Atlanta at Pittsburgh N.Y. Giants at Indianapolis lejátszva, Colts nyert New Orleans at St. Louis Dallas at Miami Seattle at Chicago Baltimore at Oakland San Diego at New England Washington at Philadelphia
Kistaki és Donkó Dani úgye nem azért nem voltatok edzésen mert azt a szart játszottátok.Ha igen akkor ne kerüljetek a szemem elé mert biztos hogy ki fogom taposni a beleteket.Világos?
Hasonlóképpen gondolkodom.. A Győri fal valami eszméletlen munkát végzett.. Hihetetlen miket toltak.. Örülök hogy ott lehettem és hogy ilyen szinvonalú meccset láthattam! még ilyet ( de mostmár ezt tőlünk :) )
Jó meccs volt, bár egy kissé nagy lett a különbség. Le a kalappal a győri OL előtt. Profi munkát nyújtottak. (A leggyengébb falban elkapott belső futásokkal is hoztak 3-4 yardot) Tehát toltak mint a gép. A DEFben pedig a LBk mindenhol ott voltak. Soldiers fal felkötni a gatyát! E nélkül szerintem nem lehetünk sikeresek. Egy kicsit sajnálom azokat a debrecenieket akik, mint minden csapatban (a jobbakban többen) mindent megtettek, de sajnos nem sikerült. Az egyhangú beletörődések helyett szomorúság jellemezte őket, többen megkönnyezték az ezüstöt...
Fel a fejjel EAST, jövőre és tegyünk meg mindent azért, hogy jövőre mi játszuk a döntőt! GO EAST! GO SOLDIERS!