Én már emlegetem! Rendkívül kaotikus két hét van mögöttem. Holnap én leszek a házigazda, aztán még a hifim is éppen darabjaira akar hullani annyira nem volt időm vele foglalkozni. Arról, hogy hogy fogom magam holnap összeszedni arról fogalmam sincs.
De legalább a húsok pácban, a hűttőm tele. Holnap megyek lazítani :))
Bocsáss meg, de én tényleg nem tudtam, hogy egy ilyen nickel van egy fazon. Halvány gőzöm sincs, hogy melyik topicba ír, mert még szrintem nem találkoztam a nevével. Igazán nem akartam megsérteni, de én tényleg csak az igazit ismerem, de azt is csak fényképről. Mégegyszer bocsi.
Félre ne értsd, de nem ittléwökröl ne nyilatkozz sehogy.
Nem wédem Markot, me minek? Maj megwédi magát, ha akarja. De szwsz a személyeskedés nem szül jo wért. Az meg, h gyerekkora ota jobban wan eleresztwe anyagilag, mint itt sokan, és ennek tudatában is wan, hát attol még nem kéne utálni.
Különben hozzám elég sokat jár és soha nem sajnálta le a cuccom. Pedig csak mostanában tudtam jo elöfokot, illetwe jo CD-t xerezni. Az erölködöröl nem is bexélwe. Ráadásul teccik neki az elöfokom hangja, má attol eltekintwe,h Linn a forrás, me azt nem xereti. Wixont nem utál érte. megérti,h én wixont azé wok oda.
Xal xerintem egy teljesen normális fazon, aki kiáll az elweiért. Ja és soha senkit sem szid, se azé me szegény, se azé me gazdag, wagy me más ketyerékért rajong. Csak és kizárolag a cuccokrol mond wéleményt...
Viszont ittam olyan páleszt amit a méhészek csinálnak a visszamaradó szemetes,másra nem használható mézből. Rendkívül finom volt. Tiszta italú, enyhe inkább a viszra emlékeztető ízzel. Orvosság :) Az alma pálesz vagy nagyon jó vagy nagyon rossz az eddigi tapasztalataim szerint. Ha az elsőbe tartozik tegyél a CD PRO és aDAC helyére is azt :)
A mézet én sem szeretem, de errefelé nagy divat, lehet, hogy valaki szereti. Korábbi munkahelyemen, ahol a keserű ízű vereskeresztest gyártyák, volt főnököm úgy akart mézespáleszt csinálni, hogy a hígított mézet erjesztette. Gondolhatod milyen volt:o)). Viszek alma páleszt is méz nélkül.:o)
Szvsz a mézespálinkád elfogyasztása után már csak a meghallgatási sorrend lesz a döntő. Mindig az utolsó szól egyre jobban. Az igaz, hogy vele árhuzamosan az értékelő lapok kitöltése és annak elolvasása is egyre több kételyt hagy maga után :).
A pálinkába mézet tenni majd akkora vétség mint a szarvasborjút szójával házasítani :(.
Most azt akarod, hogy Mark elsírja magát? :o). Szrintem egy ilyen versengés kicsit feldobná a topicot, meg a talit, leellenőriznénk egymás fülét, közös leíró nyelvet találnánka fülelésre, meg a sk cuccost össze tudnánk vetni pl.M.Levinsonnal. Ráadásul meg innánk mézesbarackot is. Ha lessz idő, holnap csinálok valami nyomtatványt az értékeléshez. Krizsi valami lepedő félével megteremtheti a vakteszt feltételeit, de kell két embör, aki dugdossa össze a cájgot.
Még az utolsó pillanatban is keresek utast a kocsimba (max. 3 fő). Péntek fél 2-kor indulok Szegedről. Vissza valamikor vasárnap (ahogy oszlik a díszes társaság). Kisebb kerülő belefér. Jelentkezni a mail-emen vagy telcsin: audijo@torzsasztal.hu vagy 30/4-928-958.
Srácok, az a helyzet, hogy nem tudok elmenni a találkozóra. Sürgős megrendelésem van, hétvégén mindenképpen be kell fejeznem. Sajnálom, pedig úgy készültem rá!