Keresés

Részletes keresés

Csam úr Creative Commons License 2020.02.19 -1 0 6851

Aki nem akar gyereket szülni, meg abortuszt sem akar az védekezzék. Ezer lehetősége van rá.

Az abortusz eleve  egy gyilkosság.  Ritkán indokolható, pl. erőszak, vagy betegség -akár az anya akár a leendő gyermek esetében.

Előzmény: Anyóca99 (6847)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.19 0 0 6850

köszi, utobbi adatra voltam kivancsi. ha nem gond, belinkelem egy masik topikra. a paper letoltheto valahonnan vagy nem lett publikalva szeljegyzetkent sem? :)

Előzmény: macmester (6849)
macmester Creative Commons License 2020.02.19 0 2 6849

idézném néhai főnököm szólását:

" A nők memóriájára igen jó hatással van az apasági vizsgálat eredménye..."

amúgy tök lényegtelen, hiszen a zabigyerekhez két fél kell, egy pasi és egy nő ;)

a nők ált. nagyon jól tudták:

95%+ tudták ki az apa... hogy akarták-e hogy kiderüljön az más...

amúgy férfitársaim sokkal zűrösebbek voltak, hetet-havat összehordtak, kibújni így-úgy, szabotálni... ja és náluk olyan 60% körüli találati arány volt a valósághoz képest...

egy adalék

egy EUs projekt során amibe Y öröklét vizsgáltunk, annak mutációját (apai ágon öröklődik - nagyapa-apa-fiú-...)

egy csomó családot vizsgáltunk, 3-4 generációt, sok EUs ország sok sok család, mindenki küzdött a saját mintáival...

a kakukktojások aránya 18-22% között mozgott függetlenül vallástól, országtól, nemzetiségtől... 🤔

persze ez nem lett publikálva, csak a Y lokuszok mutációs rátája...

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (6844)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.19 0 0 6848

ezt irtam masik topikban

(ennek ellenere nem tiltanam az abortuszt, a gyerek erdekeben, meg a halal is jobb, mint olyan anyahoz szuletni, aki nem akarta. meg inkabb a kuret, mint a pottyantos wc sz@rtartalyaba fullasztas, humanusabb)

de alapvetoen elitelem, es a semmibe nezem az ilyen noket

es undorito a nane patent es tarsai hozzaallasa ezekben az ugyekben: egy pofonert sitt, gyerekgyilkossagert semmi, ahhoz jogod van, mert no vagy...

Előzmény: Anyóca99 (6847)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.02.19 0 2 6847

Szerinted jobban jár az a magzat , akit megszül az őt nem akaró nő , és bevágják intézménybe ?  Vagy mentálisan (esetleg fizikailag is) naponta megrugdossák mire mentális zavarokkal felnőtté válik ? Vagy eleve fogyatékosnak szüli egy drogos/alkoholista ?

Nem mennybe menetel egy abortusz , az biztos . De a nem szívesen vállalt gyerek élete sem lesz az .

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (6846)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.19 -2 0 6846

jog

ne rohogtess a joggal kerlek

https://www.szuloklapja.hu/terhesseg-hetrol-hetre-tizenegyedik-het.html

https://www.szuloklapja.hu/terhesseg-hetrol-hetre-tizenkettedik-het.htm

ha a torvenybe iktatnak, hogy a 0-3-6-12 honapos csecsemo is kanallal szettrancsirozhato, azt is elfogadnad? lenyegi kulonbseg nincs: vedekezesre keptelen, ellatasra szorulo.

Előzmény: Anyóca99 (6842)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.19 -2 0 6845

a magyar csaladjogi torveny a birosagi szokasjog NEM VEDI a gyerek erdekeit.

Előzmény: Törölt nick (6836)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.19 -1 0 6844

ps. ha kérdés van, kérdezzetek jó 12 évig végeztem apasági vizsgálatokat ;)

hany szazalekban volt mas az apa, mint amit a no behazudott? (tehat a feltetelezett, megnevezett apa kerte a vizsgalatot es az negativ lett)

Előzmény: macmester (6833)
macmester Creative Commons License 2020.02.19 0 1 6843

jogilag tiszta a helyzet...

de nem ilyen egyszerű az embörök a világnézetük alapján ítélik meg, és állnak hozzá...

jönnek a gyilkossággal és társaival...

ahány ember annyi hozzáállás, hála égnek a radikálisok a hangos kisebbséget alkotják...

