én nőiesen bevallom, hogy nem emlékszem rá, szóval nekem egyelőre semmilyen véleményem nincs róla :D csak abból indulok ki, amit más, hozzáértőktől hallok, olvasok :)
"Az internetet böngészve érdekes a szurkolók véleménye Chad McClendon visszatérését illetően, de a többség pozitívan vélekedik a bajnok jövetele miatt."
Emlék és valóság
Székesfehérvár - Az internetet böngészve érdekes a szurkolók véleménye Chad McClendon visszatérését illetően, de a többség pozitívan vélekedik a bajnok jövetele miatt.
Adósak maradtunk még Chad McClendon finnországi statisztikai adataival. Chad átlagosan 24,29 percet töltött a parketten, a duplákat 50,8, a triplákat 44,4, a büntetőket 100 százalékos pontossággal dobta, leszedett átlagosan 6,1 pattanót, és 8,9 volt a pontátlaga. A tízből volt két kiemelkedő teljesítménye, a Kouvot csapata ellen 25/6 pontot szórt, letépett 8 pattanót, összegyűjtött 26 IBM-pontot. A Karhu ellen 21 pont volt a termése, 10 pattanója dupla, duplát ért, és ez 27 IBM-ponttal járt. A szurkolók (no és az albacompos vezetők) árgus szemekkel figyelték az erőcsatár mozgását az első edzésén, és megállapíthatták: az erőnléte megfelelő, pontosan dob, és jól lát a pályán.
- Ismerem Chadet még a korábbi időkről, okos, jó játékosnak tartottam, és úgy láttam az első közös edzésen, hogy megvannak a régi erényei - mondta a játékosról Goran Miljkovics szakvezető.
Chad valóban mit sem változott a korábbi önmagához képest. A kérdés: miért nincs Finnországban, ahol a KTP nevű csapatnak volt a tagja?
- Mivel a finn klubnál korábban mondták, hogy nem gördítenek akadályt a távozni kívánó elé, éltem ezzel a lehetőséggel, és úgy döntöttem, vállalom a kihívást, és visszajövök Magyarországra, az Albacomphoz - jelentette ki ittléte okáról.
- Miért kapott ilyen kevés lehetőséget ott?
- Az edző döntése volt, hogy csak ennyi időt szán nekem. Szerettem volna többet játszani, mert amikor több lehetőséget kaptam, akkor jobban produkáltam. Sajnos fokozatosan csökkentek a játékban eltöltött perceim. Pedig nem felejtettem el pontokat dobni, lepattanókat szedni.
- Kiket ismer, kikre emlékszik a régi társak közül?
- Bencze Zolival itt, Soós Gabival Kecskeméten voltunk csapattársak, de Simonnal is sok csatát vívtunk ellenfélként. Jó emlékeim vannak a reményeim szerint leendő társakról, hiszen a próbaidő leteltével szeretnék maradni, és újra az Albacompban játszani. Persze még nem tudom mennyire erős a mostani társaság, hiszen nem láttam meccselni az együttest, a hétvégén sorra kerülő Nyíregyháza elleni csata után biztos többet fogok majd tudni. Goran Miljkovics edzővel is most találkoztam, korábban azt hallottam, és tudom is róla, hogy jó szakember.
- Hazajött Székesfehérvárra?
- Jó újra itt lenni, és nem csupán ellenfélként visszatérni a régi csarnokba, a korábbi nagy siker színhelyére. Iskolás koromban voltam már bajnok, de felnőttként Fehérváron szereztem aranyérmet. Jó lenne újra itt gazdagítani az aranyak számát...
Sis
Sis szerinte csodacsatár... ami kedves Chadre nézve, csak már én kurvára unom ezt az Ede által állandóan erőltetett csodaváró hangulatot. nincs csoda. az volt a csoda amikor a Saportában meneteltünk... innen nézve legalábbis...
maradjunk annyiban, hogy tudnék csapatot összerakni arról az oldalról :) de a miénket is nagyon szeretem, még akkor is, amikor a 12-4es (lehet pont ilyen nem volt, bocs) állással a szívbajt hozzák rám :)
szerintem is... főleg ha nem borotválkozik. mondjuk nála annyira nem jön elő az az effekt mint duncannél hogy ha arcon is van szőr akkor nem lehet eldöteni h melyik ponttól haj és meddig szőr, eléggé homogén a borítás..:)
ah, James az utolsó meccsen amit láttam tőle dobott vagy hét pontot :) Tim Duncanről nem nyilatkozom, őt már csak azért is fizetném, hogy mellettem üljön :)) de viccet félretéve, na igen...de azért bízzunk a kis csapatunkban, jók ők :)