Az asztali Élők teljesen naprakészek és publikusak (mivel a hétvégén van a FO, ahhoz alighanem kellett).
Az online Élők ki vannak számolva és a MB-oldalakra fel is lettek töltve, de még nincsenek publikálva. Viszont előbb-utóbb publikálva is lesznek (nesze semmi, fogd meg jól).
írtam nekik, s grandtom is bejelentkezett, hogy jelentkezne a jelentkezést megnyitottam még senki sem jelentkezette azóta ha 16 óráig nem is fog lezárom
Nem rossz amit a gyengus csoportkor es a 0-3 ota muvelsz :-) Remelem nem kell mondanom kiknek kell jaccani az elodontot az also agon, hajra magyarok odalent is :-)
Most ugyan még csak a 16-ban van 7 magyar, de itt az ideje, hogy érvényesüljön a papírforma! Tegyük ILLÉSt boldoggá! ;) Grat Tomi! Hajrá, Zormi, pepe, mizo, Aata, tolyás!
Sziasztok! Nem akarok senkit bántani, vagy sürgetni, de nem akarjuk elkezdeni lassan az MB-t? Csak azért, mert lassan jön a nyár, utána vb, szóval, ha nem kezdjük lasssan el, sose lesz vége. Tudom, van aki még EB-zik is (én is így vagyok), de szerintem az a pár ember csak megoldja valahogy (max a határidő végefelé több csoportmeccset játszik). Egyébként meg HAJRÁ MAGYAROK! GO HUN GO! Csak magyar legyen a 4-ben az EB-n!!!!! Minden jót: mizo