellennek. Amit meg itt írt valaki az nagyon jó ötlet, az első két sort le kell zárni, mert előúbb utóbb egy ilyen éles meccsen valaki megüti vagy a játékosunkat vagy a bírót.
én sajna nem tudtam hazamenni a meccsre így neten hallgattam és mivel Poschedét már nem lehet fogni, Bélabá (??) tolcsámolásában "élveztem" a dolgot... érdemes lenne visszahallgatnotok ha felrakják esetleg a netre a hanganyagot... szerinte Simon óriási paraszt (nem ezekkel a szavakkal) mer hergeli a körmendieket a meccs után... jah és természetesen Vígh megint nekünk csalt...
a szurkolói(??) elhelyezésben igazatok van. körmenden pl a aranyos viccnek számít, és nem értik h mi a probléma azzal hogy az ottani "vendégszektor" fölötti nézők kólával locsolják a vendégeket, vagy az 70 éves mamika rádköp ha meglátja h fehérvári vagy... hehe. ezek mind édes csínyek nemtom mit akadtok ki :))
nem tudom mit vártok... az Őrmesternek ez szerintem a szégyenfoltja amit nálunk nyújtanak... átlagéletkor 68, testzsír arány kb 94%. nincs egy épkézláb biztonságis közöttük, nevetséges mind. a hasuktól lépni sem tudnak... lehet hogy a vagyönőr vizsgájuk meglett valahogy, de éles helyzetben még a jelentésüket sem tudnák megírni. egy ivarérett ötödikes is körbealázná őket. az a max amit tudnak hogy szúróos szemmel odanéznek mikor a hazai oldalon valaki kurvaanyázza valamelyik jv-t.. fullgáz. remélem nem fizetünk érte semmi. ha igen, akkor abból a pénzből inkább vmi jótékony célra kellene költeni.
tudjuk hogy csak kelted a feszkót, mer ilyen vagy...
amúgy valaki nézte a Prokom Trefl Sopot keretét? ebben nyomta pár éve Németh... háááttt vazze... Dujuan Wagner, Gurovic meg Travis Best. ilyen arcokat igazoltak...
Akárki akármit mond,én megszerettem ezt a csapatot:)Látom rajtuk a győzni akarást,ahogy biztatják egymást(élen jár Borko:)) és emellé a mai meccsen még tudásukat is adták.(ami eddig véleményem szerint hiányzott).Nem voltam túl bizakodó az eddigi meccsek alapján,de én ott leszek velük ezentúl jóban rosszban:),mert szerethetni való ez a csapat.Ha Brown helyére találnánk minőségi kettest,akkor még akármi lehet.Bár center poszton is vékonyak vagyunk szerintem,de bízom bennük!!
A körmendi szurkolókról:addig,amíg nem hergelik fel őket,szépen szurkolnak és nem randalíroznak.Ha viszont pár divat fehérvári "szurkóló" mutogat nekik és hecceli őket,akkor ne csodálkozzanak majd ha lekevernek nekik egy két pofont.A végén azért lett dulakodás,mert Simon kitapsolt nekik,amit meg is értek azok után,hogy nem egyszer leköpték
Nevetséges szerintem,hogy az elöljárók két dobot nem tudnak kifizetni zsebből,ezzel is segítve a kevés lelkes SZURKOLÓT!Mert sajnos a mostani nem muzsikál valami jól!