Nekem a Fear of volt az utolsó, amit megvettem cd-n, mert az csodálatos rózsaszínmatricás lengyel takt-kazin volt (és van) meg. És az olyan jól szólt! Igaz, hogy két szám ki van rajta cserélve, a Wasting Love meg a Fugitive.
pedig a bakelitet csak kesobb vettem, eloszor a feher szinten mmc-s kazetta volt meg. meg a fekete no prayer kazetta :)) hogy az eurostar kiadasu real dead one-rol ne is beszeljunk :)))
A Wildest Dreams a Kisstadionban nem tetszett, de lemezen nekem semmi bajom vele, igaz, nem is egy olyan kiugró szám. A No More Lies szerintem kábé az volt a Dance Of Death-en, mint a Blood Brothers a Brave New Worldön, talán azt kedvelem róla a legkevésbé.
Reméljük az első 4 ről játszanak, és nem csak az első 2-ről, mert akkor ki se mennék.
De az alábbi setlist-tel is kiegyeznék:
Remember Tomorrow
Murders In The Rue Morgue
22 Acacia Avenue
The Number Of The Beast ( a lúdbőr miatt)
Children Of The Damned
Flight of Icarus
Aces High - mindenképp szeretném !!!
Powerslave
Alexander The Great - na ezt biztos nem fogják
Stranger In A Strange Land
Only The Good Die Young
Seventh Son
Infinite Dreams
Holy Smoke
Be Quick Or Be Dead
From Here To Eternity
Wasting Love
Fear Of The Dark
Rainmaker
No More Lies
The Ides of March
Iron Maiden
Running Free
Transylvania
Phantom of the Opera
Wrathchild
Genghis Khan
Killers
Prisoner
22 Acacia Avenue
Gangland
Children of The Damned
Die With Your Boots On
To Tame a Land
ráadás:
Hallowed Be Thy Name
Revelations
Number OTB
Public enema number one volt mar? Es a Powerslave? Flash of the blade? Na meg az Alexander the Great, ugyis aktualis a film miatt :))) A tobbivel egyetertek?
Sztem Hallowed Be legyen, az alapmű, a Trooper, IM, NOTB, Fear télleg elmarad6na néha. Viszont ezek a setlistek ugye nem valósulnak meg, ha csak az első lemezekről játszanak most, amiről a Phantomot várom nagyon, vagy a To Tame a Land-et, Where Eaglest, Sanctuaryt és végre egy egyszerű Running Free-t :)