Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Top of the lake - minisorozat, a nagy karácsonyi zabálások közepette kimondottan ajánlott, roppant vidám (nem)- Killing-féle, kicsit nyomasztó, nyomozós, hét részes mini, jó alakításokkal; aki allergiás az eltűnt, megerőszakolt gyereklányokra és ennek témakörére, annak nem ajánlom, egyébként igen.
Ok, 2. évad végéhez vagy nő legyél, hogy ne akard ezt a feka lotyót kinyirni, vagy rágj xanaxot.
Ugyanaz csinálja a sorozatot, mint a Grace klinikát, ugyanaz a hibája.
Ezt a szemét bitchet, a világ legtitkosabb kémszervezete ki akarja nyirni, egy manusz felveti neki, hogy talán nem a romantikus
álmait kellene szövögetnie, erre ilyet szól: Eltúlzod a dolgot. És rázza a fejét. Az amerikai feka nők mindig rázzák a kib***ott fejüket.
Gondolom a sorozat egyszerre akar beszippantani mindenkit, a Jack Bauer rajongókat, a fekákat, a háziasszonyokat, a feka háziasszonyokat és a klingonokat.
Mérhetetlenül irritáló ez a nő.
Kb ugyanolyan faxán játszik, mint a Djangó unchainedben.
A másik orbitálisan nagy szinészgéniusz, ez a Katie Lowes.
Két arcot tud vágni, egy: eltátja a pofáját (szó szerint), kettő: tátja a pofáját.
Ha valaki képes elviselni az elején azt a szájtáti csakt, a 2 évadban kibontják, elég jó a kari mikor betársul a pszicho killer CIA s gyerekhez. Illetve a főszereplő románcát, ami kurva idegesitő, Michael Douglas az elnökös-szerelmes filmjéban kutya fasza a két gyökérhez képest, de a kavarós, politikai- szemétláda része a dolognak nálam a top 10 be emeli.
A CIA s srác annyira nyomorult szegény, az egyetlen emberi karaktere, hogy van egy családja.
Ezt ugy kell érteni, hogy esténként a kocsijából figyel egy családot és mindent tud róluk.
Visszarettentő a szinkronja, ugyhogy inkább az eredetit javaslom (Kábel Anita pld- de akit szinkronizál, a tátott száju bamba bige, az se kutya sajnos)
Az első pár rész olyan...na.
De a főszereplő tyuk stábjában van egy ex CIA-s pali, amit most levágott, az durva.
A pali annyira ott van, hogy mikor az elnök legbelsőbb tanácsadója nyomoztatni kezdett utána, megjelent a nyomozónál 3 CIA- s és szóltak, hogy : Na na...
Na, itt kell neki egy kis info a volt kiképzőjétől, gondolom annyi elég, hogy a kiképző fekszik a saját lakásában, egy x négyzetméteres nylonon és a srác közli vele, hogy van egy 10-es szikéje is....:)
Hm, nem egy szokványos szezonzáró volt az biztos. Ha nem tudnám biztosan, hogy lesz 4.évad én is azt hinném, hogy ennyi volt. Remélem Sault valahogy visszahozzák, nélküle nem lenne az igazi a folytatás.
Pilotberendelés: The Bastard Executioner – FX, készítő: Kurt Sutter, egy harcos lovagról, aki III. Edward szolgálatában áll és visszavonul a harcoktól pszichológiai okok miatt, de kénytelen ismét kardot ragadni.
Jó volt. Valóban lassabb, nyugodtabb évad volt ez, de nekem nagyon bejött. Szép lassan folydogált, jók voltak az új karakterek, a régiek pedig hozták a szokott színvonalat. Nekem nem hiányoztak most a nagy összecsapások. Remélem lesz még vagy 10 évad.
AHS Coven, 3x9 - azt a rohadt élet, imádom. Kibaszott jó ez az évad. Jó... szegényes kifejezés arra, amilyen valójában... Kathy Bates zsenialitása nem ismer határokat.
Ahhoz vallania kellene, és sztem ezekután nem fog, főleg hogy a felesége immunitása miatt akarta bevállani az egészet (-a klub mellett-), az meg ugrott.
abban nem vagyok egészen biztos, hogy Jax nem megy böribe, mert elvileg minden papír el van rendezve. a rendőrök azért érkeztek a házba a film végén, hogy Jax-et elszállítsák. csak hát...
szerintem ezt már nem lehet visszacsinálni Tara ide vagy oda.