Remélem, hogy van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan nemcsak a tv-n bámulja az NBA-t, hanem a liga sportkártyáit is gyűjti. Ha vagytok/vagyunk így még néhányan, akkor itt az ideális hely, ahol bemutathatjuk egymásnak gyűjteményünket. No és persze indulhat a csere-bere is! :-)
Eladnám régi gyűjteményemet, bizonyos kártyák értékét ismerem, azonban az egész gyűjtemény értékével nem vagyok tisztában. Akit érdekel itt megtalál: bence.boszi@gmail.com
hozzáértők sokat segítenének,ha megírnátok a kb. Értéket. Köszönöm,
Régi kosaras kártyákat vásárolnék. Elsősorban Jordan,Rodman, Tim Duncan, Garnett, Kobe, de mások is szóba jöhetnek. :) Aki szeretné eladni, és tud képet küldeni az kérem írjon.
Szeretnék megválni a kosaraskártya gyűjteményemtől. 124 db kártyát foglal magába plusz a mappát és a tartókat. Utánanéztem néhány kártyáknak, vannak értékesebb db-k benne, de nem igazán merültem bele. Így egyben 10e ft-t szeretnék kapni értük.
Kérlek e-mailben írjatok: karolytoth@index.hu
Budapesti személyes átvétel megoldható. (néhány kártyát feltöltöttem)
Mennyit érhetnek ezek a kártyák? A 96-97 Fleer sor hiánytalanul teljesen (ritkákkal) megvan a 97-98 fleer alap sora van meg. Ezeken kívül kb 140db golden state warriors kártya. Kb 800db lap. Nem akarom eladni, csak az értéke érdekel. 99% frissen bontott állapotú.kb 20 éve kártyatartó lapokban vannak. :-)
Sziasztok, én most találtam a padláson kb 300 db ugyan ilyen kártyát. Érdekel valakit? Helyileg Tökölön van, de előreutalás esetén postázom is. Küldök fényképet, rugalmas vagyok.
Általános iskolás koromban elkezdtem gyűjteni a kosaras kártyákat összegyűlt jó pár darab.. Nem nagyon értek hozzájuk,hogy van e ennek értéke esetleg vagy van e olyan gyűjtő akinek sokat érne ha rá akadna egy gyöngyszemre..Megpróbálok felrakni pár képet a sok közül és ha valaki segítene abban,hogy van e értékük azt szívesen meghallgatom..