Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Sziasztok! Tudok adni 2 embernek fekete liliomot. Cserébe hagymásokat szeretnék! Aki olyat tud ajánlani,ami még nincs nekem,az kapja! :) terika007@freemail.hu
Rendben. Ha már erre jársz érdekességként megtekintheted az elöttünk levö diófán épp most elöbújó több kg. késöi laskagombát is. Pazar látvány. Esetleg kissé megrövidithetjük a többi Passiflorát is.
Rászorulóknak fölajánlok kb 1/2 m³ Plumbago, Plectranthus, és duplavirágú Fuchsia , 1 db Passiflora alata, valamint korlátozott számú Adenium obesum dugványt, a héten lesz legalább ugyanennyi krómsárga és kétszínü Brugmansia is, valamint 2 db érett avocadomagot. A héten elvihetök. Cserealap nem szükséges, söt kifejezetten ellenjavallt.
Sziasztok! A következő egzotikus magokból kínálok cserére - még mindig van belőle, ha esetleg valakit érdekel:
Adenium obesum - pink színű (sok van belőle, sajnálnám kidobni, min. 20-30 magok küldök, nagyon jó a csírázási arány, csíráztatásban segítek) Musa acuminata colla - vadbanán (nem télálló, de lakásban tartható méret) Etlingera elatior white - Fehér fáklyás gyömbér Withania somnifera - indiai ginzeng (ebből összesen 3 adag)
Nem egzotikus, de ebből is jó sok van: bordó mocsári hibiszkusz és opuntia (télálló kaktusz) magok
Cserébe elfogadok bármit, ami nekem még nincs (kiv. egynyári virágok, azokra sajnos nincs időm) Érdekelnek gyógynövények, zöldségmagok, biokerthez társnövények, évelők, mediterrán és egzotikus növények, kaktuszok, pozsgások. Írj egy listát, biztosan tudok valamit választani.
Lenne egy pár darab TRITELEIA QUEEN FABIOLA hagymám, ill. a következő növényekből magok: Sárga viola, mocsári hibiszkusz, CLEOME (Kleopátra tűje), Lila-fehér datura, iringó, kínai selyem hibiszkusz.
Megkaptam a magvakat. Köszi. Hétfőn küldöm a kökörcsin magokat, 3 szín van (fehér, lila és bordó). Ha tudnál küldeni 1 sárga dália gumót, passzolom a mentát is. Ha megfelel.
Szia! Csak most tudok válaszolni, nem voltam internet közelben. A sás 1-1.5 méter magasra nő meg. Tökmag is van még. Valami egyebed is volna? Kasvirágmag, vagy néhány tavaszi hagymás virág?