Rendben, itt egyeztetünk. De készülj fel rendesen, mert nem fütyörészünk ám közben :-)
Tegnap a szadai emelkedőn felért rám egy fiatal montis srác gyömrői mezben, és nekiállt velem beszélgetni miközben 19-cel jöttünk felfelé. Mentségére szolgáljon, a bézbólsapi alól nem látszottak az ősz halántékomon dagadó erek. Bosszúból a domtetőről Gödöllőig a lejtősön vezettem neki, jöttünk 50 felett. Járt a lába a 42-es nagytányéron, mint a motolla :-)
Egy kis csövezéssel kezdünk, mert 12-vel menni kell, lakás meg hónap végén lesz. Akkor egy közös vácegresi kör, ha éppen nem kell pakolnom, és elengednek.
Tegnap tényleg jó meleg sikeredett, meg az uv sugárzás is olyan közepesféle volt (nagyobb mint tavaly, de kisebb mint jövőre) . De azért a szokásos vácegresi zsírégető körömet csak teljesítettem. Két kulacs víz fogyott :-)
Közel egy hónap sérülés miatti (vérömleny) kihagyás után ma sikerált egy nem túl jóleső 1 és fél órát tekergnem itt Gödöllő környékén. Piszok meleg volt, meg újból meg kell(ene) szeretnem az emelkedőket.
Végigböngészgettem a képeidet, és a tavalyi áprilisi K30-as képek közül egyiken saját magamra ismertem. Azért tudtam azonosítani magamat mert: 1. Még az indulás előtt nem volt eltorzult a fejem, mint a végén. 2. Az itinert nézegetem nagy bőszen, és úgy teszek mintha érteném mi is a térkép.
Ha ez vigasztal, a "fiatal ember" kutyaszános magyar bajnok , ha jól értettem...Együtt indultunk , az emelkedőkön lehagyott, aztán visszaelőzés, igy ment végig. Nettó átlaga 18,8 !!
Akkor azért nem találozkoztunk. Nyomtad droid módra:o). Az én tempómról annyit, hogy az ellenőrző pontnál egy korombeli 'fiatalember' 5 perc előnnyel indult rollerrel, és többé nem láttam!
Észrevettem őket az iwiw-en én is. Mehet a próba. - Aprópopó! Nyárra szervezek egy bringás tábort! Július 7 -12-ig. Szomolyán lesz az alaptábor, onnan tekergünk mindenfelé. A Kékestetőt is megmásszuk.
A K30-at 1 óra 15 perc alatt toltam végig. Eddigi legjobb időm. :-)
:-))) Sajnos 40 év fölött meg ez fokozottan igaz, még akkor is ha elvben hátulról jön. 50-hez közeledve meg ez hatványozódik is. [Az 50 alatt nem a sebesség értéket értem :-) ]
Ismerettségeiteket és szemeteket vegyétek igénybe legyetek szivesek:
Hatvanban Péntekről-Szombatra éjjel elveszett egy kihelyezett Talált Magyar Vizsla , kb. 3 éves, kan kutya. Tetovált. Budapesten találták a III. ker-ben 2008.02.15-én. Gazdája keresésének idejére helyezték ki ismerősökhöz.
Ha valaki a közelben látja, be tudja fogni hívja a 06-20-256-2495 számot.
A hölgy sirva kér segitséget számára! Érte is menne, ha előkerülne!