Előzmény: Anyóca99 (6842)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.02.18 0 3 6842

Ha gyilkosságról beszélünk  abortusz kapcsán , akkor szerintem nincs helye világnézeti/vallási szempontból megközelíteni .

Ha a jog elfogadta a tudományos megközelítést , hogy hány hetes koron túl tilos a normál abortusz (kivéve eü.-i ok esetét) , akkor nyilván azon belül a jog nem tekinti gyermeknek a magzatot , vagyis nem gyilkosság .

Lehet mantrázni , csak jogilag nem igaz .

Előzmény: macmester (6841)
macmester Creative Commons License 2020.02.18 -1 2 6841

ez gyakorlatilag világnézeti kérdés...

van aki úgy közelíti meg mikortól van lelke...

van aki úgy mikortól van megfelelő neurális funkciója... (mert ugye a gyermek ön és én tudata születés után alakul csak ki idővel)

lélek ügyben vallások mást és mást mondanak...

a buddhisták "viccesek", fogantatáskor beleszületsz abba az életbe amit "választottál" feladatnak (lehet jó szar is) és ha abortusz van, esetleg csecsemőgyilok, akkor azt kell megélned, mert ilyen életet/erzést is meg kell tapasztalni a sok millió újjászületés során amíg meg nem világosodsz...

a tudomány meg hetkre kiszámolja, meddig "nem ember" ez nem jelenti nincsenek reflexei, érző funkciói, de öntudat nincs... nem úgy éli meg szerintük, hogy jajj megölnek, mint egy felnőtt stb.

de határozottan menekül, fáj neki stb.

vékony jég ez.

Előzmény: Anyóca99 (6840)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.02.18 0 7 6840

Az abortusz kapcsán állandóan gyerek-gyilkosságról beszéltek . De !

Egy magzat mikortól  "gyermek" ?

A zigóta mikortól magzat ?

macmester Creative Commons License 2020.02.18 0 6 6839

ps. keresgélj nyugodtan... én nem fogok...

a jogszabály csak az anyával való elbeszélgetést rendjét és egyebeket szabályoz...

én radikálisan mást javasolnék, abortusz csak gyermek/fiatal korúaknak, ill. erőszak áldozatainak lenne "ingyen" mindenki más vastagon fizetne...

viszont mind az óvszer, fogamzásgátló, spirál, hüvelygyűrűs stb. ingyen lenne minden magyar nőnek aki menstruál/nemi életet él mindegy, hogy 14 vagy 35. vész esetén a utáni tabletta/injekció.

pasiknak gumi ingyen.

megtoldva nagyon komoly felvilágosítással, aki védekezni akar, tudjon, ne legyen pénz kérdése, és értse is a védekezés mikéntjét...

az abortusz az csak a végső rossz megoldás legyen...

macmester Creative Commons License 2020.02.18 0 3 6838

felfogtam...

csak a másod része igen nagy baromság volt, még ha némi irónia is volt benne talán...

Törölt nick Creative Commons License 2020.02.18 -1 0 6837

A heteroszexuálist és a magyart sem.

Előzmény: Brewial Whore (6561)
Törölt nick Creative Commons License 2020.02.18 -2 0 6836

Látszólag nem értetted meg, amit írtam, te a mostani helyzetről beszélsz, én pedig másról, olvasd el szótagolva, hátha úgy megérted!

a jogrend a gyermek jogait védi,

A hozzászólásomban abortuszról írtam, és ott a nőnek van joga eldönteni, hogy megöli a gyereket, vagy megszüli - ez nekem egyáltalán nem a gyerek jogairól szól.

De egyébként előtted a pálya, mutasd meg nekem, az abortuszról szóló jogszabályok hol védik a gyerek jogait!

Előzmény: macmester (6833)
macmester Creative Commons License 2020.02.18 0 3 6835

https://index.hu/belfold/2020/02/18/kiskunmajsa_gyilkossag_meghalt_idos_no/

Holtan találtak egy idős nőt egy kiskunmajsai tanyán hétfőn, este hat órakor. A 76 éves nő a helyszíni és halottszemle adatai alapján bűncselekmény áldozata lett, írja honlapján a rendőrség. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el emberölés gyanúja miatt, ezért keresik B. Imre 75 éves kiskunmajsai lakost. Azt kérik, hogy aki a linkelt képen látható férfi tartózkodási helyéről tud, vagy arról információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előzmény: Törölt nick (6832)
macmester Creative Commons License 2020.02.18 0 1 6834

Nő halott a tanyán, a pasi akihez köze volt, felszívódott, körözi a yard.

szeretnének némi kérdést feltenni neki...

a néni 73/76? a bácsi 75...

no comment

Előzmény: ásítósmacska (6830)
macmester Creative Commons License 2020.02.18 0 3 6833

"A feministák megérdemelnék, hogy a fagyi visszanyaljon, mert ha a nő szabadon dönthet az abortuszról, akkor dönthessen a férfi is szabadon arról, hogy elvállalja-e a gyereket.

