Csak most fedeztem fel ezt a topikot, pedig ide illik legjobban ez a beszámolóm:
"Az én világképemben a legszebb magyar mellékvonal a 11-es a Bakonyban, a második pedig a 87-es a Bükkben. Régebben rendszeresen be is vonatoztam mind a kettőt, később a változó viszonyok miatt az alkalmak megritkultak, különösen a Bükkben vonatoztam már nagyon régen, ideje hát ismét megnézni Szilvásváradot és környékét a vonatablakból is."
Inkább leakarják passzolni a vonalakat az önkormányzatoknak.
...hogy aztán ők ne vegyék át, és végülis ők lesznek azok, akiknek "nem kell". Csak arról van szó, hogy a felelősséget tologatják ide-oda. Ugyanis mondj egy önkormányzatot, aki át tudná venni egy hónap alatt akármelyik vonalat is. :-(
Aki "számít" és főleg aki "helybeli" annak ott a helye a november 10-i különvonaton! Remélem minél többen leszünk! Kár, hogy ilyen szomorú apropóból lesz ez a vonat.
A Kazincbarcika - Rudabanya idoben nem fer bele, igy sem jut ido az osszes szep fotohelyre. Azt a vonalat inkabb a sajobabonyi vonallal es egy Borsodchem-es uzemlatogatassal lehet osszevonni.
Hello! A vonalon tudomásom szerint ,csak dácsia,Bz,illetve Md járhat. Az út mindenféle képpen engem is érdekelne,de hát csak 24-én tudom meg a következö havi vezénylést,igy csak akkor tudok biztosat,hogy tudok-e menni.