Tehát ne lehessen a férfiakat apaságra kényszeríteni. Különben is, milyen alapon végeztetnek apasági tesztet egy férfin, dönthessen a férfi, hogy hozzájárul-e, vagy sem.

:/D"

tudatlanság süt a hozzászólásból

szó sincs nőről a témában, a jogrend a gyermek jogait védi, neki kedvez

azaz, ha apuka sikeresen megcsinálta akkor teljesítse jogait a gyermekkel szemben, ennyi...

és apuka megtagadhatja az apasági vizsgálatot 1x, 2x, 3x igaz a bíró, majd megbünteni 50/100/200 K-ra, ill. a végén dönthet úgy, hogy az egyéb bizonyítékok alapján a pasi a gyermek apja...

na ekkor apukán a a bizonyítás joga, hogy nem én hanem más (apaság vélelmének megdöntése) csakhogy ez vizsgálattal jár... ;)

1 esetben ússza meg a pasi, ha a nő nem árulja el ki lehet az apa, nem nevez meg apát, ekkor a jog szerint létrehoznak egy fiktív apát és arra anyakönyvezik a gyereket, ritka de van ilyen. ilyenkor az anya az egyetlen szülő

ps. ha kérdés van, kérdezzetek jó 12 évig végeztem apasági vizsgálatokat ;)

Előzmény: Törölt nick (6790)
Törölt nick Creative Commons License 2020.02.18 -1 0 6832

Előbb pontosítsuk az ügyet!

Európában történt?

Előzmény: püfffneki (6829)
Törölt nick Creative Commons License 2020.02.18 -2 0 6831

Itt még az is lehet, hogy a férfi is agyonütve fekszik valahol.

Volt az a másik eset, amiben a férj volt az áldozat, a feleséget gyanúsították, mert eltűnt, aztán őt is holtan találták meg, annyit tudni, hogy ő is gyilkosság áldozata lett.

ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.18 -3 0 6830

HOnnan lehet tudni, hogy ki tűnt el hamarabb??? 

püfffneki Creative Commons License 2020.02.18 0 2 6829

Ma s mutatott a hiradó egy esetet, az asszonyt baltával agyonverte vki. A férj eltünt.

alaptalan Creative Commons License 2020.02.18 -3 0 6828

manspreeding rape, staring rape, neglect rape etc.

Előzmény: Cabron01 (6821)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.18 -5 2 6827

ha valaki tenni akar az erőszak ellen. M

a francot akartok ti tenni az eroszak ellen. es az eroszak vadjaitokbol mennyi hamis, tippelni se merem. de 50-90%-ra tennem...

Előzmény: á-m-2 (6814)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.18 -4 0 6826

Én használnék gumióvszert. Mi ezen olyan nehéz a férfiaknak!?

hat hasznalj, ki akadalyoz meg benne? :DDD

Előzmény: á-m-2 (6807)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.18 -4 0 6825

Ez azért elég marginalis probléma a nők bantalmazasahoz képest.

a nok bantalmazasa a marginalis problema a ferfiak gyerekkel kapcsolatos jogfosztasahoz kepest (joga van fizetni, joga van kussolni es gyereket soha/havonta par orara/maximum kethetente hetvegen latni...)

Előzmény: á-m-2 (6801)
Cabron01 Creative Commons License 2020.02.18 -2 0 6824

Jó, hát tudjuk, nála mindig minden ellenvéleményes x-en van, oszt mégis feszt vitázik. :)

Előzmény: ásítósmacska (6823)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.18 -4 0 6823

Ez olyan lehet, mint a viccbeli nyuszika, hogy "és holnap is oda megyek"... :-DDD

Előzmény: Cabron01 (6815)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.18 -2 0 6822

Stop violence! :-DDD

Előzmény: Törölt nick (6817)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!